推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-9 10:34 發表
Good morning

Good afternoon!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 21:51 發表
其實錢途光明贏係好應該 路程專家快步速入Q都好正路 輸得精彩只係有可博之道 我六環彩都係單要錢途光明
唔知點解呢排我賭馬硬係捉錯晒啲線路, 所以都要忍吓手買細些少咯!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 21:53 發表
條飛邊個架? 中晒?  
邊個貼嘅咪係邊個嘅囉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-9 17:03 發表
表面睇到甘多囉
其它就完全唔知
sauna特版戒嚴 摸門釘 :bird:
特版都會戒嚴?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 17:23 發表
即是駱駝度門關閉左,冇得入。

我同你就不嬲都冇開,所以冇感覺。
唔怪得Camel咁慶啦, 今晚有人可能無手球玩Lu~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-9 17:27 發表
狗知乜事
無啦啦俾個牌我 無聲無息收番 以後係甘先 :bird:

嘈完之後可能會復番牌啩?!

祝您兩位今日贏多啲~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 14:03 發表
第四場睇跑馬  
恭喜晒桔仙中冷孖寶!

On the way back home就已經走寶, 嗚.........

為免搭沉你架船我都係落街行一轉好啲咯~

實情係我要出去一陣無得賭臨場, 趁我唔喺度好快啲贏多啲喇~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 15:03 發表
Welcome Back!!!!!!!!!!
But I have to leave now, in order to let you win!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 16:05 發表
我番嚟喇! 呵呵, 睇見你中埋好聲氣同工程塑料, 唔想做"鐵達尼"嘅話依家都係時候泊番架艇番避風塘咯~

小心呀! 你再俾料或者我會跟o架~

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 16:45 發表

唉 俾小武士佔左個位
Oh my god!

第9場

貪得意呢場買B1~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:01 發表
返黎哪!
係呀! Any recommendation?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:05 發表
耀目贏馬戊掫lace
我即管問下咋, 買定離手Lu.....

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:09 發表
希望有快步速     
唉, 繼續唔識收錢~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:15 發表

好彩你唔買
嘰嘰, 輸錢都仲算好彩?

尾場跟你買嘞~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:18 發表
真係打左水片      
唔緊要啦! 重有一場~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:25 發表
尾場好難估 又一隻想跑打比再勝多 又有旺國手 加埋鐵血丹心同英明大師 呢四隻都好難揀
今日B+2後上麻麻地, 可以搏一下鐵血丹心同旺國手後上不及, 再勝多贏完之後再出幾場都只係接近, 似乎未必可以一網成擒, 反而英明大師跑法主動啲, 有內檔之利應該會近, 相信精英大師已經退役呢隻會去馬~

引用:
原帖由 小緣 於 2007-2-10 17:32 發表

小 心呢場走黎埋 Q~
補埋呢一注都無壞~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:37 發表

一於執晒四隻 加多隻蘇銘倫馬無敵
買晒五隻咁犯本?

英明大師全程居後未跑過~

反而旺角手可以跟得咁前, 仲贏埋Fight back.......

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:53 發表
旺國手係怪馬 掂 隻馬要就住任佢發力 可能係戴勝先舞得佢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-10 17:54 發表
收工lu 今晚睇波玩下即場

引用:
原帖由 小緣 於 2007-2-11 00:05 發表

我都要?
深切治療中!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-11 14:11 發表
醒番未

差啲長眠不起 , 好彩你整咗一啖至救得番咋~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。