推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

46 12
發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-4 22:28 發表

我通常去到廠都想轉吓牌頭,但一見到大波我的''小郭'就立即有反應比我"食佢"這樣就忘記之前所有事
咁咪仲好囉.....
起碼唔會爭食,
我揀親D女都唔大波!
我好怕D女個波好大,
但大得來又好"林",
真係諗起都怕怕

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-5 12:07 發表
遇到大波但"林"的,最好用狗仔式,等她一手把大奶向後一"fing"。"食喇死仔!"(這是當年我在紐約戲院,盧國雄旁述一套關於非洲紀錄片。)
我已經想像到當時既情景,
但我太瘦,
咁樣FING法唔岩我!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-7 10:54 發表

非常期待......
希望你地玩得開心D...
呢班師兄成日都玩到樂而忘返

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-10 11:32 發表
我當年是守門員,我的腰力到現在還是很好的!
守咩龍門先?
我最怕係"守尾門"....真係含7!!!

剛剛呢個星期好玩嗎?
今個星期六我又可以行得,
正呀....

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-10 12:18 發表

守住個"西門",唔輪俾你入!

星期五,我會和BT 去發掘新天地。
都好喎.....
你地試下D新場先,
星期六去多次主場之後先再算....

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-13 10:41 發表

恭喜七少做咗朱古力廠的代言人和他不怕辛苦地出報告給大家作參考和指引值得陰莖,陰莖
你地玩到個個星期好似回鄉探親咁,
差不多條條工廠妹(大波果D)都對你地微晒笑咁!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 14:04 發表
這是近牌我自沉的"表姐"
也就是我曾經說過少有的雙飛之一!

身材,樣貌,叫床都是一流的!而且,現在大家都有感覺,大家都開心。唔係,我又何必落重藥?
星期六晚我有無見過?

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 14:08 發表

表姐好靚喎......個波
唔夠C.朗咁好波.....

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 14:11 發表

邊個叫屎朗呀
唔係掛...我果晚係咁同你講邊個係C.朗你都唔知,
你問惡魔少年二三號...羔羊...K場之狼都知啦....玩野!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 14:17 發表

我朋友搭果架 38號E 巴士嘛. 現在想到.
NO啦.....果位大波妹係咁同我地飲唔係叫C.朗,
C.朗係好好波好彈手果位,
星期六病病地果位呢......

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 14:20 發表

唔好"答錯車"啊! 38 E 是我那個大巴! C 朗 是你朋友件大乳牛!我有她的大奶深溝相,要不要看?
要看...THX!!!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 17:06 發表

點錯相.現在我知邊個係c.朗

她就是 C.狼嫂.又名積數
C朗你知係邊個就好!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-19 20:50 發表
回復 #916 七少 的帖子

呢個就係我之前提過o既"1號"
惡魔3少年都同佢玩過一次(因為果晚我搵佢)
咁C.朗除左好波之外都幾NICE....

七少....今個星期又可以重聚....

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 08:29 發表

Please reply BTPower's PM asap.
得...我一陣會打俾bt問清楚就confirm!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-27 09:11 發表

你要覆實我人數呀.電我.
攪掂啦...........到時見啦...死仔!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 12:43 發表

我那個囡囡的光豬 Disco

個波好靚,很廷!只衰食煙俾我彈了!那位師兄唔介意囡囡食煙的,大可上啊!
哈哈....我知係邊條女!!!

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 13:41 發表

究竟你什麼時候從孤島回來啊!我 X'mas 又要休魚期三個星期了!
CEO要休魚期咁我都要小休一下先得

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-9 21:21 發表

我現在都被隻女餓狼咬住,每天都十九幾個信息.星期五記住叫媽咪擋住她,不要被她進來呀
你條命真係生得好!
咁多豔福,
仲要係狼添

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-10 08:42 發表

昨天pimp兄已傳了給我看.相頭都幾好.有點似北方人.
合你胃口喎應該!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-10 09:23 發表

個波就合.喂.兄弟你吹完雞未呀.要訂房
無問題..下午打俾你..我緊張過你啦...哈哈.....

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。