推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

忘記咗多謝貓兄,你嘅()真喺唔話得,差啲都沉埋落去,諗住同一時間沉兩艘船,真喺會死得好慘,都喺攬住舊嗰個…

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-9-3 11:56 發表
上星期做左"13"之簡短報告:

儘享齋揼的最高境界, "軟硬天師".
咁正,速速去領略下先

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-10 11:50 發表

更正:係離開.
貓兄,()喺唔喺俾你老兄私有化咗呀 揾佢唔到幾失落吖 再揾番個啱feel嘅又要時間去浸滛吓了

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-12 14:57 發表

不是我私有化,亦不是被人私有化,
我只是想她能留在埸耐點替我服務.
要揾番個有feel又啱傾嘅真喺唔易囉,真喺遇到又好易沉,呢次沒到有沉嘅感覺就自動消失了……

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-18 06:59 發表
終也試了最新出師的60, 她也出師個半月了.
她返5pm, 是全場最young, 25歲, slim細粒, 紮馬尾幾可愛.
用功dup, 但間中有些少死力, 比起師姐101新出師時稍遜, 但也俾心機.
斯文, 少主勳講野, 但lau佢佢就同你有傾 ...
聽起來唔錯噃,至緊要係俾心機做,揾佢揼下先得…

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-14 00:50 發表
可能係由前途未卜的Windsor轉過來的.

死咧,尼期銀泉、凱旋門我都仲有新囡未試,
Lotto我又有排無返,跑晒三度我真係
藉興趣於娛樂~你得嘅-白貓兄!
之前講過嘅TST &仔唞暑後返咗”廟”了,佢响嗰度喺*@,白貓兄試後俾啲意見喔.....

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 doggie69 於 2008-5-16 11:47 發表
始終是正場, 若果真有技師對熟客作出私人醒嘅優惠, 自己享受過就避免太公開討論為妙, 既影響技師亦有機會攪到自己都不能再享有優惠!

再者小弟始終覺得正場按摩為主菜, 偶有輕怡甜品已十分完美; 否則倒 ...
同意!响呢處旨在舒筋活絡~放鬆身心,甜品都係小嚐即止,且唔使大聲張揚

引用:
原帖由 kot 於 2008-6-9 18:34 發表
She was on leave over a week ago.  called the sauna yesterday n was told that she has quit the job.
被人私有化...

be in Lotte just for relaxing
if you do like go further, you could go to other place and get it automaticly

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。