推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

火雞樂樂早抖~

本帖隱藏的內容需要積分高於 22000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-7 10:41 發表
過得海我就無甘得閒慢慢度d假過利物浦既馬 只會快上快落與百家同樂
咁不如去跑狗吖?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-7 11:49 發表

而家跑夜馬期間,同場加映幾場狗。 
係咪o架? 響馬場放狗?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-7 11:57 發表

唔係,只會係電視到睇到,如果想睇現場狗,要係非賽馬日去狗場睇。 
咐.....明白晒~

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-7 12:21 發表
AS 午安      
樂樂午安~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-7 12:13 發表
咪等得閒先試 ,以前人流冇咁多,我估會越來越多人。
等你出完報告至決定去邊一間都未遲~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-8 01:15 發表

Air Supply大哥晚上好
咁夜未训
糊塗豬你好~

我今日收工之後去咗離島, 啱啱至番到屋企咋~

你呢? 你好少咁夜仲未瞓o架啵~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-8 01:38 發表

我刚收工呀,冲完凉都唔见眼训咪上嚟装一装啰

睇完POST都训喇,Air Supply大哥88
甜夢~

樂樂, 糊塗豬, 豆豆午安~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-8 13:14 發表

午安呀
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-8 16:13 發表
想講午安 又驚糊塗豬扑頭
靚豆 一哥 AS 大家好
無馬跑的日子怎真難過
頭先借機玩左4圈 三娘教子局都執小小 但真係悶到嘔
大家好! 我都係啱啱打完牌番嚟咋~ 陪朋友打最大自摸位位三十二, 眼瞓到嘔茄~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-8 16:59 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

今朝先番,發覺人流多人過昨晚,後尾先知原來今日係星期日,長者只收 2 元。  

如果有長者住香港區,搭 960 收 2 元,再轉 B3x 2 元,8 元可以即日來回深圳。 
唔該晒金巴~

以我所知, 如果星期日長者搭城巴962到屯門, 只收一皮咋, 從香港島上大陸來回都係六皮, 諗得過~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-8 23:50 發表

人工都未夠  
最後贏咗百二蚊, 損失咗半日青春~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-9 00:03 發表
誰知盤中飧 粒粒皆辛苦
甜夢樂樂~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-9 14:52 發表

你會唔會記錯左兩三年前,當時就係假日長者只收 1 元,而家係 2 元。 
係咩? 自從家母喺香港仔搬埋過嚟之後, 我就無乜留意咯~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-9 17:40 發表

我都想 , 但過唔到個良心 ,
死我唔怕 , 等死先至恐佈
邊死得咁易, 聽日又係一個美好嘅人生轉捩點咯~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-9 21:06 發表

聽日8:00 AM即時開彩
桔神指路 : 今晚早啲瞓, 聽朝八點張長期飯票就會從天而降塞落你袋~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。