推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-16 05:43 PM 發表
我係公司冇走到,跑完計完分就閃。
咁勤力? 我所指嘅係計分~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:45 PM 發表
呢場我博游龍獻瑞 好意頭
咁都得?

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:41 PM 發表
請恕直言 我唔認為神勇至尊有win相 磅重外檔 久休後連勝兩丈 可否保持?
Oh....no, 輸short head!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-16 05:49 PM 發表

你而家先知。

收完錢就梗係無謂行咁遠啦!

今日揩些少, 收工瞌陣之後睇波波~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:52 PM 發表
  唔怕 有慰安
即刻喺電腦裡面Call個慰安出嚟先~

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-16 05:54 PM 發表

可惜今日冇咩斬獲,我就岩岩相反,越收得多就越遠。
最緊要識得番屋企~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:54 PM 發表
磅重外檔真是  
學你話齋, 我同韋哥一齊獲利回吐囉~

引用:
原帖由 taurus 於 2006-12-16 10:36 PM 發表

此乃兵家常事. 回過氣, 又再來過, 永不放棄
當然啦! 謝謝教誨~

今日贏大錢做咩仲唔出去打手球?

哈哈哈..............

就係囉! 阿仙奴今季聯賽冠軍渺茫只會越嚟越飄忽, 反而曼聯同車仔依家適逢鬥過你死我活嘅時候, 比較可以信賴~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-17 12:41 AM 發表
我要收十五倍呀  
仲有5分鐘~

你都中番個和吖~

唔好咁貪心啦! 下次再去提款囉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-17 11:14 PM 發表
又落後 換入舒呼真高 車仔w@5.5 d@3.0
又中!!!

尋晚話咗閉關兩日, 最後都係守唔到寡, 既然見到有兄弟贏錢又即管篤爆自己齊慶賀一下啦~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

買咗一條雞仔注八串一, 依家過咗三關後面仲有五關, 其中一關係曼聯讓一球客勝~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-18 12:20 AM 發表
H@7.0 D@3.45 A@1.45 等入球  
我瞓先喇, 聽朝晨早就要上廣州~

贏多啲啦!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-18 09:20 AM 發表
恭喜兩位人兄,呢兩日執唔少。
無呀! 我連呢兩日啲波馬本都未追得番晒~

呢度班老友啲賽績真係越嚟越厲害, 值得敬仰~

又揩多一場, 隻嘢跑得好慢~

就係囉~           

引用:
原帖由 求其 於 2006-12-20 08:58 PM 發表

d錢好難搵架! 隻 靚花紋 從未入place你都雕?不如留番黎升空好過囉!

係噃! 我呢場唔買咯~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。