推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-21 22:42 發表
今日係啲弱馬房搶分 尾場會有快步速 博下韋達隻孖寶神駒
跟~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-21 22:44 發表

RESULT 呢?唔该!
豆豆隻創惑贏咗馬~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-21 22:51 發表
sorry
It's fine. 我仲有條"安慰仔"收~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-21 22:51 發表

系估到金同德W唔到呢,就系要了11咯!
無所謂o架......今日仲有微利~

That's the result~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-21 22:56 發表

今晚我唔買波咯, 你呢?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-21 23:10 發表
跟你頭 唔買lu   
咁都算係跟我頭?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-21 23:14 發表
大神行頭  小仙跟尾
乖喇乖喇.....我瞓先喇, 早抖~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 08:32 發表

都話ga la!yeah
都係你醒~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 09:05 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 09:56 發表

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 09:57 發表

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-22 10:25 發表
早晨呀
早晨, Camel~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-22 09:14 發表

我有,不過係平野,幾十年前d正野冇晒。 
其實我都有一塊德國貨, 三五年前買嘅, 好似三舊幾水, 不過尋晚問老虎佢話唔知塞咗去邊樹~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 09:54 發表

但我冇買獨贏呢
你不嬲都唔買真銀o架啦~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 10:57 發表

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 10:59 發表

上次去sogo睇,d人多數自己揀拍,再自己揀埋塊膠,佢會幫人"痴"埋,但?burst:
我嗰一塊都係自己買板買膠再黐埋o架, 不過唔係Sogo而係對面嗰間大華國貨~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-22 11:07 發表

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-22 17:43 發表
just to say hi and bye
拜拜豆豆~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-22 21:37 發表
拜拜晒
到我番嚟又個個都拜拜晒咯~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-22 22:07 發表

你就を好la,尾場我用2號做膽,指定一,二名,貪佢夠冷,又係韋達棄騎,點知跑第三,輸條鬚,Q同三重彩都輸埋,又冇買單T,只係中PQ,計落hi 多少,真係爭天共地
Oh my god.....嗰口安慰獎派得嗰$30.50完全無力, 可以嘅話我都寧願留番俾你中條冷Q~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-23 08:42 發表

早晨,我又返黎啦
但係矛晒人~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-23 12:54 發表

有豆,不如約打乒乓波呀
仲未搵到塊板呀~

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-3-23 14:16 發表

密密贏
預祝順利收錢錢~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。