推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

多謝晒咁多位嘅關心~

其實今朝個市樣樣衰衰, 再睇番上海A股居然跌穿埋3,000點, 所以即刻沽清晒所有窩輪, 點知沽清之後即刻反彈, 而我沽貨嗰一口價就順理成章成為全日嘅低位~

之後都仲心思思考慮搵個位再入番佢希望趁反彈賺番多少, 點知又見到上海A股嗰邊都未跌停, 所以決定下晝再睇定啲先算~

點知中午俾老細捉咗出去食飯, 番到嚟已經係15:57, 距離收市只得3分鐘, 上網至知原來隻窩輪再跌咗10%, 先知道老細對我原來真係好好~

其實呢一隻窩輪我過年之前已經買落, 搏過年之後上演一次大龍鳳, 尋日仲有超過6成利潤, 依家斬頭蝕尾都仲有大概4成幾利潤, 所以都算執身彩咯~

連累各位為小弟擔心實在唔好意思~

相關搜索目錄: 窩輪

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-27 13:13 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 9000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 14:30 發表
噢  賣桔
定d黎 相信一切在你掌握中
嘰嘰嘰....咁都俾你估中?!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-27 16:30 發表
原來晒話羸得少。

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 15:06 發表

點解要買輪
本小利大吖嘛! 不過我都試過買輪變廢紙~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 15:08 發表
你放心 佢唔係乜輪都買架
你又知我買乜輪~

引用:
原帖由 Terry 於 2007-2-27 17:39 發表
希望今年可以赢多D啦.555
又有新朋友仔喎, 歡迎歡迎!

希望唔係灌一次水之後又唔見人嗰隻啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 15:08 發表
你放心 佢唔係乜輪都買架
今晚啲波波有無心水?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 20:48 發表

機會好大, 絕不贊成投資於窩輪
其實我每一次買窩輪都唔會買得大, 而且做好至少輸一半嘅心理準備, 所以我從來都唔會提議他人買窩輪~

相關搜索目錄: 投資 窩輪

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 20:50 發表

呢次你中既機會係99.9999999999999999999999999999%
我都相信係~        

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 20:44 發表

茫無頭緒
如你無好推介 休戰一天  
鑽研中......

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-27 20:58 發表

保保高見!一定要聽!
Yes......Madam~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-2-27 21:51 發表
樂駝兄,我想買禾夫及西布朗兩場大,點娣?
禾夫我都唔識, 西布朗對米舖照計都會開大~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 22:36 發表

有好野單聲 我會考慮跟定對賭
賭波同賭馬照計都係同我對賭穩陣啲~

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 22:41 發表
點樣都其實係尊重架
我無話你唔尊重我呃......桔神喎~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 22:45 發表

杯賽woh 兩隊二打六博乜?   我覺得避下穩陣
避下當然無壞, 我都係借你把刀仔出嚟玩吓啫~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

聽晚我公司Annual Dinner無得賭臨場, 又要勞煩你自己坐番館嘞~

聽晚有無正嘢介紹呀? 聽日有可能全日都無時間落注~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 00:26 發表

噢!            
唔好唔開心啦! 過埋年回復正常之後再陪你賭馬囉~

唉.....仲慘過揼女~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 10:54 發表

唔見神
乜annual dinner由朝早開始食架
今朝一直見客無時間上嚟, 依家又要返回崗位喇~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 14:22 發表
有人話 : 富貴於我如浮雲
所以我要買片雲 帶走埋d霞彩
預祝你成功先~

不過我等陣仲要同同事出去做嘢, 睇怕都無機會"撩"出去補飛咯~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-28 14:25 發表
希望你地個個都中啦,真係唔希望見到拎冠軍果位會少過四千分。
唔會咁恐怖啩, 希望唔好俾你講中啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 18:05 發表

點解你唔做得悲壯d  唱番句..... 風簫簫兮乜水寒...................過我聽
點解要唱風簫簫兮亦水寒, 壯士一去兮不復還咁悲壯?

你掂嘅~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 23:30 發表
有聲氣高雅志已經跑得好好
真犀利! 可惜散席時尾場啱啱跑完, 喺街上到網都跟唔切~

但點都要恭喜一下嘅~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-1 00:52 發表
多謝
今晚d碌碌下點睇 ?
我見到沙扑兄條8x225 嚇左一跳 你有無睇到
睇到, 不過就算我有錢跟都跟唔切~

我就淨係買咗呢一條玩足兩日~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。