推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-5-13 23:12 發表

正有此打算
good night啦,各位贏多d
早抖靚豆~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-13 23:14 發表

攪野都消遣唔到甘耐woh
上網睇住場水怪對賽馬先咯~

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-14 01:38 發表

有賽果未
無驚無險0:2~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-14 02:59 發表

忍唔住都玩下0:2

趣趣地 @5
仲以為黃鱔無水不歡, 原來落雨佢地會跣死o架~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-14 04:59 發表
1:2

One more point in last two matches
點解無咗里奧嘅鰻魚就硬係要失波o架? 搞到我同金巴兩個人夾咗成三千幾銀去餵鰻魚喇~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-14 09:50 發表

真係冇念過曼聯失球!   

金句:三不離四有排都冇得出了。 

昨晚最 係隻熱膽精算大師跑第四,唔見二至四千。 
其實尋晚曼聯贏到波都總算有晒交代, 由於作客不熟場地兼且臨場有雨, 地面傳送力度變得有欠準繩導致斷纜頻頻, 加上C朗腳風欠順門前幾次失機, 能夠反先1:2已經算係有啲運仔咯~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-14 09:50 發表

真係冇念過曼聯失球!   

金句:三不離四有排都冇得出了。 

昨晚最 係隻熱膽精算大師跑第四,唔見二至四千。 
唔見二至四千? 你買咗乜嘢?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-14 10:36 發表
AS 買 6x1 咁狼!   真係被曼聯累事,之前都計過數,買曼聯主客和都可以收二千幾,不過嫌太熱。   

又要波後炮,本身鍾意意杯森多利亞,不過又驚死,唔咁用黎過關,就算揀法甲第四位巴黎聖日耳門,或 ...
揀到森多利亞已經算你叻~

我條讓球過關3x4要咗拉素, 好彩中場靈機一觸補番個和先至輸唔晒咋~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-14 11:16 發表

差ddh:" />

一枝竹仔好難串得實六粒魚蛋

下次過5關好喇
都有, 可惜低風險之作只得6倍~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-14 11:28 發表

開 1:3 就有得慶祝! 
開1:3就請你去洗白白都得啦~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-14 11:33 發表

開 1:4 就更加要大攪
條魚上半場踢到一仆一碌你都敢補條1:4?  

中場我就連買佢能夠反先嘅勇氣都無~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-14 11:34 發表

賣廣告:詳情請到足球賭波基金龍虎榜版睇,普洱茶足智彩基金。 

跑到轉入直路,以為起碼有第二,跑第三都收二千,第一二就收四千。 
原來係條2x1~

相關搜索目錄: 廣告 賭波

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-21 09:36 發表
申報利益,昨晚冇睇即場,兼冇買。  如果買極大可能買大。 

薩克達加時羸波 ,呢份賀禮送比五月之星。     

唔知有冇圖睇。   
已經搵唔番一月時買薩克達贏冠軍三十五倍嗰一條飛咯......馬會真小氣, 淨係俾人查番過去一個月嘅投注記錄~

尋日我都有一條5x1買咗佢大, 不過晨早就俾Lazio嗰一關攞走咗, 所以開波前就淨係剩番一條冠軍飛同一條讓球飛, 只可惜法定時間打和1:1~

臨場見雲達無乜料到, 不過又唔敢肯定薩克達踼十二碼係咪可以搞掂雲達, 所以加時之前就縮注係咁二補番三舊冠軍算數~

不過尋日最得意之作反而係斯里維加亞FC山東嗰一場, 客勝主客和賠率熱至1.13倍, 我手癢癢雞仔注買咗半場客勝1.50倍, 半場果然踢成0:2, 之不過全場開出12倍主勝200倍4:2波膽, 賭波恐怕真係可以輸死人~

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-21 17:31 發表
薩克達由四月頭羸到五月尾 ,可惜我唔係次次買。   

中國波係咁啦,買對家冇錯。   
話說FC山東今仗只需要喺斯里維加亞身上攞足三分, 就可以奪去FC首爾嘅十六強參賽資格, 所以賠率先至會熱到1.13倍啫~

話雖如此, 我身為中國人嘅一份子其實都好明白會方嘅"悉心安排", 與其明知盡一己之力都無法抗衡幾支日韓球隊, 就無謂勞民傷財勉強而為, 倒不如趁機踼番場"開心足球", 可以籌集班費之餘仲可以封番封大利是俾有關工職人員, 豈不快哉?

強如FC上海(上海申花)咁財大氣粗都無辦法組織一支較有可為嘅球隊, 就證明咗中超嘅號召力到底有幾強, 惡性循環之下搞到連馬會都唔敢開中超波盤, 全國加上香港隊隊嘅幕後運作都同屯門普高一樣咁細膩(勢利), 中國人想喺足球場上有所作為? 難矣!

準備開閘~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-24 20:35 發表
AS  ))))))))

條魚食唔食得過呀 ?
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-5-24 20:47 發表

AS未左街,仲未返黎啦
咁你都知?

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-24 20:58 發表
據聞曼魚受到除左老虎外其他降班球隊的壓力, 會出強陣.

不過出還出, 有無心去踢係另一個疑問
贏唔贏都仲係個謎, 但輸Q咗費爺就肯定俾人唱到爆~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-24 22:37 發表

我信會開大添
咁就要睇後防出乜人....仲未見到出場名單添~

24' 0:1 傑遜~

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-5-24 23:32 發表

裝左天眼
我都無去過旺角~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-25 00:57 發表
原來真係有大蛤蜊隨街跳架
蛤蜊同鰻魚都應該攤凍食~

俾班鬼佬暴力般搶走咗六舊水~  

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-25 01:03 發表
點解會無左 edit 的按鈕?
賭版已刪除咗編輯功能好耐啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-25 01:13 發表

我都仲有條級手貨~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。