推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-25 01:16 發表

超時空

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-25 01:04 發表
富咸開玩笑

知道熱刺輸梗
仲要輸到0:2, 認真估佢唔到~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-25 01:26 發表

一於望車仔為我地復仇
好明顯無問題啦......既然車仔可以三番四之砌低利記同阿仙奴, 莫耶斯功力完全唔係希帥嗰皮~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-25 09:56 發表

突然回歸,差些少比你拎冠軍。 
淨係爭富咸嗰一場~

波後炮 : 如果夾硬要我買呢一場我會揀細, 因為富咸主場硬淨而愛隊作客就如終難贏~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-26 09:26 發表

中間呢關,估你買錫菲聯。 
好彩你今次估錯咗~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-26 09:26 發表

中間呢關,估你買錫菲聯。 
尋晚終於出刀仔過咗關喇~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

尋晚總共買咗四注飛, 唔爭在貼埋另外嗰三注出嚟~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-26 11:25 發表

咁就要恭喜你了。 

呢排升班附加賽,全部我估中對家。 
附加賽對我就唔錯嘞~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-26 11:26 發表

犀利,五月之星! 
哎....但正財唔掂又有乜用吖~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-26 11:34 發表

呢場冇買,但估係米禾爾,之前列斯聯,米xxxxx ,都中招。 
我就係因為之前買咗雷丁, 但前後兩循環都輸俾般尼, 所以至攞佢嚟過關咋~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-26 23:55 發表
潑佬鬧 [[不該]]

做乜搞咗條政治Thread出嚟~  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-27 20:21 發表

做乜搞咗條政治Thread出嚟~  h:" />
繼續搞旺條刀仔Thread~

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-27 20:37 發表
咪囉, 邊個開始先o既
咪係阿樓主哥哥搞出嚟o架囉~

不過又咁講.....呢條鬍鬚佬又真係好唔掂~

鍾意保保有著數~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-27 20:51 發表
鍾意保保有著數~
梅開二度~

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-27 21:29 發表
咁大雨都跑得成?
我呢邊無雨啵~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 21:34 發表

唔跑會有好多人會好失落而產生雨後冇馬跑後群症
兼且又會有4200人失業
但當政府鼓吹賭風嘅同時鬍鬚佬都應該考慮一下推出輸波輸馬救濟金~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 21:34 發表

今日成績唔錯喎
柏寶孖寶~

呢注睇怕要蝕水咯~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 21:35 發表

又夠鐘開賽

揀四號及九號單Q
四奶奶 + 柴九
我仲以為係咒我死晒狗添~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 21:37 發表

樂樂今晚休戰,
細心研究明早龍舟會否賽乾快場地
我都休戰一場去睇陣電視先~

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-27 22:00 發表
唔明白咩4200人...
應該係馬會有4200員工啩......不過又駛乜咁認真吖, 保保講嘢不嬲都無得解o架啦!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2009-5-27 22:15 發表

可能樂樂想出刀
插鬍鬚佬啦.....反正我都想打佢一鑊~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 22:41 發表

今日中得1W 2P 有少少失水準

混合過關 3*4 @50
WP R01 01飛魚大王 P62
WP R02 03 馬中神駒 P32
WP R06 09 超勁精神 W68.5 P29
投注 1000

超勁精神我都有諗過, 不過最後揀咗重量級~

繼續有糊叫~

不過如果中埋咪等如過晒六環彩? 我無買到呀~

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 22:43 發表

開多一二個賽馬日比馬迷翻本
  翻本定翻棺?

相關搜索目錄: 賽馬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。