推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-11-25 22:03 發表

朝東 + 福喜   
150倍孖寶啵~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-11-25 22:08 發表

150倍孖寶啵~
買溫跑披~

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-9 20:13 發表

茅人晚上好

今晚過嚟搵外快~

和風鰻魚邊個食, 我唔食, 你要食~

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-10 13:42 發表

有乜外快?  
意外之財都當係正財, 悲哀~

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-10 14:31 發表

吉神顯靈

唉 回來遲了
高估咗班生牯仔自己又唔好紅酒, 得個搞字~

相關搜索目錄: 紅酒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-10 17:50 發表
我的中國心
冷披當溫矮仔都唔制, 又捉錯路~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-1-10 18:54 發表

冷披當溫矮仔都唔制, 又捉錯路~
唔緊要, 今晚有幫我贖身~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-1-10 19:39 發表

咁即係乜? 
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-10 20:06 發表

我就無估低愛華頓

但連續幾次俾條鰻魚噬到
當路雲踢得效果奇佳, 今季會有作為, 不過相對就會嘥咗比耶列典洛夫~

條鰻魚今季我實在唔敢睇好, 無咗C朗變相搞到中前線無晒滲透能力, 華倫西亞把握能力不過不失但唔算出色, 中場班老人家就只織遠射無乜滲入能力, 貝比托夫雖然腳法好但係又的確懶咗啲, 奧雲今非昔比, 無埋泰維斯拉開對手防線單靠朗尼踼單箭頭實在惡搞~

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-10 20:09 發表

卡加精神益圍內  

又點會甘易俾你捉到

我出大餅佢出地養馬費, 次次追十皮我唔信中佢地唔到~

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-10 20:42 發表

我都唔知   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-1-10 20:56 發表

收到。 

跟番一舊先。   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-1-10 20:56 發表

收到。 

跟番一舊先。   
我兩注加埋都係買咗一舊.........K~

隊帕爾瑪居然輸2:1, 好彩無貪好分咋~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-1-10 21:16 發表

打開口牌:今日馬仔收番d渣,買了條 3x4 大 (日 9,12,13)

戶口仲剩一舊,又買埋,已經冇 quota 。 
買大開細~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-1-11 00:02 發表

我兩注加埋都係買咗一舊.........K~

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2010-3-2 21:43 發表
本來站長係回 Air Supply 帖子,可惜聽講論壇前兩日系統有問題,好多帖子冇晒。 

好少買六環彩,呢排馬仔冇運行,反而波仔有微利,所以先買六環彩,仲念住拎張唔中六環彩比 Air Supply 。   
係呀.....唔單止馬仔, 我嗰日讓球盤同估估下咁啱都中晒, 偏偏就無分加, 真係天意咯~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 11:35 發表

甘奇 h:" />

點解要拎張唔中六環彩比 Air Suppy
因為當日我三寶差尾關隻大熱門就有錢收, 佢不外乎都係想刺激一下我嘅鬥心啫~

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-3-6 13:48 發表

今日终见勝哥,雄仔回朝, 令人怀念的是萬宁和韋纪力的飛到馬到, 真係大茶飯
今日喜爱法系, 巫生有馬有赔率 ... 拖票杜利萊, 甚肥.

神剑金刚早以 ...
就係以為勝哥回朝, 就吼下佢隻喜盛龍, 諗住大後上馬啱晒佢發揮, 點知佢只不過想去試一下前速為打吡做準備, 又一次捉錯用神~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 16:43 發表
110倍冲喜           
今季代表作~

馬後炮: 斷估呢場都係姓摩嘅玩晒, 非此即彼~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-3-6 18:46 發表
今季代表作~

難得馬會咁客氣, 一於補條飛睇足成晚~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-3-6 18:46 發表
今季代表作~

難得馬會咁客氣, 一於補條飛睇足成晚~

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-23 00:17 發表

我唔止係粉絲

係diehard   
今夜帶埋鎚仔去打色狼~

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-28 17:24 發表
神仙幫主仲有無架

要對沖下望佢地無
啱聽, 我鍾意談笑用兵~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-3-28 17:38 發表

啱聽, 我鍾意談笑用兵~
蒲也麼, 爆完料之後燈到連自己都唔信~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。