推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-11-10 01:18 AM 發表

小弟有D唔明,有很多這裡的大哥都希望正派有D人瓜柴,而家話老妖得番半條人命就立刻唔想佢死咁,好似同先前既論點有D矛盾咁...
唔係唔想死...而係想黃生如果要整死人..就唔該完完全全咁整死佢..唔好攪到佢唔生唔死...
ps:我想最好一次整死龍苦門半數人....仲要係幾個教派一齊殺9呀龍苦門d人喎..咁龍苦門咪可以大條道理同人打囉~~~報仇ma...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-11-20 07:56 AM 發表
魔鬼黨係舊著冇乜點發揮過,唔知今次老黃會點寫,佢會唔會創作新人物呢 ?
呢排覺得黃生好似有dd想玩crossover神兵咁.....好耐前玩過下假神兵.....e+諗返羅殺姓西城......白蓮姓東方....
遲下可能會+個姓北冥.....又有個姓南宮....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 Mika 於 2006-11-27 02:06 AM 發表

但係四龍只係勁黑龍小小, 根本冇得打!  老王話蚩尤係教主級數,只係唔夠邪神同聖上勁!  四龍以體重+大舊 X 3 power up 又令計lor!!!
一定唔會死..你地幾時見e+既龍虎門係會死人?????
我估到時4龍只係比人打到重傷..之後黑龍就會話佢幫過我...要為佢報仇...之後又多條線...龍虎門又多個對手~~~又拖到幾百期....

/□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 Mika 於 2006-11-27 06:55 AM 發表

係舊著,主角個呀媽都好開放!!
你唔好唔記得...呢本係兒童漫畫..........唔會有d IIB級以上既野出現O係度既~~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-11-27 12:30 PM 發表

棍妖支棍好似叫「雷霆怒」
好似係貴野黎...其實藍浪會唔會係攞埋出黎...不過見到支好野...就落左格..收埋黎自己駛(OR賣左佢...應該值唔小錢))剩係拎個面具出黎...同老妖玩呢?????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-11-30 04:36 AM 發表
小劍仙千祈唔好咁快出場住。佢出現只會令而家局勢亂上加亂,亦都會令火雲邪神,無敵佢地變到好似小朋友一樣,完全無法抗衡。

但另一方面去睇,佢出現亦可以起一個作用。就係令到一 d 唔應該再繼續生存o既角色從 ...
講真..我覺得小劍仙應該出唔到場....最多都係咁2講下有個類似人物...
因為小劍仙係文傳既.....老黃想出佢..我諗要買埋醉拳先出得...
(當年好似講到明係crossover~~)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-12-2 04:07 PM 發表

第一次叉電要叉多過24個鐘喎~
叉24個鐘後...可以備用3~5日喎~~~叉下冇壞........最驚叉得耐...舊左會出水~~~用唔到咁就PK..
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 風中之神 於 2006-12-17 03:37 PM 發表

我猜阿柴最終會死於金羅漢之手,但死前拼命抱住金羅漢不放,群英再度發揮邪惡本色,將金羅漢圍毆致死!
如果你次次講野都好似e+咁..有d紋路~~~咁就還得神囉~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 KING546 於 2007-1-3 02:10 AM 發表

但係去到九章咁高級都咁易俾人給功,好似又講唔通.即係等如聖上,邪神,蚩尤依d級數o既高手,
應該無乜可能會俾人吸功.
但係韋陀唔係教主~~~佢只係龍虎門一個2打6~~~比人吸功..好easy~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-3 04:43 AM 發表

只要係龍虎門既人,練咩武功都唔會勁!

大家睇風雷就知道~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-1-11 01:19 PM 發表

以前文傳曾經出過一本叫「天下無敵」鵀戙版v前傳,故事係講老祖宗鴷X生同埋東方家族如何奪取白蓮教同點解世代都發皇帝夢,原因係白蓮教其中一位名為東方蓋世黻炊滫顳{,因為天資過人所以三十出頭就已將由張無 ...
就咁講都好似正過e+門龍虎門幾廿倍~~~
睇返舊著好過~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 獵食者 於 2007-1-12 09:00 AM 發表
我記得黑龍最盡係去到十四關半
最後打東方真龍...
佢比幾兄弟輸功迫上15關...最後入左個白波入面....
o個幾場幾好睇ga...打完一班打第二班...絕無冷場...雖然明知係趕住埋尾..但係都覺得好正~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-27 03:28 發表

我都覺得奇怪喇!之前見佢在這裡好像正常翻少許;原來沒有估錯,是copy別人的!
BAN7左佢啦...
成日咁樣COPY人..=.=凸
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 小小力 於 2007-1-30 04:13 發表

會唔會係"星宿老仙鋤毒娃"呢?
一路鋤一路吸毒????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-13 12:47 發表
如果你地可以去「答問大會」,你地會問什麼?
問:幾時龍虎門先會死到人?????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-31 01:42 發表

哈哈,d 舖排咁似舊著最後果期 - "凶。空" o既?全部一鑊熟 !  

王伏虎家下係咪已經退隱江湖,全職負責保護 d 女眷?如果係,成個龍虎門最好打就應該係佢,韋陀,金童,老妖。。。都係其 ...
睇完你講邪神比人埋單.....
我有個問題....就係:邪神要幾多十年後先會比人埋到單呢?????
                       /□\/■\
                        ||  ||

點死都唔緊要...
最緊要係...我地有生之年.....睇唔睇到邪神死....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-31 13:25 發表

版主!你身壯力健,實睇到邪神死嘅!
我諗佢死o個陣...我會一早cut左..睇都唔睇~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-11 09:34 發表

因為受左刺激囉!!
今次仲post埋之前yuyu兄以前講o個d 野..........
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-6-3 20:38 發表
不平凡人兄,最近你又得罪過條傻狗咩?做乜搞到佢病發時要用你o黎做藥引?

不嬲都SEND比我...不過之前有排停左冇SEND...E+SEND返姐...見怪不怪~~~
我不男都對人講人話..對狗唔會對佢地講大話...只係會叫佢吠~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

火雲我都買左....因為2樣野
1)第1期
2)蝠龍
以前呀龍少d書一定會買...不過呢本...可能買埋下期就算...
                       /□\/■\
                        ||  ||

如果唔同面具係會勁D既話....
咁邪神當年(日)同東方無敵打O個陣..點解唔用E+呢個面具????
同埋...平時又唔會見佢袋多幾個唔同面防身既???
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-7-29 05:42 發表

我係從事IT的工作,現時過著半退休的生活.
我只係睇唔順眼出黎講幾句姐!!!!

唔怪得你咁勁啦...搵到呀瘋狗既真實身份......
下次有咩唔明...問下你得唔得>??(唔收錢喎~~)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-9-14 01:59 發表

兩位其實都言之有理,maybe 我自己對阿柴期望過高吧。我諗住佢已經有一排都無同人打過,第 8 關功力 + 摧心銳 + 如來千佛手最後一式,以為佢今次應該會大有作為嘛。真係無諗過佢打完個蛇王就收工。

...
我反而驚呀柴冇命上返第8關....
e排老王諗住o係龍虎門入面搵人死下...
可能會講呀柴幫手...點知唔夠人打...比人打死左....到時..佢又可以講:又一個壯烈犧牲~~

今期邪神....勇哥咁就去到中階(好似唔會再趺落初階啦喎)......但到十幾廿年後都仲係中階...功力冇點上到喎....
其實一開始話佢高階只係一時功力上升..之後回落返去初階...等佢o係呢幾廿年鍛鍊到上中階...會唔會好d呢??
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 KING546 於 2007-9-17 15:48 發表
响另一個討論區揾到,好搞笑,所以想同各位分享一下

玉郎郵箱

玉郎哥哥,

我已經閱讀了龍虎門很久 .  現在很想讚美新著龍虎門 .  我覺得虎少帥的外號很 MAN 很有型!!!  我很喜歡 ...
一睇就知d人串9玉狼啦~~~
仲串得幾正(冰火)...咁都諗到....
                       /□\/■\
                        ||  ||

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。