推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-19 00:56 發表

而家係麗音廣播!!
咁又無泰文、韓文、日文咁呢??

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-19 00:58 發表

係呀, KLOSE 大哥!
你 re 錯我啦

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-19 00:59 發表

你唔好同我講你係"基" 架??  
我可以做証,佢同基無缘,佢間唔中都會去睇咸相
唔好話我知,佢唔知 xocat 係出名既咸網呀,而╪l奸入黎登記個名呀

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-19 01:01 發表
Good night all!!

天日又要一早起身返工啦!!  
快走去訓啦!重掛住睇曳曳文

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-19 01:06 發表

nite....nite........
請用中文呀!尼排睇英文多呀.....nite nite

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-19 01:30 發表

可以係禶洇藅揮r!
咪臭係!當更整兩支先走呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-19 01:38 發表

我]唔用個「支」字架!係「飛」....例句:咪臭係!當更整兩飛先走呀!....咁樣!
咁你整兩「飛」過黎啦....唔通真係日日食萬寶路, 日日得個做咩??

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-19 01:45 發表

呢樣無計喎!為兩餐乜都肯濟啦....前世!
你唔會求望發達.........一味較M丁嘛??

btw 我係後世

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-19 01:57 發表

咁又唔會M丁既!M人笨實就在所難免啦!
M咪M囉!我企定定等你黎呀 ....係唔比「文哭偕」M呀

頂唔順, 要眠啦.....nite nite

起身呀!太陽晒到上籮抽啦 ....唔起身我點同你地講早晨呀?!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-20 01:01 發表

拜拜萬哥仔!
唔係事必要你講, 你講咗將會成為呈堂証供....究竟咩事晚晚先咁夜上黎??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 09:43 發表

Klose 係基同老屈從良一樣, 打死都唔信!  
你睇我尼個樣.....肯定係個從良 "男樣"啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 09:48 發表

你仲未有資格做第五盒!  
咪係!無番咁上下經講值就想跳級做 "第五盒"?? ....唔怕比永久取消資格咩??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 10:07 發表

乜你張床向東邊架???  
唔係!皆因我訓覺係籮柚向天

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-20 10:07 發表

听讲要转过另一个网址先得架,不过呢啲要XOCAT自己搞
係咪覺得 "心癮" 難頂呢??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-20 10:11 發表

屈大哥係咪从良后转咗做基佬呀怪唔得而家成日嚟揾休大哥啦

列位官人早上好
佢唔肯比我插佢架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 10:12 發表

都未同我地四盒去威過, 點做第五盒!  
佢以為打吓邊爐, 食鬼晒d 肥牛就叫 "蠔酲精神" 喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 10:34 發表

咪就係, 最近連食肥牛都唔同我地一齊呀!  
我地使唔使聲討佢?? ....佢一出 post 就扣佢威望/權限, 扣足七七四十九日

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-20 10:30 發表

搞基唔係神经病嚟架

点至心痒痒呀,直头想打烂部电脑添啦,好在唔关部电脑事,唔係佢死梗啦

休大哥唔比你插皆因你成日唔松章比佢咁讲起嚟,文蛇大哥佢..............大家不言而明啦
好似執藥咁, 自己搵番自己個回覆

紅色係咪覆我架??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 10:43 發表

好, 總言之條茂利一出post, 即扣20分!  
加埋文蛇, 閒閒地每日無 60分, 佢出兩個 post 就無 120分

咁樣嚇佢, 以後睇怕要去接龍版搵佢囉

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-18 10:08 發表

請唱出 " WHEN WILL I '劏' YOU AGAIN~!"

嘿!你條 0 羊呀.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-20 10:52 發表

如果唔係咁复,要等好耐架,每次跳转页面时都要成十分钟

屈大哥真係会扮懵,唔係复你仲有复边个,而家用唔到红字,大字之类果啲,连表情 ...
嘿!偶便給你一個表情唷.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 12:03 發表

好呀, 好呀!!
我地只係發揮蠔酲四盒精神啫

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 14:48 發表

好玩喎!

我先, 我先 : 吊西

ban 我呀笨 ~~!
我黎, 我黎:西咪露
我都 ban 過囉, 唔爭在攞埋每月被次數最多之星

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:14 發表

露毛蟹!  
"蟹" 多磨~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。