推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

遠走粵西尋芳蹤,小花SN日記

遠走粵西尋芳蹤,小花SN日記

一直無係呢度出過報告,作為新手一名,黎支持一下先

由今年起,因工作關係,被老闆由深圳調去粵西

一直係深圳打躉既我,突然間甘樣被吊,真係咩心情都無

又無FD係果邊,又唔知頭知路,點去玩呢......

開頭忙到仆街,由日頭做到十一二點,E家見好返少少,男人既野,梗會周圍偷跳下架啦

因為長期版看守源故,只能偷跳,最多三至四個鐘,甘短時間可以做D咩?梗係FLY啦

由三月起至四月底,基本上一星期去兩次SN,加加埋埋都有成廿幾次,幫襯過既SN,不下七八間...

真係有人既地方就有色情事業,由其是中國人地方,走到甘鬼遠,居然重有東莞式玩,空FLY,水床,豬肉台,大波波,貴妃椅,濕蒸等等......

去過一間豪華房,有六七百尺左右,有大圓電動床,大水床,一空FLY床,直情玩PARTY都得

不過裝修唔得,算幾舊下

但係最近去左一間SN,係一間四星級酒店裡面,好新裝修,兩部LCD TV,一部係廳,一部係對住豬肉台,全新裝修,過左十一點幫襯,免過夜費添,連酒店錢都慳返,果度酒店房特價268一間

硬件講完啦,講下軟件先......

呢度唔屬省級市,充其量屬縣級市,姐係點解?
省級市,姐係省以下既一線城市,如廣州,珠海,東莞,中山,佛山等等.....國家財政及省財政支持,發達較快
縣級市,姐係市屬市,以前或E家叫縣甘,省比錢完市,市再放水比縣,一般落後好多.....

甘姐係話,經濟同娼盛係成正比
囡囡唔多,每間都係得廿個左右,但係房就有卅間以上......(都唔知要甘多房黎做咩)

囡囡質素幾一般,同三沙一水既SN好少少甘啦
但絕對比唔上CP同古都

講返SN先,今次介紹既就係四星級SN,因為比較早既源故(六點幾鐘),囡囡唔多,每次黎兩個,第一轉一個米七既高妹,但無笑容,太COOL,彈

第二轉三個,其中一個係史前生物---北京人,即刻嚇到尿都標甘滯

第三轉又係三個,有兩個OK,其中一個笑容可鞠,就佢啦

過程都係甘樣,東莞式
擦背
波推
漫遊
刮沙
鮑魚擦
毒龍
呎蕭
吹爆一野後報鐘
床上叫佢先做前面
都係果D
吹左十分鐘又起頭
黎多劑先

跟住傾下計,原來佢之前係K女,在大嶺山做,因為飲到胃下墜,就唔做K,轉行做SN,做左十幾日,波好PINK,亦多水,窄,完全有FEEL

跟住傾下撚下LIN,重有卅分鐘,黎多Q

無詐型,抵讚

出野果陣,攬實你,唔比你拔出黎,喘氣聲在耳邊,剩係呢D都夠啦

埋單

原價398/2個鐘,醒多一舊比條女

呢間場,一定會再去

相關搜索目錄: 裝修 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-7 17:39 發表
Good report, very detail. nice to hear that there are still something to eat in rural area.
Yup, even though rare choice, but still some of them are acceptable and service attitude is quite good, compared to 407, 407......

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-5-8 12:51 發表
有幾西啊?...唔會去到雷州半島掛????
你係西南,我係西北喎

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-5-8 11:41 發表
粵西邊樹呀。。﹖
湛江我就去過。。
湛江蠔好正,行過少少,去北海銀灘玩下

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-8 18:38 發表

十幾年前試過了。很正。跟著過去越南也近!
十幾年前,金牌玩家

以前去好似唔駛簽證架喎

唔知係米

相關搜索目錄: 簽證

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-5-10 23:40 發表
花兄過來這裡出報告   
嘻嘻,係啊,好耐無見
你幾時同我猜十五廿十

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。