推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 02:46 發表
re mi mi re
真係唔知有咩玄機! 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2009-5-6 08:41 發表

真係好早喎

早晨樂樂
唔算早,站長仲早! 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

借個位黎,講下故仔。 

話說上星期因假期前席,可以北上睇歐協,第朝可以訓到中午先起身。 

昨晚又心思思,北上睇歐聯,今次過關比較慢,兩邊入口都要填寫健康申報表。   但表格一式一樣。   同埋兩邊都比較認真,真係有睇你填咩,回港時,有問站長有冇去過墨西哥,站長當然冇啦,咁遠。 

今次唔同上次,一早入左睡眠區,睡一睡先,02:45 鬧鐘響先起身睇。  呢到好在又唔使走來走去,開電視一路訓,一路睇。   

廣東體育台原來歐聯歐協都有直播。  只可惜站長今晚未必再上去睇 ,因為太眼訓了,又波又馬。  星期四上去睇仲好,因為有 2 場歐協。 

昨晚場波,真好睇,因為入球多,兼一早出現了。 

唔知今晚場波你地有咩心水提供?   站長睇直播就多數買大,唔係就巴塞都得,未決定。  

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 10:21 發表

do-rei-mi 1-2-3
哈哈哈,站長都係買大,因為睇即場。 

遲過樂陀買。 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 10:35 發表

即場就要買大   

咪道理
冇咩道理,站長慣左買大,主或客都有,但多數唔會買細。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 10:43 發表
我肯定曼聯必晉級決賽

心諗會係強攻VS突擊 上落一球   

點知暈加得支無煙大炮
站長以為樂陀都係買 0:1 曼聯小勝。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-6 10:52 發表

我睇低巴塞

西甲花拳繡腿難敵英超硬功
哦,希望入球多啦,因為偏向又係買大。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 13:34 發表

我中場都補咗呢一口波膽~
恭喜,一注就中! 

站長策略要等到有 3 球先至補飛,仲要補 2 注。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 16:20 發表

我都想去啊....不過九成九攞唔到Permit~
咁上次咩事咁易有 permit 。

其實都好辛苦下,一日半日就得,連續兩三日真係好眼訓。  羸錢就冇所謂。 

睇番日子歐聯決賽好似係端午前席。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 16:23 發表

十蚊注肥得去邊?

呢注先叫做有啲肉食, 兼且差不多十一分鐘已經收埋錢~
嘩,一擊即中。   怪唔知可中場補飛。 

申請按多幾個鐘肩都得,食多幾籠蝦蛟。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 16:55 發表

上次好明顯係實施人嘜人政策啦~
怪唔知兩場都開細波。 

咁等有大賽,又係假期前,再吹雞。 

回復 30488# Air Supply 的帖子

冇問題丫,站長都全程係你身邊。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 17:39 發表

開細? 唔通周街開大咩~
因為明日歐協,尾場漢堡又想買大。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-7 04:42 發表
笑死費爺        
昨晚冇睇即場,睇番比分,車仔一早入球,都開唔到大。   

係咪入一球又係到死守呢? 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-8 09:56 發表
大家各位早晨   
早晨樂陀! 

昨晚只係做左 1:2,2:1,冇入黎做早操:2:3,3:2............

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-8 12:21 發表

低風險高回報
開心左十幾分鐘。

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-8 12:37 發表

每分鐘一蚊雞都唔洗
最慘就係 83, 87 分鐘入兩球,咁就見財化水。  

昨日有睇即場,其實仲有 3 球炸糊。 

頭關客隊 1 球,尾關主客各 1 球。   

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-8 12:45 發表

鬼叫個波係圓咪

車仔都臨天光賴尿
咁又係。   

車仔果場開大就好啦。   

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-9 15:15 發表
大家好

上半場0:0
下半場開波

站長暫時領先,馬會好氣。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-9 15:44 發表
神仙趕魔 武士攔路

保本收息
差些少食大茶飯。 

今日開熱門,少有地買六環彩,可惜頭關已經冇左特獎了。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-9 15:52 發表

夠晒馬本囉~
呢期基本唔掂,要忍手。 

回復 30573# Air Supply 的帖子

恭喜! 

我都暫時過關。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-9 16:43 發表

得個熱字
你都好d,有特獎加叫 2 飛。 

站長暫時仲有得叫。 

熱門六環彩仲有糊叫。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-9 17:36 發表

恭喜大家先! 

提示:貝利高冇站長份。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。