推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔無線新聞 83 台男主播 - 何駿彥

引用:
原帖由 BMX38 於 2019-6-28 09:44 發表
終於做得返730無線財經新聞+天氣+81新聞提要
WHY NOT?

引用:
原帖由 ivanfung 於 2019-10-28 23:23 發表

請問駿彥有無食煙的,因為見佢d牙好白好乾淨
牙白又點解要問佢食唔食煙?
好矛盾

引用:
原帖由 BMX38 於 2019-10-27 21:44 發表
最近唔見左人
放一星期大假隉A咁心急要佢CAP 圖? 似乎你係忠實粉絲

引用:
原帖由 publichealth1 於 2020-7-15 10:15 發表
係law,成日做上下午更(仲要做埋無乜人看的星期日香港早晨),俾佢做下83台七點半一小時新聞同81台夜晚新聞提要都好啦,好中意佢讀新聞啊~ 佢入覾VB幾耐?
好明顯老細唔鍾意,咪唔俾機會囉

引用:
原帖由 BMX38 於 2020-7-15 08:20 發表
Daniel 2017年都經常做81新聞提要
不過今年見佢返上午更多,夜晚好少見到佢
因為新聞提要&83台1930新聞都無佢份

引用:
原帖由 BMX38 於 2020-7-28 11:26 發表
今星期到你做替更
全部仔仔都要呀
某程度上性別岐視啊

引用:
原帖由 publichealth1 於 2020-7-28 19:24 發表
Daniel 仔真陰功。
鬼叫馬琛沂要係日間還陽

引用:
原帖由 角落小夥伴 於 2020-7-30 22:02 發表
30-7-2020 無7:30 一小時新聞
弓起 DANIEL

引用:
原帖由 角落小夥伴 於 2020-8-14 00:31 發表
可能之後又輪返到王俊彥
蕭梓痟^建樺呢

引用:
原帖由 角落小夥伴 於 2020-8-16 02:35 發表
蕭生好像不用報深宵, 其他三位就輪流報
不一定呢。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。