推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-30 20:47 發表

AS去搵女醫師喎,
我經常有病,所以唔睇囉
你個隻係咩病
無老虎批准, 我係唔可以接觸任何雌性嘅動物o架~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-30 21:20 發表
火雞雞好
聽朝幫我問侯AS
唔駛客氣囉, 我最怕有人出示中指問候我~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-30 21:21 發表
火雞雞好
聽朝幫我問侯AS
連輝仔都問候我? 我有病咩?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-30 21:34 發表

都約唔到佢
佢唔知上唔上
啱啱番落嚟咋~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-31 16:04 發表
本港股市造好,瓻重上23100點水平。琤肏數收市報23184.94,上升445.04點,升幅1.96%,全日成交861.92億元。
係呀! 搞到鬼死咁多人塞晒喺銀行入面, 連Sax ba都經常喺隔離版發言添呀~

相關搜索目錄: 銀行

本帖隱藏的內容需要積分高於 23000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-31 22:00 發表

AS 晚上好
滄海桑田 四十年左右的集體回憶
樂樂晚上好! 我都試過同啲朋友仔響嗰樹上船出海遊船河o架~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-31 22:01 發表

Only Close encounter of 3rd kind is forbidden

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-31 23:01 發表

打晒乞痴,原來你講我壞話   
斷正~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-31 23:18 發表

我也有不少腳毛留在那處 還有很多的甜美回憶 但斷唔會攪礸L謂野
我都唔會~ 係就係有啲唔捨得, 但香港地始終地方有限, 尢其是市區, 經濟利益為先也無可厚非, 如果香港經濟唔好, 又點止靜坐咁簡單吖?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-31 23:21 發表

無乜邊句係壞話woh
我都唔覺得係壞話, 之不過Sax ba講到, 我咪順下佢意o泵下佢囉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-31 23:54 發表

係           
應該係~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-31 23:59 發表
我打TAM就可以揀
早抖喇樂樂~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-1 00:03 發表
今晚買左愛華頓 和 & 1:1  
我無買真銀~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-1 16:16 發表

Good afternoon
Never mind. Not comparable to a roller coaster ride
曾經跌過接近成千點, 簡直跌到攤攤腰~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 00:11 發表

會唔會岩變性動物
理論上無問題, 因為Agreement裡面無包括呢一項~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 00:11 發表

即係邊度?
財仔版~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 00:16 發表

其實Air Supply係想「」sax

玩撥火呀細路~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-1 11:55 發表

福大命大
唔中就買錯 中就買
叻仔咯~

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-8-1 16:26 發表
收市前好留少少....................
都無咩用, 照攤路睇至少聽日仲要插多一浸~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 16:29 發表
我幫你解釋咋喎

乜你原意唔係咁咩?
要解釋咪即係掩飾, 越幫越忙~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 16:52 發表

你地隋磽n多係手咩?
已經放晒喺人地對手裡面~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。