推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

收工, 今晚又要轉番去英文台咯~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 18:23 發表

又行左上去
Yeap....

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 18:37 發表

先生你入錯房啦
呢度係小戶區  大戶請跟靚女乘專用電梯上頂樓
VIP rooms? Any AVS provided there?

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 21:42 發表

閱報得知中國主場選了昆明海拔1900米沙坑球場下午2時作賽
但國足都似不能適應 友賽只能迫和泰國 更被泰國教練揶揄對澳洲九死一生

Really?

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 21:57 發表
咿哦完喇
Feel better? Please post something here, it's England vs Romania tonight~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 22:57 發表

Lucky you!
I envy you so much
Really?

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 23:00 發表

With a full set of 滿清十大酷刑
Well.....it's my favorite~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-25 23:01 發表

生果報係甘講
OMG~     

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:10 發表

喺囉,点解呢,刚才我仲见到豆钉条鬼仔架
Hihi.....brother one!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:12 發表

Air Supply大哥,高明就喺佛山嘅一个区.高明市中心同佛山市中心坐专线车大概四十分钟左右
Oh....I see!

I may go there on end April.

本帖隱藏的內容需要積分高於 30000 才可瀏覽

Oh....I'm the 1st writer of page 777 here!

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-3-25 23:45 發表

second runner up...
Hihi....Chrissie~

I'm now in Guangzhou~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-3-25 23:52 發表

hey hey AS..........

eeee....which dist. ar......
Dong shan.....playing 斗地主 with my "Tiger" right now~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:58 發表

小吉终于找到佢嘅港湾喇
NOT me~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-3-26 00:00 發表

dongshan is close to where i work......

enjoy la........

i gotta get some shut-eye........

nighty nite.........  
Really? I had been working there before, too.

Have a nice dream~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2008-3-26 00:01 發表

dont let your tiger see this...hahaha........

Yeap....SURE!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-26 00:08 發表

Air Supply大哥你唔好误会呀,我意思喺话小吉有人专同佢讲英文嘅意思呀.我唔识英文同佢鸡同鸭讲
Certainly....I won't!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-26 00:08 發表

Air Supply大哥你唔好误会呀,我意思喺话小吉有人专同佢讲英文嘅意思呀.我唔识英文同佢鸡同鸭讲
Good bye....brother one. I have to leave, too.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-26 09:46 發表

昨晚好彩,而家有得貼 ,等我下午再買晒落熊貓到,睇下仲有冇得貼。 
果然點石成金~

各位早晨~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-26 10:18 發表

睇唔到
點解對國足甘大信心
係咯.....我都想知~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-26 10:22 發表
忽然覺得凍
原來得16度
披番件狼皮咪得囉~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-26 10:26 發表
唔好誤會,我只不過昨晚用左 140 元買細,今午咪用 280  元買晒落去,自制 2x1 。 
尋晚睇咗半場波, 兩班後生仔都活力十足但耐性與技術俱有不如, 唔係獨食浪射就係傳送根本唔到腳, 睇咗半場已經頂唔順~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-26 10:33 發表

我確定你就是那我心中如花的羔羊
你是我的天使是我的夢想
我摟你在懷裡 裝進我的身體
讓你我的血液交融在一起

你確定看到我為你披上那溫柔的羊皮
是一個男人無法表露脆弱的感情
我有多愛你 就有多少柔 ...
首歌的確有味道~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-26 17:43 發表

冇錯,係收一半錢!  唔知 AS 買邊一邊! 

初時驚部腦 beep 一聲,後尾在隔離台話,原來熊貓 89 分鐘有 12 碼唔入。 

我尋日問你嗰時已經落咗注, 因此回頭太難~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。