推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:22 發表

eee... 日文來喎

磨出水  
幾驚無得接呀....

源充足

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:43 發表

足浴 + 雀仔按摩 !   
玩 combination??
磨擰 + 含吹舔啜

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-20 15:53 發表

啜爆
爆漿

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:58 發表

漿糊4溢!!  

喂! 趁亞休未番, 玩多幾轉呀!!
梗係....隨時玩返兩三版都得

外面顏射

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-20 16:07 發表

射精  
精蟲營養高

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:09 發表

射精當人情, "輪"紙當股票  (warrant)!  

咪仲好, d hit rate 直線上升, just like  #2957, maximum increase 5000%! crazy man!  
咁我地算唔算愛科林呀??

票尾換 condom, 唔使怕洲痕

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:11 發表

嘩! 3盒追post tim ar!!
飲完啖水再埋位

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:32 發表

痕西見香腸, 口水流得長!
長洲島上見洲長, 西環區內見咸西

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 16:28 發表
嘩, 頂你個肺呀, 幾條死仔, 係度講四級野!  
有你著數.....hit rate 好高

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:36 發表

西不見淫河的水周上來......
來吧我甚麼都應承, 來吧我笨洲都聽命

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:36 發表

yeah yeah yes!!
佢走咗去邊?? 報寸搵 xocat ban 我地??

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:42 發表

命運~! 69 是否支配一生!

speed up , man!
almost 10,000 post la!!
生野皆因唔用套...........

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:43 發表

maybe now take the taxi to your place to Q you ar!
I stay here

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 16:48 發表

一個二個作反啦!  
老馬有火, 尼排谷上腦??

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-20 16:53 發表

睇下蠟筆小新,包你唔四圍滕
尼度玩梗淫賤接龍......你玩唔玩啫??

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 16:53 發表

套弄......
弄盡絕色百美

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 17:06 發表

喂, 兩位, 唔夠 "ham 喎!!

物慾不敵性慾!
弄盡 = 幹

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-20 17:07 發表

物盡其用,DOMDOM反轉再反轉
轉身後入再推車

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 17:38 發表
好, 任務完成, 秀啦!

等我重 call 阿休黎剪彩....無天理呀 ......拔做得好呀

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-20 17:57 發表

10004 IS OT A LUCKY THEN SHOULD CHANGE TO 10005
多謝師兄仗義幫忙

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-21 16:22 發表

有"船"就一去啦!!
魔鬼........點解唔組隊去 mcnc 呀??

早晨呀阿休老豬同各位老死.........我想問吓你地依家得唔得閒呀??

回復 #10070 forever more 的帖子

我想收集吓意見...........................

http://xocat.e.[forumable].net/tc/index.php

forumable 英文字要除去 []

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-22 11:28 發表

屈大哥早晨

乜鬼嘢嚟架,全部英文嘅,按咗几个制都唔见有乜嘢睇
再貼
xocat.e.xxxxxxxxx.net/tc/index.php

xxxxxxxx = forumable

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-22 11:42 發表

seen, and what are you thinking about?
Thinking about users' constructive comment

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。