推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-5 22:46 發表
仲有A+貨 去晒中南海
l
講理啲咁嘅嘢, 小心班人大政協開完會之後就派人嚟你屋企行宮刑~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-6 00:02 發表
派啲A+貨我唔拘呀! 俾我溝掂左就有排嘆
要A貨之嘛! 回程經過羅湖商業城帶件俾你吓~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 22:24 發表
全餐孖寶110收4220
啱啱趕到番嚟賭尾場, 一句講晒, "玩具雄心"~

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 22:44 發表
尾場博爆開就爆 強駒上次贏馬嚴仔錯過左 339場一條直路掃晒瀟洒王子馬必威 上三班負少12磅 快活谷一次落第 有可博賠率 騎練有機會都唔會放過
呢場唔跟你Lu.....印度盃o架喱仔無可能唔搏~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 22:44 發表
尾場博爆開就爆 強駒上次贏馬嚴仔錯過左 339場一條直路掃晒瀟洒王子馬必威 上三班負少12磅 快活谷一次落第 有可博賠率 騎練有機會都唔會放過
做咩唔俾貼圖? 呢場腳拖吉利大哥~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 22:47 發表

嘩 忽然出現
我中左隻快活英雄Q PQ 孖寶全餐 呀
恭喜晒~

實不相暪, 我喺車嘅時候都有打算買快活英雄, 不過最後諗住趕番屋企賭尾場算數~

繼續大桔~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 22:54 發表
我都係剛番屋企 未睇得掂就跟推介買
呢一瓣真係服咗你~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-7 23:01 發表
今晚波波有無好推介丫?  
燕豪芬受讓一球~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-9 18:02 發表
啱啱有時間睇下聽日啲馬
三泥八草  一場新馬 二三五班各兩場 四班四場 無重要錦標 戲碼完全唔吸引   
韋幫主復出與柏寶騎足十一場
形勢上難賭之局
與其任人魚肉  ...
咁我都賭少一日咯~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-9 21:00 發表
band友兄,樂駝兄話難賭,相反即係話你會中馬,明日係你世界囉
唔係啩? 不過睇怕聽日我連買馬嘅時間都無~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-10 22:53 發表
又冷又熱  唔傷風都幾難
都算避過一劫
有無波波推介?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-10 23:23 發表
講左囉   你當我講笑丫
好呀....見你咁旺, 就即管跟番些少~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-10 23:32 發表

睇緊有線賽馬結果
講緊齊齊開心 韋達阻人唔駛罰 連冠精英薛順強同樣情形罰停賽
鏡頭所見 確是雙重標準
係咁o架啦! 韋邦主喎~

相關搜索目錄: 賽馬

其實我到依家都唔清楚今日跑咗啲咩馬出嚟~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-10 23:45 發表
「太平洋」自大外檔出閘後在馬群後面切入。過了千四米處,「嘉嘉醒」儘管被一路催策,但仍未能保持位置,墮後。跑過八百米處,領放的「好兄弟」,昂首並且失地。小組考慮了跑第二名的「勝利鑽石」之騎師冼毅力提出 ...
咁慶做乜? 今日又唔駛你輸錢~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-10 23:47 發表
跑乜都無乜相干就得啦
就係囉! 我今日成個下晝都咁勤力, 最後又係得個~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-10 23:53 發表
我得個橙        

洗白白瞓覺咯~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 18:57 發表
請去接龍版入紅屋仔條LINK到按YES
啲死o架仔嘅態度的確十分討厭~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 22:39 發表
~~~~~3:3~~~~~~~~~
唉.....又遍地屍骸咯~

即興玩番半場波先~

剛才AC米蘭未入波之前, 主勝同客勝賠率分別為2.60倍及2.95倍, 而開波之前嘅賠率係2.30倍及2.82倍, 證明我嘅愛隊國際米蘭臨場表現一般!

鑒於意大利波注重防守, 預計AC米蘭作客入波之後唔會硬闖, 所以小注0:1同0:2波膽~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 22:53 發表
甘夜呀?   
同尋日曼聯逼和米堡一樣 開個大和 橋唔怕舊 最緊要受  
好彩無買
係咯.....今晚又有夜宴嘛~

我都無買車仔嗰一場!

之不過基金場蘇超就窩河咗咯~

引用:
原帖由 kenny1234 於 2007-3-11 22:59 發表

好彩即場買番個和
健~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-11 23:03 發表
即興玩番半場波先~

剛才AC米蘭未入波之前, 主勝同客勝賠率分別為2.60倍及2.95倍, 而開波之前嘅賠率係2.30倍及2.82倍, 證明我嘅愛隊國際米蘭臨場表現一般!

鑒於意大利波注 ...
唉.......又打柴~

今晚啲波似乎唔適合公開, 買多一注就收工~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。