推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

又是巡廠報告

各位大佬終於開左account同你地吹水...哈哈!!!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:16 發表

亞1號仔,今個星期六你會連同2,3號出現嗎
應該問題不大,
係而家有條"肥"撚樣玩野,
你放心...我會攪掂佢!!!!!
佢再玩野...我剪左佢條賓周仔!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 14:44 發表

歡迎。歡迎。多些出現罷。。我還未搞清楚誰是1﹐2﹐3號呢。。
大海哥,
我只可以同你講1號係比較俊俏果位
.....

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:46 發表

聽聞佢上個星期六都上咗來自己玩喎.
而家唔撚知佢,
佢玩野唔上我問佢拿你電話JOIN你玩,OK?

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:50 發表

我現在pm電話比你啦.你見版上有短消息禁入去就睇到.
btpower真係做到野兼有誠意,
咁一於星期六見啦!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 15:34 發表

收到﹐ 希望禮拜六能一起玩。。我不一定能到。。但會盡量到。。
OK...我仲煩緊搵邊條女....哈哈!!!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:15 發表

最近比sn妹捉得好緊,岩岩今日朝先落返黎咋........又3日呀,我就黎pk架喇
pk就快唔好等下個禮拜!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-28 22:17 發表

歡迎歡迎
你咁爛口我估你係L仔
L仔呢個名幾好喎..哈哈!!!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-29 10:54 發表

L仔個名岩晒你喇,你最鍾意"乃"野架嘛...叫你L就冇錯架喇
而家邊個"乃"野都未知呀!!!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-29 11:07 發表

呵呵....星期六我會去O既,你地放心喇
去就一定架啦,
但我要你單拖!!!!!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 09:53 發表

要在家中扮好老公的角色
呢個角色久唔久要扮下先唔會玩到斷尾嘛....

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 15:58 發表

當然啦....我係"痴筋情長劍"丫嘛
撚線你就有得痴.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。