推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 22:50 發表
結餘 5 (-195    )
  紅盤收爐   
傻佬, 基金唔駛場場買o架!

如果我買嗰份MPF嘅基金都好似你咁樣場場買, 日日入市, 就學你話齋"窩呵"咯~

認真啲開番一個基金, 幫我哋捉吓啲詐傻扮矇馬啦!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:21 發表

有愛情 無賽程
實情係 :

學人玩溫馨, 輸得無咁勁!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:25 發表

唔玩真銀唔好玩既
以前我好鍾意打遊戲機 但係去機舖入錢玩先過癮  
都可以玩真銀o格, 不過只係買一啲有信心嘅場次咪得囉!

其實金巴同我提及過隔離版有啲兄弟都係真金白銀咁買嘅, 而且命中率好高添~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:41 發表
今晚保頓vs阿仙奴FA Cup點睇? 會唔會開和 要加時先決勝負?
呵呵! 我喺隔離版買咗保頓受讓主勝, 咁你識買啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 00:35 發表
哦 收到
買客 有2.3
Sorry, 居然中咗! 可能係因為無真金白銀買啦~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 11:51 發表
而家未開鋪,暫時做住馬後炮先。
快啲開舖啦! 呢一期你都幾掂吓~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 12:24 發表

我緊係唔掂啦,上年已開始玩基金,發覺自己唔掂擋,咪高薪請紅馬做主席,睇下掂唔掂先。
唔係吖? 我見你近來都順利貼中幾場死Q o格, 尋晚只不過係欠些少運仔拖唔到富有心得啫~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 12:27 發表

放心 你唔係燈神 係吉神
神至啱~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 12:49 發表
唱下k先

.... 桔神到 桔神到 好走快兩步 得到佢睇起你 你有錢途............

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 12:58 發表
要落區插票啦
今晚見
See you tonight!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 18:10 發表

你唔講真係唔知道。 
唔緊要, 繼續沿用搵死Q拖三腳嘅玩法, 一定好快就贏番番嚟~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 21:19 發表
精力盡  人  忙
倦鳥鳥倦了
插乜票插到倦鳥鳥倦了呀? 下次預埋我嗰一票吖?!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 22:19 發表
你從左良囉堝  
嘰嘰~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 22:28 發表
今晚有邊場波好玩?
嗱, 講明先呀! 我Post得出嚟就預咗見光死, 你跟唔跟定係買對家都唔關我事o架~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

補充 : 華雷根VS紐卡素嗰場全場比數買咗0:1~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-16 08:25 發表
恭喜收錢
我就要等馬會零存整付

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-16 08:32 發表

爭少少收晒二條飛
就係囉! 下半場真係1:3唔易中~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-16 08:53 發表
恭喜晒,兩位有錢收。 
多謝晒! 今日中午公司會去"飯堂"食團年飯, 唔知會唔會見到你呢?!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-16 09:51 發表

咁慳,有冇靚女先,有就過黎超超。 
係御膳呀! 之不過我公司無靚女~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-16 09:44 發表

相信都要啦
多啲參考一下駝兄啲冷馬啦, 掂!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-16 10:02 發表

又唔講清楚d,差d去錯地方。 
嘰嘰....你鍾意咪過嚟囉! 你將會見到一批奇形怪狀嘅物體~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-16 10:41 發表
今日應該會過門而不入。
咁都好, 費樹嚇屎Lee......

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-16 11:28 發表

平面方角?
唔只呀! 三角形嘅都有~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-16 22:21 發表
我要玩波波呀!   
今晚實在無咩心水, 只係買咗十皮孖寶半全膽頂住條癮~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-16 22:52 發表
http://www.youtube.com/watch?v=BnT-M-ZVbkQ
做咩無那那擺首情義兩心堅上嚟?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。