推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 15:53 發表
各位c兄,小弟有花...但比dr ho用冷凍醫好左,+覆診confirm左甩哂(甩左1個月)...之後同女友做有幾下無用到套...想問大唔大機會傳染到佢...宜家個心囉囉戀...有冇兄弟試過咁既case or試過好番同自己伴侶做有冇傳到比 ...
好心你做個負責任既男人啦,女人有hpv 會有cancer咖,做都用套啦

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-25 18:53 發表
可否告訴我DRHO的地址。

我是在尿道口發現了花,做愛有戴套,唔只係咪之前住醫院一個月用尿兜染到,又或這係去按摩。

想問做冷凍之後會痛幾耐?一般睇完醫生幾耐可以做手術,我想即刻做。
師兄之前有冇去玩???基本上用尿兜染到唔會lor,dr ho 資料係頭20板搵,唔俾post ,會ban acc
即上去即睇,你既case 都唔好諗睇正苦,尿道口好煩,快睇醫生
有機會口交傳染番黎

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 20:14 發表

我縮都縮唔切,之後即刻帶番啦,今次大唔大機會有呢c兄
好難講wo,醫生都答你唔到啦,只好暫時無事咪當無事先lor,以後唔好la
做男人自己死就算,禍不及妻兒ar

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-26 11:40 發表

唔該你呀。一般凍完,外觀上幾時先唔發覺有花?我的花在尿道口
我真係無對唔住女友,今次無端端咁水洗唔清。
師兄,你尿道口,要有長期作戰的心理準備,如果感染埋尿道仲煩,快睇醫生

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-31 13:23 發表

唉,其實我只是冲涼及打飛機(條女是脫光的)也中, 這是我人生的最大教訓
KKSICK 兄,
你中的是什麼???

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-31 15:50 發表

非淋,起初是驗不到(尿常規正常)醫生說如尿首炎,白紅球會很高,但我只有數個,最後驗DNA才知道
好番未??????????

引用:
原帖由 kksick 於 2011-1-3 10:40 發表

再驗已沒有菌但久不久也有微痛, 唉, Aids是不是90天驗了negative就是negative
不需再驗吧!!!!
放心啦,aids 基本上90日好準確

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-3 15:22 發表
今日去DR HO度做冷凍尿道口,比想像中無咁痛。不過啱啱屙尿又痛,今日真係水都唔想飲了。

佢話我得一粒而且生得好出所以無咁難搞,話應該一周內自動甩而且唔會點腫。佢話通常是生在包皮而且唔止一粒就 ...
最煩係番發既問題~~~

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-3 18:14 發表
問你們啊,,
你們的雞雞或尿道口會感到癢癢的嗎!?
我已經有一段時間了 >.<
去檢驗他說沒事,
你們有試過這樣嗎!?
似發炎~~~~

引用:
原帖由 minghin 於 2011-1-3 21:15 發表
stanleysex兄
你還好嗎?
好耐無見喇
minghin 兄~~~你好,最近好嗎???

引用:
原帖由 macca17 於 2011-1-9 00:54 發表
各位好, 我又返發, 每2-3 個月就返發, 不過可以安尉的是原本2 達, 依傢只喺1達喺吟返發, 再返發要唔要用3M 好?  有冇咩意見各位?
你有左幾多耐???邊個位??3m問下dr 用唔用好,唔係個個都0岩用

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-9 00:20 發表

師兄你又是去DRHO嗎?知唔知第二次凍幾錢?
你預500-800la~

引用:
原帖由 macca17 於 2011-1-9 23:46 發表
大半年左右, 返發咗兩次, 剛凍完, 如果下次又發, 唔知3M幫唔幫到手?
其實” 花” 點先可以控制住, 好煩腦, 發覺自己有D 心理問題, 連EQ 都無曬.
好辛苦呀.
你邊個位,唔係個個位搽得,咁你大半年先番發2次唔算好勁,係唔係睇dr ho??
因3m 用得唔好,會損,仲易發

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-12 14:22 發表

如果清到yes, 睇以前d post, 有d Ching治疗用左1年-2年, 好似话治疗不当因为就系唔知中边只细菌感染。 最后由急性变左慢性, 仲感染左前列腺。
medhelp.com 呢個site 我都有睇過,dr hhh  佢地講到hpv 好輕鬆,又話over 80 % 的人,一生中都感染過,又話warts 唔出半年就無事,唔洗話俾future partner知,但以呢度師兄的經驗,
warts 真係幾煩.............另外ken 兄你用左dom 唔洗咁驚中aids,如果咁都中全世界大把人有,仲hit過傷風

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-12 23:20 發表

I agree with you, if condom catches HIV, I can imagine there will be lots of posts about catching HIV thru condoms.
In fact, I never heard one saying that catches HIV with condom. So, I am confi ...
warts 真係好難講,見過有d 無啦啦出都會,but herpes 2-3 weeks 無就多數無, 驗血驗到的,if 中herpes自己一定知

引用:
原帖由 hahadad 於 2011-1-14 17:08 發表

Regarding blood donation,  I have asked Dr Ho.  He said it is better don't,  DON'T.  First, you may have taken medicine or whatever, it may not be good to the receiver.  Secondly,  even the tests  ...
師兄,你最近好嗎???

其實真係好想知以前呢度d大哥,依家係唔係好番晒,咩情況,自己都有個心理準備,
其實係呢度好多師兄都唔係外面d人咁諗係大滾友,hpv 真係好易中,見呢到好多師兄d英文都咁勁,絕對唔係係大陸髮廊$150 叫雞,仲要唔用dom的人,外人睇一定覺得中花係雞虫,唔用dom,抵死,真係中過先知咁易中,無處不在 ><
另外覺得呢度好似係一個大監獄,希望早d可以出去,我都預醫2年,希望有機會重新做人,可以過d正常日子~~~另外再多謝樓主同埋以前d師兄俾左咁多有用資料,如果唔係都唔知點算,唔通個個星期排正苦,俾人歧視咩~~~

有機會睇到呢個post 的大哥,雖然明白離開左呢度,無人想番黎,但間中上黎講下近況,可以幫到好多人,thx all~~~

其實我指的意思唔係話讀得書多,就唔會去玩,係有一定教育水平,識保護自己,
好多人以為中招就實係叫平雞,唔用dom

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-1-17 23:32 發表

同我之前講好多個post一樣啦, 我係度6年了, 我同你講句之前全部好翻既咩都唔記得哂啦, 個個都話會繼續post點點點, 發哂誓咁以後會翻黎講翻, 但最後咪得翻我一個, 所以証明翻發既機會係真係好低, 同我同期既全部0 ...
向stanley 大哥致敬~~~~希望你快d脫離苦海,6年真係唔係平常人可以捱得過

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-1-20 10:03 發表

慘咩啊,我自己羅黎既

做人好多時候都會做錯,但錯都要睇下有冇機會返轉頭,錯左之後又記唔記得自己當日衰乜,改唔改過,呢樣野先係最重要!

做錯事緊係要為自己付出代價加啦, 大家唔駛太灰心, 希望在明天! kaka ...
candy 姐,其實你依家係唔係cin 1???不過好多女人都有hpv,抹片唔正常,定期check住就無事,
之前識個朋友做完手術咁多年都無事,佢果時cin2

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-20 23:10 發表
而家越黎越擔心佢幾時會好返 >.<
甩左幾日又翻發,,
雖然每次翻發都係1-2粒,,
唉...
都成3個月啦 >.<
好想快d 好返呀...
你中咩??咩位????

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-21 11:56 發表

HPV,,肛門位 >.
入面定外面?千萬唔好入面有,痛苦100倍,再加上超難好

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-21 14:27 發表

靜係出面有姐,,
好唔夠2week佢又出,,
雖然每次出唔多唔大粒,,
but 好煩 >.<

有師兄係入有???

DR. 話
晚上9pm-3am 進入完全睡眠時間可以增強免疫力,,
煎炸野唔好食,,佢話好易復發.
之前有師兄入面有,你睇邊個醫生???

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-21 18:12 發表

喔喔...
個個師兄好返未呀!?

我而家係台灣度做野,,
所以係睇台灣 d dr.
台灣 D醫生點講,有冇話難唔難醫???你係唔係前面有左唔知,沖涼時傳左去後面???
之前有2個師兄係肛內有,1個好番,呢1個就唔知了,好耐無出現
果2個師兄都好大獲

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-21 23:01 發表

之前係肛門生花既師兄唔係同志來架, 佢自己都唔知點解生左係果度.
應該係前面有,之後毛巾,沖涼傳左過去,or 玩推油,毒龍鑽,
其實口交都會,but dr 話口水可以殺菌,機會少d,but 之前都有師兄口交中,hpv 傳染性好勁,特別剛剛出時

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。