推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-1 18:09 發表
買全餐互串都舔舔脷
尚兄唔生性。 

夠鐘去食飯。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-18 20:29 發表
我都俾佢隊爆咗~
我揀 4 隻都三甲不入。   

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-18 20:34 發表
呢場揀四隻黎參考下

念住 8 膽拖 > 5, 3 ,另 1 隻未揀。   希望幫到你。 

最後揀埋隻 1 號,唔要大熱,又唔要柏寶。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-18 20:53 發表

連場無w有p 26分喇
未跑前念住今日開韋達,又估錯左。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-18 21:20 發表

封埋王添
馬後炮:跑完咪服囉。  

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-2-21 20:20 發表

重有咩廣告賣
有呀!   站長最鐘意賣廣告。 

今日去左馬會賣廣告,參加左揀馬智專遊戲。 

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-3-9 02:32 發表
尋晚曼聯嗰一場就相對穩陣好多~
密食當三番。

可惜英足杯深圳係普通話台直播,所以改睇國米果場,咁就出事了。 

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-9 18:18 發表

英足杯 全開上盤 
深圳   飲飲食食一流 
普通話 識聽少少唔識講   
直播  周六睇英超兩紅相遇   
國米   上周破紀錄,1 分幾鐘就入波 
出事   睇即場唔開大 

六樣野俾你好似魚蛋甘串埋

但我嗒唔出乜味

睇下o岩唔o岩配對。 

相關搜索目錄: 飲食 普通話

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-11 16:28 發表
趁有時間篤左呢3隻

但未落注ga  
首度公開身份。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-11 16:34 發表
俾你篤左出黎   
冇你提示,永遠都篤唔到。 

仲有呀,馬會紀錄係 2W 3P,唔係 2W 1P ,馬會計法係 1W = 1W 1P 。 

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-11 16:48 發表

都要有你甘神通先一篤就中

玩玩下無乜計較點計

截止時間太早 唔啱我習慣 好可能會不了了之
玄機係你一早貼過精玲大師,好易估中。 

不了了之,大有人在。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-11 16:52 發表

哦 原來如此

果次中個熱孖ga
暢蝦王。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-3-12 05:03 發表
曼聯後防仲未有改善, 幸好幾條楣柱夠生性, 否則已經2:2~
原來咁危險,睇即場會嚇親。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-12 11:54 發表

乜你無睇呀  

無驚無險boh

曼聯完全控制戰局 贏是必然

[-1]是理想

波膽係bonus

基金買左細,唔睇好過睇。 

冇呀,假期前先有機會睇即場,一係就要去倦鳥先睇到。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-12 11:57 發表

曼聯銀行好過幫民安信
邦民一定唔揀,只係借貸公司,不接受存款。 

仲有大眾。 

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-12 19:39 發表

UA戲阮呢     
UA 都係借貸公司。   

安信母公司係渣打。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-3-22 19:41 發表

雖則閒話一句實在好強, 但呢隻羅馬又實在太令人失望~

連皇馬都執番一場第四啦~
打o比睇跑馬,買左 10 元孖寶,閒話一句搭特綵,暢蝦王,收番 40 元。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-22 21:21 發表

原來你入場

好多令女woh       
 都係貪少便宜,之前玩左打o比熱線分獎金,第二回,中左 100 元現金劵,要入沙田拎。 

電視都應該睇到:媳影名聲就例排菜,喜蓮系吳婉芳,公關何婉盈,司儀朱凱婷,賞感可能知道唔多掂,唔見李嘉欣。 

仲有十個八個鬼妹仔做打o比陪襯。   

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-23 10:32 發表
甘係咪同紅馬哥一齊呀

今屆打比全無競爭性  
紅馬呢排做左隱身人,唔見佢留言。 

早在十日前已經訂了影視大堂,特別節日要 50 元一位 ,仲要一早滿座,又冇野食。 

好在各位兄弟姊妹贈送,一張免費,另一張半價,多謝晒先。 

有個星期日同紅馬入場,所以幫手打電話羸 100 元現金劵 (紅馬打兩打唔通就放棄 ),所以今次佢都入沙田,不過佢就周圍走,要招呼佢的馬友吹水。 

馬會收費食品一d都唔平,小籠包 4 個 20 元,煎鍋碟 4 個 19 元,汽水 10 元 1 支。 

多多飲食劵都唔夠用,之前各兄弟姊妹贈送都用完了,昨日好在AS有會員送左 2 張畀我地,慳番些少。 

至於打o比馬,好難會爆,睇就幾好睇。 

相關搜索目錄: 飲食

站長而家都有得睇即場。 

本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happypanda606 於 2009-4-19 20:19 發表
中唔到六環彩特獎呀

又唔問站長拎。 

橫掂站長都冇錢收。 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-19 20:56 發表

我一於切左佢
站長要兩場英超大。 

夠信心 P ,霹靂子彈 W ,唔見你地貼圖! 

網上直播室,可以一試。  買左入球大。 

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。