推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 有其他指壓場搵寫手中傷金字頭係愛滋場

有其他指壓場搵寫手中傷金字頭係愛滋場

呢排不停係各大討論區出post,話自己中左,自己個朋友中左等等,仲好撚好心叫人去險身,目的只有一個,就係叫人唔好去金字頭既場,如果你同你朋友係金字頭中左aids,你直接報衛生處,我肯定呢幾間場有排煩,點解你唔咁做,收左東莞式個幾間場幾多錢呀,生意唔好就中傷對手,不如搵d招呼好既女番黎仲實際啦,下次不如話金字頭既場上面有鬼,叫人千奇唔好去

我係各大討論區都見到有中aids既post,又話上個月尾玩完就中,常理係玩得環保既人,會玩完後突然間走去驗hiv,上得去金多港玩環保,之前都肯定有係其他場或同其他女有環保中出,點解咁肯定會話係金字頭既場中,唔通中個幾個人一生人只係同金多港d女玩過環保,就算同自己條女老婆都有帶套,馬檻,一樓一,夜總會,大把女都肯玩環保,之前搵寫手係咁出埋莞式報告,呃左班傻仔去完後個個冇回頭,梗係啦,班女仲衰過一樓一,收成430,得3味,仲要帶套吹,鬼幫親你咩,咩濃x,x妙,x莎呢班寫手好撚勁,寫撚到去大陸網都有

你班撚樣如果真係係金記場中左aids,咪寫個大紙牌幾個撚樣企係人地樓下,叫人千奇咪上去幫親,正係識上網周圍開新a/c去唱人地,見人地旺場又唔底得,自己d場就水靜河飛

引用:
原帖由 aidsaids 於 2010-4-17 12:32 發表
在discuss出post嗰個係我,(HIVHIV),係我朋友受感染,..
>>仲好撚好心叫人去驗身>你直接報衛生處,我肯定呢幾間場有排煩,點解你唔咁做
你朋友即係唔係你啦,咁你又周圍唱金記d場,你又點撚知你朋友一定係金記中,你知佢冇係第二度玩,你24小時睇撚住佢,你又知人地d女個個有aids,好撚心你唔好做埋d咁撚無聊既野啦,人地d場又冇撚得罪你,你又眼紅人地好生意,跟本所有野你自己作出黎,咩你朋友中左aids,你不如做愛滋大使啦,再唔係就係你自己經母體感染中左,而家時日無多,就日日上網唱人地,我另類辟好關你撚事咩,人地其他人中意環保中出又關唔關你事,老撚作d野嚇9人,仲話自己報左衛生署,收左人幾十蚊周圍寫

改過死人名都衰撚過人aidsaids , 4月12號先註冊,搵鬼信你咩,on9仔

引用:
原帖由 aidsaids 於 2010-4-17 18:51 發表
aidsaids=HIVHIV,係常人最不喜歡聽到的名字,旨在引人注意,讓人提高警剔,..
不論是朋友,...或網上數未謀面,,都極不願意聽到有人受(感染)...!你咁維護金多港反令我懷疑你...!....如果我真的嚇到你,,你還是去做HIV tes ...
你憑咩嚇到人呀,你當你自己是誰,愛滋大使呀,你係discuss都比人ban左啦,仲唔開多幾個分身扮客中左招,跟住又quote一段野話"又証實左一個中左",人地d場一樣旺到7彩,你不如上去人地門口拉住d客唔好入去,點解唔夠膽咁做,正係識做文字打手唱衰人,你係唔係男人黎架,你親身上去我地咪信你

引用:
原帖由 20080925 於 2010-4-20 11:22 發表
你咪聽Aidsaids 講la, 條友喺到唱衰人地d囡囡,人地都係搵食,
正PkKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
aidsaids叫大家去佢老細d場,包無愛滋,班女連傷風感冒都冇架,大家去多d美妙,濃情玩400幾蚊落樓既莞式,吹都帶二個套,做帶3個套

小姐148網麻,班版主幫親平百幾蚊唔收鐘錢架麻,之後要出番十幾廿個報告去吹捧個場,呢d咁撚違背良心既野都做得出,呃d無知網友上去幫親,你班仆街一定比天收

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。