推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-11 22:03 發表

從來澳港杯香港馬會都唔接受投注的。 有線 18 台 14:40 開始有直播。

或者參與 xocat 澳港杯估估下遊戲。
無得賭錢咪惟有賭分囉~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-12 10:41 發表

派你去做賭垃圾大隊長
我邊夠你賭?     

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-13 09:34 發表

你聰明 ,我第一隻飛勝利飛駒。   
聰鬼聰馬咩.....你知我本來打算買企業精神o格~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-13 12:21 發表
今日幫主騎兩隻方廄馬

喜盛龍輸了給金津好 鋼寶競駿精英又如何
引用:
原帖由 KMY89 於 2009-4-13 14:07 發表

上個禮拜鋼意龐老太著晒飲衫諗住拖頭馬,今日鋼寶是 good chance.

但小心"歡樂出擊"。
頭關我會揀隻鬼食泥~

一口田

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-15 03:59 發表

落紅一片
出咗局喇~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-15 18:44 發表

今晚另一紅又會點  

希望兩支英超都掂啦
應該唔會係滿江紅啩?!

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-16 00:18 發表

波圖話就主場惡 加埋2個客球 似乎佔優
但根本級數輸晒 上場意外和左

阿仙奴就應該好易踢
跟足劇本進行~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-22 01:30 發表

等開波

有乜好介紹?

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-4-22 08:52 發表

樂樂介紹,必屬佳品
開4:4波膽, 相信連盈盈發夢都無諗過~

呢排紅色唔老利, 唔知今晚又想點~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-29 02:37 發表
巴車單場表演

兩隊都無乜喜好

扒冷揾下刺激 一於做右派
  我同你打正對台添~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-29 03:33 發表
半場 0:0
但車仔玩死守, 會唔會捱畢全程?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-29 04:38 發表

0 :0

好彩我半場都走咗去縮番條槓~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-29 17:35 發表

我估 AS 冇咁快上黎回,我估開細。 
最初都打算買主勝, 不過曼聯最近嗰幾場波後防認真唔多掂, 所以最後都係決定唔買~

大細方面, 曼聯同阿仙奴近來後防都有慌失失現象, 照計買大應該較佳, 但係歐聯踢雙循環又可能令雙方都唔敢太冒進, 認真惡搞~

溫馨提示 : 唔知大家有無留意馬會近期罕有地開咗幾場半/一讓球盤?   呢個亦係我今晚決定唔買呢一場嘅原因~

4月25日 拜仁慕尼黑 -0.5/1 對 史浩克04 +0.5/1 賽果 : 0:1 (個個都話拜仁會大開殺戒追趕聯賽冠軍, 原來馬會嫌殺晒主客和都未夠喉, 仲要殺埋讓球盤)
4月28日 巴塞隆拿 -0.5/1 對 車路士 +0.5/1 賽果 : 0:0 (梅開二度)   
4月29日 曼聯 -0.5/1 對 阿仙奴 +0.5/1 賽果 : 未知
4月30日 雲達不來梅 對 漢堡 +0.5/1 賽果 : 遲啲話你知

P.S. 聽朝約咗人跑山, 所以今晚都係唔睇波咯~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-30 10:36 發表

我好少理馬會盤手諗乜  

信自己最實際

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-2 22:08 發表
車仔果場咁快 1:1 ,今次網上直播仲有普通話加廣東話聽。 
我會留番足協盃至用~

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 02:46 發表
re mi mi re
弦外之音?

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 10:00 發表

唔算早,站長仲早! 
我中場都補咗呢一口波膽~

相關搜索目錄:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 10:52 發表

我睇低巴塞

西甲花拳繡腿難敵英超硬功

上賽車仔全程死守, 小禁區內週不時都塞住五六個人喺度, 終於悶和0:0~

個人認為以腳法同組織計, 巴塞應該技勝一籌, 但今次車仔番主場輸唔起作客入球, 侷攻之下必須打快速足球, 以巴塞咁懶散嘅打法肯定蝕底, 再加上上週六巴大勝贏皇馬2:6, 我睇班球員未必回到氣, 所以都係偏向睇大同埋主勝~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 10:23 發表
廣東體育台原來歐聯歐協都有直播。  只可惜站長今晚未必再上去睇 ,因為太眼訓了,又波又馬。  星期四上去睇仲好,因為有 2 場歐協。 
...
我都想去啊....不過九成九攞唔到Permit~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 14:19 發表

肥仔
十蚊注肥得去邊?

呢注先叫做有啲肉食, 兼且差不多十一分鐘已經收埋錢~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 16:31 發表

咁上次咩事咁易有 permit 。

其實都好辛苦下,一日半日就得,連續兩三日真係好眼訓。  羸錢就冇所謂。 

睇番日子歐聯決賽好似係端午前席。 
上次好明顯係實施人嘜人政策啦~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 16:33 發表

嘩,一擊即中。   怪唔知可中場補飛。 

申請按多幾個鐘肩都得,食多幾籠蝦蛟。 
都係唔好期望咁高喇.....食自己就一定得~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 17:03 發表

怪唔知兩場都開細波。 

咁等有大賽,又係假期前,再吹雞。 
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 17:03 發表

怪唔知兩場都開細波。 

咁等有大賽,又係假期前,再吹雞。 
開細? 唔通周街開大咩~

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。