推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

尋晚曼聯嗰一場就相對穩陣好多~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-3-9 09:44 發表

密食當三番。

可惜英足杯深圳係普通話台直播,所以改睇國米果場,咁就出事了。 
引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-9 18:12 發表

為你喝采

但係真係嚇縮左刀仔   

其實我都好少咁買法, 除非臨場有睇住, 而且係一次過嘅淘汰賽, 聯賽就千祈唔好搞~

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-3-10 12:03 發表

老猪我都浦头喇
驼哥你好 ,想死我老猪了 Air Supply大哥,火鸡哥,红马哥,你地还好吗
一哥好~

點解咁耐唔出現?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-10 18:04 發表

摸摸豬頭 包發

老豬
咁今晚玩唔玩臨場啫?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-11 23:04 發表
要去叉電lu     
我都輸乾輸淨嚕....今晚起身睇條魚~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-12 03:51 發表
一粒啦                        
維迪~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-12 01:22 發表

點食吖

三味好唔好
我揀咗最簡單嘅食法~

上場波幾乎都未起過腳嘅伊巴格達謙莫域今日居然有兩次近磅埋門機會, 足顯曼聯無論中場或者後防均比上一場踢得差咗一截, 似乎要盡快換入星仔或者泰維斯加強前線纏擾能力至得咯~

C朗 50' 2:0~

曼聯後防仲未有改善, 幸好幾條楣柱夠生性, 否則已經2:2~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-12 05:38 發表

果然好.....好好食~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-3-12 09:48 發表

原來咁危險,睇即場會嚇親。 
算係有驚無險定係無驚無險其實都幾難講得清, 個人心目中嘅世界級射手伊巴謙莫域的確有兩次中門, 一球用腳射地波俾雲達沙擋出, 另一球用頭頂中之後彈地再中楣, 再加上嗰個唔知乜水射咗球地波又係中柱彈出, 搞到雲達沙都呆咗兩次無晒反應~

呢場波個人認為費Sir翼鋒唔用星仔用傑斯, 或者用泰維斯做正前鋒加強前場纏擾能力, 主要係貪傑斯夠晒大賽經驗, 之不過缺點就係行軍速度被拖慢而後防就會相對受到較大壓力, 所以無辦法好似上次作客國米咁樣完全凍結咗伊巴謙莫域~

不過又話時話, 國米稍為有威脅嘅攻門都俾我講晒出嚟, 其餘嘅埋門都係打飛機居多, 所以都未至於大兇險~

相關搜索目錄:

補番張全場記錄先~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-12 11:54 發表

乜你無睇呀  

無驚無險boh

曼聯完全控制戰局 贏是必然

[-1]是理想

波膽係bonus

連汁都撈埋~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-12 19:42 發表

咁詳細, 係抄既定係老作架
抄足原著劇本~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-14 19:16 發表
    一魚三味

[-1]@3.4 1:0@5.5 和主4.3
啱食~

半場1:2~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-18 20:50 發表
招也麼老巫

草泥馬蔡仔
我都係輸咗俾條毛~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-18 21:47 發表

蔡仔

揀得咁準?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-18 21:52 發表
甘都研訊

無得甩
我都唔希望佢甩~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-18 21:47 發表

蔡仔

原本蔡仔攞埋刀仔Thread第1,000頁~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-18 22:06 發表

好彩地進入新里程
好彩告唔甩至可以提早收錢~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-3-18 22:36 發表

好彩告唔甩至可以提早收錢~
仲有舖雞糊叫下添~

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-18 22:16 發表
去到1000頁啦
豆豆~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-3-18 22:40 發表

仲有舖雞糊叫下添~
得個慰安獎, 中埋都未夠贖身~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。