推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

上海上門按摩好爽記

岩岩試左幾個靚女  搵靈子  話係我介紹  指定要1.小玉 2.小小 3.小琴 4.純純

引用:
原帖由 yamete 於 2009-9-22 11:25 發表
Brother LGW,

Do these 4 girls also provide FS?
all 4 might yet depends on feeling on scene

引用:
原帖由 daben 於 2009-9-22 12:40 發表

CHing...我下月中去,  呢4個邊個最正?  我又準備叫安安幫我安排萱萱.....伊諾同佢比邊個正d?
安安兩件同靈子四件我都覺得幾好, 各有特色, 不如帶定盒海狗丸, 試勻晒佢地囉~

要說一下長腿姐姐小夢了~

小婷特意幫我留下小夢, 我卻因事晚回酒店, 害她白等了三小時不出其他的鐘, 真不好意思~
這位25歲的江蘇技師, 相貌不俗, 小婷說170cm, 見到真人, 問問其實是173! 哇, 迫不及待叫她快換工衣, 就是想看看她的長腿...

非常均勻迷人的線條, 健康膚色兼光滑, 成熟健談, 笑容可掬.

從一開始用油推背, 就讓我極為訝異, 可以說是我找上門服務中推油最好的一位, 一問之下, 原來以前是四太上海spa店中的皇牌技師!

一直按一直按, 讓我根本不想做part 2! 幾次叫我轉身, 都請她繼續推背(和PP ), 但美食當前怎可糟塌? 剩最後20分鐘, 匆忙翻身, 卻又被小夢蘭花指套弄得欲罷不能! 可惜她另有預約無法加鐘, 不罷還需罷, 就此匆匆解決發家用, 留待下回再加她三個鐘了, 遺憾啊~~~

相貌7  身材7  態度8  手法9  開放度8

相關搜索目錄: SPA 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-14 14:53 發表
老江湖兄,噤就要post 相喇!唔該!
應七公要求, 唔post都唔得啦, 請流住口水笑納~~

引用:
原帖由 yamete 於 2009-9-28 13:36 發表
老江湖兄,
多謝你o既介紹,我上週三到上海終于試左芳芳。幾大波,不過有點鬆。個樣都算OK啦。
本來約左5點左右,點知大塞車,她由楊浦區坐的士,上左高架又落番來,轉坐摩的,結果成6點15分至到我房,我約左人7點 ...
佳佳小夢都得既, 佢地都鍾意溫柔體貼有風度既港男, 好好表現吓喇, 嘿嘿~
可惜靚女小美放一個月大假番老家, ching暫時無緣享受囉!

代"小李"ching出包膠:

"老江湖兄, 多得你的寶貴資訊令本人在上海公幹找到樂趣. 一直以來都有追你的推介, 而小弟也試了不少好野. 但小弟不材, 未能以此帳號發貼, 實對不起各兄弟, 希望老江湖兄代為轉貼, 並以"小李"稱呼便行. 再一次多謝老江湖. 以下是小弟既report:

上星期試左靈子兩個技師, 確實不得了. 先講下靈子, 安排細心, 而且十分重視客人要求, 如果佢有咩安排唔好, 會同你講一萬次對唔住. 而且佢地呢間店有制服(要加$60)同各類絲襪提供, 加晒分, 因為本人十分喜歡制服加絲襪.

再講下第一個試既純純, 後生, 樣唔差, 有少少肥, 但唔算太肥嗰隻, 我唔鍾意食肥膩野, 但係都可以接受, 最緊要係對燈, 咩cup我唔知, 總之一手抓唔晒. 來之前, 純純知道我係香港人, 所以特登返去宿舍換衫, 怕我話佢老土, 又加分. 佢黎到真係打扮得唔差, 干濕褸加黑絲, 最緊要係干濕褸入面已經係內衣, 死未!! 按摩手法唔錯, 係識按嗰隻, 唔係求其. 跟住入正題我就緊係上下其手喇, 而純純亦好配合, 又手又腳, 攪到我死去活來, 而我隻手係從未離開過佢嗰兩座肉山. 純純無offer其他plan俾我, 我諗佢咩plan都做, 因為佢既開放度係100%, 而我又唔好FS, 所以無問到, 其他師兄可以試下, 我諗佢應該幾好玩同好配合.

一個星期後再試小麗, 小麗生得矮細d, 無純純咁識打扮, 樣唔係差, 好似d廠妹咁, 佢一入黎係有少少失望, 因為矮, 所以對腳應唔會靚, 但其實佢黎之前靈子而經話左俾我知. 但係佢一換完衫同開始同我講野之後, 我對佢又加反分. 佢對燈真係要兩隻手先抓得晒, 可能我手細. 大都不特只, 重要好以棉花咁柔軟, 真係好好玩. 佢把聲又温柔, 一路按一路同佢傾計已經好多遐想, 按摩同腎療手法都好好, 佢話老板成日要佢地培訓, 我問佢呢d野點培訓, 原來佢老板有好多friends成日去指導佢地, 唔怪得知服務咁好. 小麗亦主動offer其他plan俾我, 但我都係無興趣, 只係專心玩佢兩座肉山同享受佢地手藝. 但係我諗胸推應該會好好玩, 下次一定要試.

根據呢兩個技師所講, 靈子d技師全部係全職, 而且三個月轉一次, 為確保人客有新鮮感咁話, 而所有技師係投入服務之前都要接受培訓, 所以佢地既流程都幾iso, 係但我覺得佢地好知人客需要, 所以值得推介, 呢個星期會再試其他技師, 到時再出report."

引用:
原帖由 orlinux 於 2009-10-5 03:20 發表
咦, 想問問有冇大大搵左小婷's 個囡囡小張FS
唔知係咪都係2 4 8?

Thanks
FS係bg自己既事, 唔係agent既安排, 每間公司都係最多400做BM, 而FS由bg同客當場自己傾, 公司隻眼開隻眼閉.
260 massage+hj
400 massage+bm
800 massage+fs (行情, 不過個別bg會喊高D, 又有好多係唔做fs, 甚至bm都唔制既)
小張fs possible

引用:
原帖由 billqusa 於 2009-9-30 07:37 發表
老江湖兄, 可吾可以推薦一下一D年輕可愛和身形細細粒的技師, TY!
靈子個小麗年輕可愛, 身型細細粒160cm, 幾纖幼, 不過勁大波, 唔知ching岩唔岩呢?

佢係紅牌, 同靈子講話係我介紹, 可能有得打尖~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 daben 於 2009-10-7 14:44 發表

CHing...佢offer咩type service?  260..400..or 800?   佢有咩專長?   我下周就去上海.
all possible    massage is good as well.

再包膠下小婷個阿雅:

相貌幾好, 係純情個隻, 身材均勻高挑, 對長腿好靚, 唔大波, 不過又幾好手感, 佢係聖女型, 似鄰家女孩, 我愛猶憐呀~

按摩手法相當好, 腎療又夠溫柔同有耐心, 舒服~

最值得讚既係, 小婷呢度專攻腎療同前列腺保養, 响後背推油個時, 會噴D御用秘方養腎藥酒, 溝埋D油推熱, 話會強腎壯陽, 係中南海裡面一個老中醫教佢地既.

搞掂晒之後, 阿雅重等我沖埋涼, 然後响我尾龍骨(八髎穴)貼張藥布先走; 第二朝起身真係腰骨好舒暢, 至於壯陽效果嘛, 今晚搵小婷安排個好開放既黎試試!

引用:
原帖由 Sing 於 2009-10-8 14:46 發表
小丽好似真不錯...波大?相中未得知...
1356# 小李ching既post已經有講: "佢對燈真係要兩隻手先抓得晒, 可能我手細. 大都不特只, 重要好以棉花咁柔軟, 真係好好玩"

老江湖未徵得小麗同意, 都係唔好post佢張大波相出黎囉....

引用:
原帖由 PM7300 於 2009-10-9 15:12 發表
老江湖兄, 請問小瑤的小朱技師還有做嗎?
她還是學生, 只有星期天有時間出來兼職.

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 Sing 於 2009-10-9 18:30 發表
師兄,有無長腿好介绍!?
小婷的小夢, 小張
安安的Tina
靈子的純純, 欣欣
小瑤的林悅

引用:
原帖由 Sing 於 2009-10-10 12:59 發表

Thank you.
唔記得左講幾高:

小婷的小夢173, 小張165
安安的Tina170
靈子的純純167, 欣欣167
小瑤的林悅168

引用:
原帖由 Sing 於 2009-10-12 12:31 發表

師兄, 有無相睇,係咪都可著制服/絲襪玩?
絲襪實有, 提醒agent叫技師帶; 至於制服, 間間唔同, 甚至有D係要加錢既, 自己問清楚啦~

想睇乜相? 制服定技師身材?

引用:
原帖由 daben 於 2009-10-12 15:07 發表
LJW Ching....請問小下雪仲有無做?  我喺QQ度問佢野, 佢都唔覆我.   我周4去上海.
有, 你加佢106%22%692, 之前既唔岩囉~

引用:
原帖由 kookkai 於 2009-10-13 18:26 發表
請問LJW, 小美什麼時候回來?
沒那麼快喔; 不過現在的小張不錯, 可以一試

引用:
原帖由 Sing 於 2009-10-13 19:57 發表

請原諒我貪心..乜都想睇  
俾你睇吓D制服相先喇~
佢話優待港客, 十月十一月期內, 一律唔駛加錢!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 outlook 於 2009-10-16 00:29 發表
LJH 知道 學生裝1.jpg 中的BJ 是誰嗎?
學生裝1是制服照片, 由模特兒穿著拍, 不是技師;
但學生裝2卻真有其人, BG叫凡凡,
158/18 湖北 嬌小玲瓏, 頗聽話乖巧, 樣貌清秀, 活潑型,
開放度老江湖認為80%, 感覺對的話可達100%

另外比學生裝1身材更勁的有個小麗, 令你無法掌握(單手不能 )
160/20 湖南 36D    溫柔又帶點野性, 開放度100%

兩位BG骨技和態度都非常好

相關搜索目錄: 模特兒

引用:
原帖由 fattykingk 於 2009-10-18 17:17 發表
Hi LJW C-Hing, I only have time  for one massage  which one should I pick?

小美,阿雅,小夢, 小張

Thanks in Adv
小張pretty face & good body, 小夢tall & fantastic oily massage; but if u wanna up-grade to fs, i recommend 佳佳.

心緣妞妞係個幾負責既agent

大家可以放心搵佢

Tel: 1#76467##19

QQ: 4#6909##

引用:
原帖由 human88 於 2009-10-21 21:41 發表
Hi all CHings, here comes my first report after being a CD ROM for quite a while.

Story starts with I called Xiao Ting (!3*1*3*@9&2) one night, saying I was introduced by LJW (sorry bro, I borrowed ...
QQ既時候小婷透露: 佳佳並唔係隨便就FS, 有feel先得, 更冇可能主動, 呢勻番去之後有同小婷講, 原來ching係gentleman一名, 有禮有風度, 感覺好like, 所以先至....

恭喜ching食到一餐佳餚, 仲係加左調味料送埋入口, 羨慕死人呀! 既然咁有feel, 相信番食一定更加爽~~

新玉屏有紅繩嗎

引用:
原帖由 orlinux 於 2009-10-27 12:38 發表
老江湖兄介唔介意俾小婷QQ 我? ...
小婷  QQ: 7#6#970#2
          Tel: 1#818#82972
          MSN: [email protected]

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。