推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-26 17:23 發表

你都好好精力woh
係失眠至真~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-26 17:22 發表

甜酸苦辣鹹定香嗅
你話呢?

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-27 21:07 發表

點解既?

我想問你知唔知歐洲足協盃冠軍球隊 幾時開始踢?
淨係查到八強喺四月三日同四月十日踢, 冠軍戰就五月十五日踢, 四強戰就唔知咯~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-28 21:43 發表

粒豆真係諗住玩估冠軍遊戲?
唔駛估.....冠軍會係基達菲~

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-28 21:52 發表

咁我買「辛尼特」
不如我受你吖, 不過唔好話我呃咗你啲零用錢噃~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-28 22:01 發表

唔該哂AS,
舉手之勞啫, 馬會網頁有齊晒~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-28 22:08 發表

但我之前淨係見到呢個表
另外嗰一個List係要响"數據中心"嗰度搵o架~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-28 22:32 發表

唔怪之後我唔見啦,因為我都唔知有呢個AREA
依家知都未遲~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-30 23:35 發表
哦   
唔   
等我都嚟旺下場先......依家買馬認真易, 單Q就搞掂好過走去借~

海外馬居然咁簡單, 買一場中一場買兩隻中兩隻, 偏偏本地馬買親溫披都跑第四~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-31 00:03 發表

一出聲嚇死人
扮晒勁吖嘛~

今晚有無冷嘢推介? 我都未中過23倍主客和~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-31 00:10 發表
得番條波膽liverpool 2:1   
依家有8倍~

不過無咗A祖莊臣嘅愛隊, 踢嚟有啲患得患失嘅感覺~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-31 00:17 發表
所以我都   
繼續去片~

樂保豆 & 各位早晨~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 04:12 發表
0:2  
尋晚淨係買咗些少讓球客勝@1.78倍, 估唔到咁正路開客-客/0:2~

今晚雙紅會點睇?

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 12:15 發表

0對0
保保嚟料, 唔跟就笨~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-4-2 14:42 發表

昨晚唔敢買巴塞! 

呢期唔係好掂,請勿跟車太貼。 
尋晚見你串唐卡士打, 唔敢跟, 因為兩個禮拜之前先中過佢招~

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-4-2 15:22 發表

但佢買波.................
我知吖....我都係想佢開心吓啫~

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-2 16:02 發表

開大開小另有意思 , 講清楚好 d  
係咩? 有咩意思呀?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-2 16:28 發表

你早講,我就唔使斷左串燒啦
早講? 我講咗咪即係鼓勵你去買對家~

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-2 16:42 發表

金巴成日陰陰咀話開大, 等我問清楚佢先
你係講緊佢去廁所開大都會陰陰咀?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-2 16:45 發表

咁我一係唔揀呢場,我串燒停滯不前
我直頭係唔敢玩添~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-2 16:58 發表

清楚到咁既地步!
我靠估o架咋~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-2 16:58 發表

點解?
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 17:53 發表

唔似你性格
因為怕咗保保, 佢呢排太勁乜都玩唔過佢~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-4-2 17:12 發表

唔知是禍是福了,今日基金跌左賠率!  
我都跟咗六場~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 17:51 發表

琴晚好多人衰在係唐卡士打手上
佢已經連續三場讓球反艇, 可能下次就見真章~

不過唔駛預我咯~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。