推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

116 12345
發新話題

龍虎門討論區

係估唔到小龍會由7章上到9章....
會唔會快得滯????
邊個傻仔編ga??????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-5-16 15:37 發表

其實 "九" 字本身即係 "陽" 爻的究極, 當年 "十陽" 出現只係因書中武打層次已缺序(老祖宗.天機上人個D神道武功), 好無厘頭咁搞出黎既玩意. 點知依家風雷傳又玩埋一份...h:" />

正路黎講, 練到九陽頂峰已經係這項 ...
e+絕世無雙就係出左"六陰真經".....冇計..人地(志文)學過...識野多過玉記所有編劇加埋...
話我串都係咁講....邊有可能升lv升得咁快...又升得咁唔合鑼輯....
不過無敵升lv我反而覺得合理...唔係話升就升...因升左上十陽好易燒死...而佢升都有諗過方法同理論(1陽9陽互通..個人覺得算講得過去...)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-6-4 09:43 發表

99%死唔去,但坦白講,如果人力可以打爆鈦金屬,可抵擋能切割鑽石的鐳射激光,真的無野好講,小時候,看老夫子之水虎傳(真的百看不厭),其中有一段情節,有人個奸官(張團練?),拿住把寶刀想殺老夫子佢地,點知老夫子只用 ...
唔係話拎o個把係不鏽鋼彎刀咩???可能我聽錯....
引用:
原帖由 喜歡足球 於2009-6-4 15:18 發表

同治年間的洋務運動,的口號"師夷之長以制夷",只是東施效顰,學得不倫不類,只知改革科技,不懂改革國家衰落根本的源頭-政治腐敗,結果大清的北洋艦隊 ,被日軍打致全軍覆沒.
甲午戰役記得睇課外書講本來中國都好只似係輸左個馬鼻....(比日本沉多左隻艦..)..之後係因提督死左...中國d軍艦就無啦啦停左o係度...日本佢地就走左去打港口...而中國d後備軍竟然唔反擊....仲投埋降.....(唔知係咪李鴻章叫佢地唔好反擊定係點啦...)...

相關搜索目錄: 運動
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2009-6-6 15:40 發表

應該系石黑龍(舊著) 金鐘罩第十四關..................
佢最尾入個白炎o個陣去到15關tim.......
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-6-12 21:43 發表
3. 羅剎女見兩位中女都落場,自己冇理由輸蝕架,於是就不守婦道…sorry,係唔安份至o岩。佢播落首歌就唔理個DJ台,走入舞池跳舞。誰知個學師仔陳傲雲唔生性,伸手埋唱盤度亂七咁捽 ,羅剎女即時跟唔到bit,羞愧之下血壓上升,又瓜九埋。  
人地就咁比人射死..羅剎女就就人射中個西死...

相關搜索目錄: 跳舞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-6-16 07:41 發表
論壇當然要廣告支持,但每一格回帖都有廣告,好像多了點
係多到嘔~~~~
唉..有時都幾羨慕...人地個forum多廣告到喊..我個forum就冇廣告...年年蝕錢~~

相關搜索目錄: 廣告
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-6-16 10:34 發表

網路廣告好講求人氣度, 凡人兄你的Forum可能要增加人氣, 先至有廣告主落廣告.

另外你可以試吓 Google Adsense, 只要你人氣夠, 肯定有美金收.

我在以前公司的網站上放上 Google Adsense, 試過有一個月 ...
有諗過..但個forum有d野攪,,,...諗住遲下轉唔轉到版..轉到就加埋落去....
e+得跑馬多人d(可能tisp準掛.....2個版主好勁~~~)...其他..都係睇多過講....><

/□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-6-16 13:29 發表

網路廣告幾年前開始已經是一門新興生意, 有D新公司係專門幫你提升網站排行(排行愈高, 廣告主愈有意願落廣告), 果D公司有門學問叫 SEO (search engine optimization), 也就是那些新公司吃飯工具, 但其實你可自己上 ...
咁我遲下有事問你....因我公司有可能會攪一攪個網站..(e+個網站冇野睇)...到時攪埋我o個個.....

/□\/■\
                        ||  ||

冇計..勇哥太勁............班群邪要圍攻先有dd勝算....
                       /□\/■\
                        ||  ||

好可能話呢套武功又好似萬佛朝宗咁...邪神又係咩惡人..一出如來破就因心術不正而內力反噬....再比九陽大狂龍霹靂(名又長又難讀又唔好聽....唉..唔係將d絕招合一就一定勁ga..........)幫手收柴.................................

之後話勇哥比個霹靂打左去外星球.....因功力勁..而同o個度d人打生打死(如做當地救世主..)..
咁就可以出邪神II...又可以拖長黎做.....又可以名正言順勇哥做好人..(我本人覺魏勇哥有情有義過三王多多聲....因O係龍記既關係..所以先迫佢做奸角)
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期又係小虎執死鷄....仲要老蓮咁遠走過黎再出長到嘔既絕招.....
1...小虎幾時轉做邪派呀???佢絕對係群邪之首....次次都出埋d陰濕野既???
2...個絕招名長d唔代表勁d...講完個名出黎...本書都比人撕爛哂啦~~~
3...次次都係小龍奶野先比小虎威既???
                       /□\/■\
                        ||  ||

回復 8742# 的帖子

c兄...
我諗上面講既係黑龍呢排冇勁野.....
你睇下呢十幾期..
佢有咩威過????
小虎上次都o係d貨櫃1個打9個
小龍就次次比人打(都預左..風雷o個邊佢都比人打到7個一皮,,,-,-")
但係黑龍本來對佢有期望(你都講左佢唔小勁野)..點知...=.="
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-10-9 04:50 發表

其實每一套武功, 只要給龍虎群英學會了,
全部都會降 grade, 這已是不變的定律......
但係比佢地學..
就套套都可以速成喎
                       /□\/■\
                        ||  ||

不過今期真係打得幾正...
小虎似返主角....
                       /□\/■\
                        ||  ||

D人走哂...
                       /□\/■\
                        ||  ||

估唔到仲有咁多位大大O係度....
我已經冇睇呢本拖書好耐....(連上網睇都費時O個隻..)
冇計..心已死...
                       /□\/■\
                        ||  ||

116 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。