推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-27 22:45 發表
繼續有糊叫~

不過如果中埋咪等如過晒六環彩? 我無買到呀~
今場柏寶跑咗去邊?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 22:49 發表

2選1, 任君選擇
唔識答~

連汁都撈埋~

跟住又要等開波咯~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-28 19:56 發表
昨晚北上睇歐聯,晚上十點幾去到,足球吧已經滿坐 ,之後去另一層先搵到一個位坐,o岩o岩跑第八場,中番尾口孖寶,收番 100 元渣。   

呢場波真係勁多人睇,好似第一次見呢間場,人山人海,好多人冇位 ...
你去咗邊間? 水都?

場波大致上可以用優勝劣敗嚟形容, 巴塞改打穩守突擊成效用昭彰, 我雖然輸咗過K都覺得佢地攞冠軍係實至名歸~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 02:13 發表

係。 

雖然唔中,呢場波幾好睇。 
我就覺得尋晚有錢收嗰兩場盃賽先至好睇啲~

點解今日又無人臨場講馬o架?   我已經輸到0:6咯~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 15:16 發表

點解唔買兩場客勝呢。 
主客和計90分鐘, 買冠軍就計足120分鐘, 除非有開讓球平手盤, 否則買冠軍就始終都穩陣多少~

再加上我近來買冠軍老黎好多~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 15:33 發表

如果我買,雲達果場會買讓球,車仔當然買主客和,客算了,或者我就算買都唔會多,所以冇問題。 
我同您買嘅概念唔同吖嘛.....您會揀賠率, 而我就純粹當抽水, 各有所好啫~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 15:43 發表

當然啦,注碼都唔同。 

今日d馬勁冷。 
好難買呀~

尚幸雖然已經跑到第8場, 我實際上都係買咗一口孖寶加一注騎師王咁大把~

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 16:15 發表

好久唔入...一入來又見你出野
就快乜嘢都唔駛出咯~

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 16:18 發表

尋日想來但................. 又無機會
好狗不見, 不如就下一次啦~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 16:44 發表
有冇跟番 d ! 
無~

快啲貼圖啦~

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 16:47 發表

吊........得自慰獎h:" />
我連自慰獎都無噃~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 16:48 發表

未有派彩。 

又冇買單T ,兼比隻 4 號過晒。 
連贏盛惠116~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-31 16:52 發表

嘩 好熱鬧
等緊你貼圖呀~

啲腳咁冷點中呀~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-31 17:18 發表
騎練都神乎其技
成副身家剩番10皮咋~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 17:22 發表

飛快勇以前放頭,而家後上。 

火雞應該中呢隻。 
火雞雞快啲貼圖~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 17:27 發表

你又想做神乎其技,10 元中三寶。 
刀仔小戶買馬仔吖嘛~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-31 17:46 發表
尾場要今日冷位王
冷P~

玩咗半日淨勝6大蚊~

夠買一罐汽水去睇番場o架仔波~

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 17:53 發表
吊.......無買Q
呢場Q你都揀得到?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-31 17:56 發表
呢場先係勁爆冷。 
但又爆唔到我呢一隻~

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-31 18:00 發表

係呀 係呀
嘩......駛唔駛咁狼?

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 18:00 發表

906331/05/2009
13:59沙田
星期日

位置4 場    3 雄心馬主
909031/05/2009
15:33沙田
星期日連贏7 場    11 歡天喜地 拖 1 錢程萬里 +
           2 浦紅之友 + 3 駿馬精英 +
           4 危險 ...
原來今日你至係大贏家~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。