推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 14:52 發表
我要幫主騎蔡SAN隻駿馬繽鈖
有無補Place?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 14:54 發表

我會買 PQ 1,2
2號上次已經跑到好盡, 再加程二百唔知掂唔掂? 冷腳我反而覺得要留意一下6同9~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 15:02 發表

有都無乜力
最緊要唔好蝕水俾馬會吖嘛~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 15:04 發表

無玩我喇~~~~~~~~~~
我呢D正一叫以大博少
仲有孖寶慰安獎吖嘛~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 15:04 發表
我無要御明燈單PQ  
呢場係大戶場合 唔啱刀仔小戶
邊場至適合刀仔小戶?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 15:05 發表

今日利放 , 有少少機 , 而家1+2PQ有7.9
臨場睇賠率先算啦~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 15:07 發表
6場蔡 SAN 我就好鍾意
我要7~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 15:09 發表
其實御明燈同加州好運好正路 我係想博大霧者
呢排夠潮濕, 希望後面幾場再大霧啲~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 15:11 發表

拖埋隻金剛小子如何?
搏同系馬串Q?

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-18 15:18 發表
唔知 RACE5 跑什么呢?
12    11    6    5

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 15:22 發表
執番隻死鴨先
我孤寒過你好多~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-18 15:24 發表

12 has killed my 6 and 11
I don't know the going is good to frim, and think that it's rather soft to yielding!
唔好喊啦.....後面仲有4場錢等緊你收~

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-18 15:29 發表

I haven't bet any cents on horses today, cos I am in a short business trip now.
It's great! So you didn't lose anything today, right? Have a nice day~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 15:29 發表
4th
一度透出但可惜勁度不足~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 15:31 發表
頂!!!!!!!!隻7號痴痴地 , 轉彎狂推
唔見左隻鴨 tim
希望後面執番隻鵝啦~

今日神仙手氣麻麻, 買Win可唔可以飛起好利威?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 15:33 發表
No Loss = WIN
It should be No Bet = WIN

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 15:35 發表

進退兩難
今日咖哩嗰一系(嘉柏, 胡新同巫師)差唔多場場都喺度, 可能要Pay more attention~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 15:38 發表
No Bet = Never Win   
真你俾你激屎~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-18 15:48 發表

同意...........
買下 T
好! 就買Do Me So~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-18 15:34 發表
今日神仙手氣麻麻, 買Win可唔可以飛起好利威?
真係Win唔到~

咁樣呢場工程塑料都係當佢工程廢料算咯~

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 16:00 發表
韋幫主好野
好多人開汽水請佢飲添呀~

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-18 16:02 發表

I wouldn't lose or win any bugs too.

What's the result of Race 6 and 7?
I will go to a sauna immediately to view the Derby 06-07
Race 6 : 12 9 8 6
Race 7 : 3 1 2 6

Sauna? Great!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-18 16:04 發表
好利威點睇都係均速馬 300m先發力 點鬥呀?
幫主的確無大將之風, 每逢大賽就會騰雞進退失據~

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-18 16:08 發表

Race 6 12+9Q, 好唔好分呀?博友我中呀!
HK$294.00

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。