推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:18 發表
F-E-V-E-R !! 明冇
呢度有殘花無飛花~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-4 23:23 發表

正花多一番
爛賭呀你~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:28 發表
你又係邊度? 殘敗花柳街巷幾多號 講
今日全日都喺屋企, 舌足一日仆~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-4 23:34 發表

我記緊ar ma,我驚休休隨時考我ar ma!
係嘅係嘅, 都唔駛咁惡啫~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:41 發表

講乜
應該係足一日仆, 即係偷懶~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:46 發表
ic ic 真幸福
實情係我今朝晏咗起身, 唔想扮晒大佬成日都遲大到, 咪索性"Sick leave"囉~

反正三年以嚟我都未請過病假~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-5 09:26 發表

你未?我刷左牙兼洗埋面啦,但未食早餐呀!
我就刷咗牙, 洗咗面, 食埋早餐添! 不過魂魄未起身, 軀殼夢遊番咗公司早上嘅早上大家好~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-5 11:35 發表
講番聲早晨
順便午安埋
晚上大家好
慳水慳力~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-5 12:42 發表

我返黎啦
我都番咗嚟, 不過好快就會出去~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-5 16:42 發表

我都番咗嚟, 不過好快就會出去~   
跟AS叔叔去街街買糖糖好唔好?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-5 21:24 發表
無得開1:2   
收錢又叫糊

中番一注讓球和~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 13:05 發表
得眾勝出 金剛小子機會大好多
但幫主啱啱至騎過大摩馬(咩)晒鑊, 會唔會去搏步步叻同不老英雄示威?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-6 11:34 發表

有冇揀到第一場?

等我試下亂點一隻,睇下中唔中先?

嘻嘻~~~10 眼鏡之寶
豆豆早晨!

Place中到正~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-6 13:44 發表

你都中左place
派13蚊, 又淨買博友無買真銀, 正式贏咗得餐笑, 輸咗唔駛興......

買定離手, 輸晒罷就~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

輪到我落街嘆番幾壺壽眉先~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 16:43 發表
YEAH!!!  

跟唔切~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:10 發表
買倍率要我來也
又中~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-6 17:18 發表

所以好難跟你搵食
就係囉! 今日無啖好食~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-6 17:21 發表

好在唔賭o者,唔係實喊都無謂,跑第四博友同基金都輸
但我有買喎, 現金仲未開齋~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:25 發表
我都輸頭場..........同呢場
均注淨收歡樂心位置都要揩些少~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:25 發表
我都輸頭場..........同呢場
本帖隱藏的內容需要積分高於 16000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:36 發表
呢場我今日度左好耐 悉尼新聞睇唔透d飛係邊度黎 增程應無問題 另外考慮馬匹依號碼係金剛小子 衝勁直前 打邊爐 鑽飾年代 純估估下
火滾.......孤注一擲~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 13:24 發表

但幫主啱啱至騎過大摩馬(咩)晒鑊, 會唔會去搏步步叻同不老英雄示威?
推測正確輸咗真銀~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。