推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

唔緊要, 呢兩場至係戲肉~

4號領闖

洗毅力同告東尼有淵源, 亞摩捧盃有條癮~

三重彩加埋求其隻銀太陽咪好肥仔?

隻領闖又係坐Box.....

我喺博友比賽一早貼咗~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-20 11:05 PM 發表

非戰之罪     節哀
嬲到出唔到聲~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-20 11:19 PM 發表
惟有用陰謀論去猜度
馬後炮 : 一早見到兩兄弟過落尾場嘅孖寶熱到離譜, 所以臨場買Win都費事補Place, 點知真係人算不如天算, 最後安慰獎咪只派得嗰$10.50囉~

而衝鋒槍上次幕後已經食飽, 所以騎法當然值得"幕後"一讚啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-20 11:25 PM 發表
我覺得今晚有本無形劇本
對馬迷嚟講相信係悲劇~

咁又係~

歡樂今宵再會, 各位觀眾晚安~

引用:
原帖由 taurus 於 2006-12-21 09:25 PM 發表

幸保不失, 善哉善哉

講開又講, 咁樣收兩注孖寶, 真係想都未想過
嘩, 差啲恭喜唔切添~

引用:
原帖由 taurus 於 2006-12-22 11:58 AM 發表

由今年尾贏到出年底 :victor ...
嘩.....我第一個應承您!

總之就齊齊小注怡情, 人人贏到開巷啦~

引用:
原帖由 cloudcloud 於 2006-12-22 06:47 PM 發表
Good Luck我一定支持呀~~~~~你有無貼士呀?
貼士? 貼士就唔一定有, 不過呢度啲兄弟嘅心水都好準繩o架~ 尢其是你會學識點樣將投資嘅理論套用喺賽馬之上, 多啲過嚟坐下啦!

相關搜索目錄: 投資 賽馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-24 12:10 AM 發表
大師得祖師爺保祐 確係唔同 都有幾條樹枝帶回家做聖誕樹  
我就搵棵年桔頂住先
我今日就繼續執行大桔神嘅使命~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-24 06:16 PM 發表
尋日臨尾幾場簡直係殺戮戰場
後日齊做劫後英雄
贊成~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-24 09:25 PM 發表

htt ...
咦! 小桔仙今日又唔賭波淨玩手球呀? 射得咁高嘅?

相關搜索目錄: 賭波

最後兩場有咩心水呀?

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-26 05:19 PM 發表
嘩~ 勁!!!

可惜跟唔切~

尾場亞哥隻加州顛峰點睇?

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-26 05:25 PM 發表
又收8舊幾水~~~~~~~~~~~~~
點止? 仲有條單Q呀~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-26 05:30 PM 發表

我唔多睇好  
咁有咩好介紹? 

桔神再現∼        
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

又跑多隻鴨仔出嚟∼ 

引用:
原帖由 taurus 於 2006-12-26 08:56 PM 發表
近來得到祖師爺保祐, 所以我會留意坐去馬會影院果部的士的車牌號碼, 當心中無馬時, 就買 number. 今日架的士車牌係 ME9395. 睇睇第九場 3,9,5 係乜料和 3,9,5檔係乜野馬. 到時再算啦 !

再睇睇呢場第一場9號 ...
咁都得? 大師好嘢~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。