推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-10 11:45 發表

thx!!我想問如果滾完後1個月後去檢查,係吾係好多都發左出尼加喇!!!
你有冇用condom?有就唔洗驚咁多~每做一次驚一次咪成世有排驚?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-10 20:12 發表
有用,不過吹無!!
我以後吾會再去!!
師兄近排有無好轉吖??
唔洗驚,無事咖,吹都中,全世界d人死左大半啦,唔好自己嚇自己

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-11 13:36 發表
大家好.......我係新人........
我上星期去左滾.............
仲同女女中出左2次..................
我而家好驚..........想問各位ching.....dr ho個地址係邊..............
我知錯la.......個日飲大左2杯...... ...
個女女又肯俾你中出??又係飲大左?

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-11 15:20 發表
要等3個月.........真係好耐.........
有無ching知道 rt pcr係唔係香港無得做.......
我上綱搵個....只係得台灣有.............
其實依家d test 2 weeks 無就50%一個月無事,都有85-90%無事,6-8weeks 無就99% la

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-11 15:31 發表
而家每一日都好似好難過.............thank you tttt1 ching........
唔好自亂陣腳先,自己去買d 快速測試,2 weeks test 一次,4 weeks test 1次,6weeks test 一次,都無事,既就3個月後,test多次,過到4weeks 果關個心都定好多咖啦,另外想問係去唱k定骨場出事呢?因好多時唱k d 女飲到醉晒,俾人中出機會都大d,因正常去d高級d既,條女清醒,都唔會亂俾人唔用dom,感覺上無咁驚ja

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-11 16:03 發表
Me  too  我要7月中!!
真的後悔了
我覺得你反而要調整下心態,依家先20歲仔,仲有大把世界,你將來都會遇到唔同女人,可能過幾年又會去玩,
次次做完愛都咁驚,睇幾千蚊醫生,遲早攪到人都顛,自己做足安全措施,人生太多野唔到你驚,呢度有d師兄都唔係去玩,係溝條女番黎都中,當係普通病咁睇,會好d

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-11 20:51 發表

請問去dr. ho 度前後用左幾$ 吖!!
我都有啲啲咁精撞
~~thank  thank  thank
4-5000,dr ho算平,依家都係間中去覆診

唔該大家唔好再講中a la,有用condom果d係無可能中,freedom兄你test左咁多次無事咖la,唔好再日日睇,日日諗,日日係度講,只會令其他兄弟睇完更驚~~長此下去,只會用成心理病,當3個月test 完又會諗6個月,6個月test完又會諗2年,之後小小事又會走去test,完全影響人生,有事就去睇醫生la,驚都驚唔黎,放鬆d la~~~~

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-5 19:21 發表
我又約左去dr ho度.......諗住又做test..........
freedom兄,信醫生la,唔好再test落去,會迫到自己顛,唔係條條女都有aids,異性性交,俾同肛交中的機會低好多,再加上你test左咁多次,2個月無事就真係99%無事咖啦

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-5 19:36 發表

sorry~~~我收歛下............
傻la,我只係唔想大家咁辛苦日日因為呢d事,係度折磨自己~~依家去滾ja,又唔係殺人放火,放心la,真係無事咖啦

引用:
原帖由 fastfit 於 2011-8-23 20:25 發表
新人報到....真係好後悔好後悔搞到JJ 同陰囊,大脾內側都係花!幸好睇到舊板先知道有Dr Ho....但我面積太大,在Dr Ho 冷凍了幾次也沒什麼效果,一直用3M Aldara塗於處,斷斷續續用了2年半了,由於3M 是激發自身抗體來 ...
師兄,你好,點解會攪到咁大獲既???醫生點講?

引用:
原帖由 fastfit 於 2011-8-25 02:31 發表
多謝Stanlevsex 兄鼓勵,只恨從前不知道有這個討論區,遇上了庸醫。後來在網上找到3M ,但藥力發揮時真喺幾惡頂,因一直不知道自己有花(下體皮膚只有很少粒粒,像粗糙毛孔而已,到發現龜頭邊有花時,別的地方已 ...
放心la,只要一清晒就會好好多,依家最怕係有d位有,又唔知ja,想問下開頭係邊度有先,y 會發得咁勁??同埋沖涼抹身最好注意下,我自己開頭都好驚,依家無咩事,已可以照常生活,2-3個月去一次dr ho,check 一check,同埋我都無用3m

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-8-25 02:01 發表

Fastfit唔洗灰心, 你睇到舊板就知道我係度幾年啦, 之前同我同期同後期既ching都失哂蹤, 而且好多都係一年多就好翻哂, 我係破紀錄既5年, 所以你唔洗灰心, 有咩我包底, 2年半比起我好好多了, 正常應該快好, 不過用 ...
stanley 兄,最近好嗎???係咪無晒事?正常生活了?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-8-28 18:47 發表

係呀, 你呢近來點呀?
都係2,3個月去dr ho 度睇下lor,成日有d 小點,dr 就話係線體,不過自己又驚,咪去凍下,自己d 生活習慣又9好,得閒飲下酒,同埋有時夜訓,but 我信係可以醫得好既,but 心理陰影好大

中庖的兄弟睇下   
http://blog.udn.com/bhlin/3396367

引用:
原帖由 winters0601 於 2011-9-21 19:18 發表

strange兄,
相信你當時都係驚左好耐....當時有冇出現咩徵狀以為係中左A?
我事後3日口腔上顎一片瘀血...睇左E生話食野太快太大舊....[但當時嘴唇角生左一粒血點]
而家12日喉嚨發炎....好驚中招....
我想知我要 ...
2 week 50%,3 week 75 %  4 wek 90 % 6 WEEK 99% CHECK 到,only for antobody
if check p24 and antibody 4 week is ok,依家大多數化驗所都係check埋p24,我諗一次無事既,don't worry

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-10-16 09:41 發表
應該是了.這麼高人次.
TONY 大哥,long time no see~~~依家情況如何,係舊位定新位ar??
其實我覺得我地本身中花既,好可能係本身皮膚抵抗力差,好易中,因見有朋友真軍都無事,祝身體健康~

引用:
原帖由 bear147 於 2011-10-17 15:54 發表
上次去DR.HO到冷凍完過2日飲左少少酒..
點知而家個位勁痛..坐都坐得勁辛苦..唉...
下次都咪搞我..少少都唔飲..
你係咩事???

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-10-20 23:28 發表

師兄, 我以前一直都係QQ識良家婦女, 一般都係有正當職業, 我中招果個本身都有男朋友, 仲係佢唯一個男人, 我最後就係戴套都中招, 眼睇啲損友成日叫雞玩咁都無事, 都係果句, 無人保證對方有無病h:" />
坦白說大陸d女,有時都分唔到真定假,句句都係大話,日頭有正職,晚上又有part time 坐台~~
太開放了~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-11-10 22:29 發表

腺體是甚麼?
腺體係皮膚下的組織,好似一小點咁既,要撐開d 皮膚先睇到,疣係生係皮膚上,balck兄,係上次話懷疑有野之後,仲有冇事ar??

引用:
原帖由 fastfit 於 2011-11-12 00:20 發表

Tony 兄得:講得啱,之前用3M 成個月,好似無咩效果,咪厚厚地死搽難搽囉,點知搞到皮䦕,跟住發炎,出水、結焦.....跟住又重複以上步驟!搞到想再去冷凍都唔得!以家先穩定咗!想問問以家Dr Ho ...
我平時上去check就有理無理都凍下既,收5xx-600 度啦,師兄你係咪大範圍,多唔多?會平過第一次睇一半到啦,我第一次收一千多,之後再睇5xx-600

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-11-18 15:08 發表
很難說.每人不同.通常醫生一看便知道.自己有經驗也是.
但係我自己成日都分唔到,每次見到有小點,應該係線體都會驚,次次去dr 度都照凍埋,此終有心理壓力

引用:
原帖由 scareman 於 2011-12-8 00:33 發表
有冇師兄試過d花 生係尿道入面阿?? 上一個月d花又起番, 買左隻疣定寧用, 但好似愈用愈衰咁...好想自殺阿!!
你邊個位有??中左幾耐??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。