推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 21:56 發表
伊軍全無倦意,利害!!!

奇怪馬會無動於衷,仲係伊拉克冷好多
斷估馬會認為呢場波係和局, 所以只係調低和局賠率~

如果到時真係和, 或者雙方冠軍賠率都可能低於兩倍~

1:0~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 22:03 發表

衰龍門    

莫:bird:沙:bird:林
我依家最期待佢地贏波之後齊齊擁抱嘅一刻~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 22:07 發表

而家伊克得番 1.18,之前四倍幾唔知有否被人煲中?!?
我都無加注, 不過仍然衷心希望佢地贏得到~

唔緊要啦! 就算你真係輸咗錢, 我都深信你可以喺隻656度攞番幾十倍以上~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 22:14 發表

抵佢贏,服  

我只希望唔好又話因為贏波捧盃又死幾多幾多人就好啦
希望佢地真係體會團結嘅可貴啦~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 22:16 發表

我買股狠過買波何止幾十倍
我知吖~

1 minute left~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 22:24 發表

搞 卵 掂

為受盡戰火凌辱的伊拉克人民乾杯   
願今次嘅勝利可以為佢地嘅歷史展開新的一頁, 為佢帶嚟一個團結嘅好開始~

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 22:27 發表

連捧盃慶祝的場面都唔播,我小九你個 NOW    :bird:
我都睇唔到.....最想見到嘅場面, 希望等陣無線會播啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 22:31 發表
Echo !!!!!!!   
No fxxking sense!!!!!
小喇叭~ :bird:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 21:13 發表
好 賭牙較
引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 21:16 發表

賭埋我棚牙   
好嘢! 我老咗返老還童嘅時候有成百隻牙仔玩~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 22:47 發表

你個口有幾大
我邊有咁傻擺落口度玩? 我打算擺落地下玩射波子~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 22:49 發表
我睇得下半場 伊拉克表現果然好
出乎意料之外, 我最初都打算買和, 搏佢地悶和沙地搏踢十二碼, 後來見到段報導之後先改為買主勝, 不過都係買咗五十蚊打打氣咁大把~

之不過, 成場波佢地嘅表現的確抵讚~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 22:53 發表
彈一粒 散兩粒 好快玩完
散兩粒? 咁你要食多啲鈣片咯~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 22:54 發表
睇阿仙奴lu
有無推介
呢排手風麻麻, 連續俾巴甲咬咗幾啖, 今晚打算割禾青咯~

阿仙奴無咗亨利, 新隊形唔知夾唔夾, 友賽對國米要讓平半唔值搏, 寧買下盤國米客勝, 友賽買波膽更加制唔過~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 22:57 發表

不得不承认,这个世界上真的有种精神叫不屈 ,有种毅志叫顽强, 一个战火纷飞的国度, 他们用他们的汗水和辛劳 ,赢得了冠军 ,赢得了全亚洲人的尊重 ,但愿这个冠军能给伊拉克人带去些许的安慰 愿伊拉克在也没有鲜血和泪水
但願如此~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 22:57 發表

我操他妈的国足就这么丢人,应该解散国家队,让这班龟儿子喝西北风
糊塗豬豬晚上好~ 今晚做乜咁燥?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:01 發表

國足計隊員都廿個過外 那麼多的媽 你慢慢來呀
你地身體咁好廿個點算多? 至驚你地唔夠咋~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-29 23:04 發表

我博友要和
絕對有機~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 23:10 發表

说起国足这烂泥扶不上壁的阿斗,身为曾经是球迷的我也难免会激动了少少

Air Supply大哥及列位官人晚上好
今晚向战火中 ...
當然當然值得致敬~

原來你都有睇波o架?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 23:11 發表

happycamel哥,我可以意淫嘛
會壞腦o架?

我要燙衫洗白白咯, 聽朝又要北上兩日~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-7-30 09:52 發表
各位早晨!

恭喜有人中左伊拉克。 
邊個?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-30 08:44 發表
伊拉克唔知又死傷幾人的早上
各位早晨  
從今朝新聞片段中所見, 暫時只見笑臉未有血跡~

各位午安~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-30 20:36 發表
唔知聽日有無早餐食呢
尋日上咗去, 啱啱至落番嚟, 睇吓下一個星期就唔就到啦!

皇后碼頭清場的晚上大家好~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。