推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-12 22:29 發表

各位good night
Good night, Turkey & Dau Dau!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-13 08:13 發表

做咩唔俾佢黎呀?你唔o岩!
我唔想佢咁八卦囉~

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-13 08:57 發表
我個基金終於開齋喇
真係? 過去睇吓孫~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-13 10:37 發表

你老虎同你一齊係大陸? 
係呀......仲同床添! 好出奇咩?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-13 11:49 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-13 11:56 發表

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-13 12:16 發表

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-13 13:35 發表
打劫!!!!!!!!!!!!!
聽講有人中左波 , 快D舉手.
你就好啦......火雞雞從來都唔會打刧我, 因為我差唔多買親都揩嘢~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-13 19:44 發表

返左HK?食飯未?
係呀! 今日已經食咗三餐, 暫時食唔落~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-13 20:45 發表

聽晚打劫你 , 小心D
我都信.....正路計聽晚有可能俾馬會打刧~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-13 20:52 發表

我都唔知買唔買到 ,
不現場買無癮
早去早回咪得囉~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-13 20:56 發表

人在常仔 , 身不由己
咁我都幫你唔到咯~

其實場布里斯托城贏面高達9成, 但係1.48倍單頭真係買唔落手~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-13 23:05 發表
其實場布里斯托城贏面高達9成, 但係1.48倍單頭真係買唔落手~
嘩......直落連輸五關, 真係桔神再現呀!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-14 10:14 發表
我都同你差唔多啦,買 6 場,只中 2 場。
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-14 10:33 發表
琴晚除左M9買四場中三場外, 其他都瓜直
難得嘅係全組英冠齊齊開出下盤~

無辦法啦! 賽馬同足球本身可以係好公平嘅競賽, 但由於涉及金錢嘅關係, 賽馬結果可以變成由最多14個畜牲去控制14隻畜牲嘅遊戲, 而足球賽果更加可以係由25個畜牲(包括球證/旁證)"共同"控制, 十皮睇呢場大戲認真抵到極~

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-14 16:53 發表

band 友兄,你攪錯啦,唔係全部下盤,重有高雲地利(平手),錫周三,修安聯(平半)贏,咁橋我就買中呢三場,可能係你........
唔係嘛......仲有3場上盤咩? 唔通我睇漏咗?

好彩你咁旺買三場連中三場咋, 如果唔係你幫一幫佢地咪真係開晒下盤?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-14 17:27 發表

都有89蚊贏, 有餐好既早午餐
請埋我食Lunch都夠~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-14 19:11 發表
金巴推介
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-14 13:54 發表
127 HJ2127_ATR1

孖寶第 1 口 每注 50 元 共 400 元
頭關第 1 場 (1) 逍遙自在, (2) 拖肥糖, (3) 老少雙雄, (6) 友活力,
尾關第 2 場 (9) 火流星, (12) 國家富強

咁我係咪應該買8, 9同12鐵三角呢?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-14 18:12 發表
    乜野89蚊?
好似話金巴個基金收番89蚊請食飯囉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-14 19:42 發表
齊齊掂大熱 梁定華上左岸都唔慌會等錢洗 冼文諾又頂唔得熱 要事必得好過
果然又一隻死狗馬~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-14 19:44 發表

晚上好,唔夠食再叫
豆豆, 你食咗飯嗱?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-14 19:46 發表
嘩 1檔贏兩場 呢場仲係1-2檔串Q  
呢場百威力應該唔得啩?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-14 19:47 發表
我返來了
咁快? 又話人在常仔, 身不由己?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-14 19:48 發表

未食得呀,又要等我個乖細佬
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-14 19:49 發表

火雞雞~~~~各位好,你地食左飯未?
哦!

我未食, 老虎去咗Wet無人煮飯~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。