推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

如何在朱古力廠玩得開心些秘笈

除左俾3個你之外真係無野好講!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-29 09:20 發表

k狼話這條女有排食喎.不過她真係好玩得又夠"人箭"
等我星期六落足眼力欣賞下係何方神聖!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-29 10:52 發表

你睇囡幾時都落足眼力架喇
NO啦...我揀來揀去既類型都差不多!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-29 12:20 發表
我覺得七少講得最0岩就係。。。。
俾番少少尊D囡囡。。。。
好多少都忽略左。。。。
因為大家感覺好D。。可以玩得開心D嘛。。。。
同意啦.....
你尊重佢,
佢自然對你都好D,
呢招萬試萬靈!

引用:
原帖由 H_man 於 2007-8-30 13:11 發表

軟硬有時係控制唔倒架...
上次我第1個畀人除清光...仲要繞房一周...
咁先好玩喎!!!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-19 23:04 發表

唔准掂搵佢黎把Q咩,呢D囡叫佢坐到2點再比2舊叫佢走就岩架喇
俾200人走...呢期你叻喎!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-20 02:44 發表

我剛從朱古力廠回來!双飛男又吃了個双飛快餐!
真係勁...雙飛...我都雙飛...不過係雙飛人藥水個"雙飛"姐....

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-20 15:30 發表

和湖北妹真有緣。昨晚找了個武漢的!成晚摩著我的小七!但我就是只坐平台,兩舊水攪定。

因為特別做給表姐的特務看的,等他們回報給表姐知我是多麼的"痴心情長劍"!

下次真係要靠七少介紹我識誰是表姐,
要落足眼力看看.......

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 16:01 發表

佢唔登報紙架.佢只會派報紙
唔會掛...佢呢d漂齡夠...見唔少大場面...點會派報紙!

相關搜索目錄: 報紙

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。