推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2009-1-7 20:30 發表

咁要睇你食碟頭飯,定九大鬼
玩晒八場之後剩番嗰啲拎去大家樂可能啱啱好~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-7 20:30 發表

得呢張 泡左湯     
柏寶跟得太前, 幫主留得太後, 否則一Q番嚟都未定~

梁家俊攞住18分爭騎師王?

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-1-7 20:40 發表

即場入左貨! 

有冇渣收靠俊仔。 
靚貨靚價~

呢場我要再現經典~

相關搜索目錄:

呢口咖哩孖寶超高水, 照計隻藍天可以飛得~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-1-7 20:54 發表

出事,潘頓拎左 12 分,危險!   

係呀,玩多場就閃去睇珠光寶氣。 
成日目及住哥士登~   

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-7 20:58 發表
唉 抉擇時侯 h:" /> h:" /> h:" />

阿蘇會唔會金碧滿湖到耀目滿天

揸住換人與唔換人兩點 決定與愛駒分手
同場你仲有另一隻愛駒o格, 今日佢個冧把仲好旺下添~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-1-7 21:06 發表

唔明你講邊個? 

我睇黎姿同嘉欣。 
咪係Costan囉~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2009-1-7 21:11 發表

我而家先睇到你呢句呀
我買咗咯~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-1-7 21:03 發表

我都考慮過你愛駒,後尾因自己買左騎師王叫緊糊,所以改買另一 10 磅仔。 
開出10磅Q~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2009-1-7 21:18 發表
\
**** 本內容被作者隱藏 *****
  咁即係典?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-7 21:26 發表

甘我戴眼罩
我又戴.....開蓬嗰隻~       

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2009-1-7 21:18 發表
\
**** 本內容被作者隱藏 *****
我覺得算係壞消息~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-7 21:54 發表
有得甩   
  呢隻你都要得到?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-7 22:03 發表

捧下大鼻場

但我寧願錫          
得個恨字, 呢隻我一定唔會揀~

都循例要恭喜一下~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-7 22:09 發表
等派彩
爆屎渠~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-8 00:23 發表

午間瞓多左
等多陣去睇鰻魚囉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-8 00:35 發表
有無出場陣容

無就不如玩走地
連馬交網都搵唔到出場陣容, 疊埋心水玩走地啦~

我就想買番多少拿尼Hand Ball~

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-8 09:05 發表

久不久出現下 , 等你地仲記得有架 "死車佬" ma     

三鹿 total loss 左 , 入黎睇下有無貼士  
呢期完全投晒降~

不過考慮緊入番多少債券, 原因係相信美國佬發咁多債, 點都會做番啲嘢吸引資金入債券市場~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-8 12:02 發表

睇條鰻魚上沙灘
我孖寶半全膽都係買咗佢和啫, 佢竟然夠膽死輸Q埋~

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-8 12:10 發表

電鰻上身會唔會好 d   
乜原來你鍾意玩SM o架咩?     

引用:
原帖由 不要命的 於 2009-1-8 15:32 發表
睇返各位師兄d tips,除左勁字真係唔知可以講咩
我就慘啦,踏入09年3個賽馬日都未贏過,係一豪子都未
咁以後你就要多啲入嚟睇樂樂出刀仔喇~

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-8 17:24 發表

無人贏到一豪子喎,用得豪字多數係仔,咁女叫 咩名?  
做乜爆我個真名出嚟~

引用:
原帖由 不要命的 於 2009-1-8 23:01 發表
以後真係要多d入嚟,吹下水都好
我代樂樂歡迎您~

文叔好嘢~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。