推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

上海上門按摩好爽記

引用:
原帖由 松島楓 於 2011-3-28 23:08 發表
老師兄, 大概幾$呢?
massage + bm = 400
massage + fs = 800

引用:
原帖由 alextian 於 2011-3-29 11:08 發表

I really keen to know when coming out to play around with so many girls and so many action with the girls like rubbing, sucking etc., how to keep the small brother stay healthy and not get infecte ...
ok then. i'm quite prissy myself. usually ask masseuses to wash first. and never 環保吹 & 中出. spent many latex on each trip.

引用:
原帖由 smrtSG 於 2011-3-29 20:07 發表
老江湖兄,因小弟後天會到杭州,希望能盡快得到你的回覆,謝謝!
小瑤杭州有分店, 現在的囡不知如何, 很久沒去了, 你自己找她碰運氣吧~
1%9004%7213

引用:
原帖由 e100 於 2011-3-29 23:18 發表
下星期從蘇州落上海,到時候再去搵葉子

而家係蘇州仲未搵到AGENT,唔知有沒有介紹
蘇州好耐冇去, 咁細既地方, 冇上門咪去sn囉~
小婷(葉子)而家幾個紅牌都唔錯: 貝貝, 小娟, 小孟, 姍姍, 洋洋, 娜娜, 不過最好預約先, 我上次去都等左一陣.

引用:
原帖由 yarruh 於 2011-3-30 09:26 發表
老江湖ching, 有沒有貝貝,小娟,小孟的身材照?謝!
下面係小孟同小娟既, 咁岩都露底既?

貝貝既小婷話今晚俾~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

小娟, 廣西, 22/163, 皮膚白, 苗條, 溫柔, 手法好, 開放度不錯.
小孟, 河南, 21/167, D, 手法好, 白滑, 嬌羞.
貝貝, 安徽, 24/163, 成熟甜美, 溫柔健談好笑容, 按摩技術專業, 腎療和前列腺保養技術很棒.

這三位老江湖都無暇享受, 哪位ching試過請出report~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 松島楓 於 2011-3-31 01:18 發表
老江湖兄, 請問曉曉和小米是否都是under小婷呢? 如果是, 小婷的電話是? (sorry, 追唔切post)
ching, 唔係吓? 都講左好多次喇, 以後睇翻之前記錄ㄚ嘛!
曉曉同小米agent都係小婷: 1#818#82972

引用:
原帖由 Kim.george12 於 2011-3-31 16:30 發表
也叫 寇寇吧 她說是山東煙台
搵左蔻蔻兩次, 服侍得我好過癮, 奇怪點解令ching唔多爽, 為搞清楚, 問左安安詳細.

原來蔻蔻夜晚有job, 安安叫佢蛇出黎接你單, 佢又擔心單位有事, 心急想番去, 所以情商ching只做一個鐘就走...

如果ching有做BM, 被佢磨到慶恰恰軟酥酥, 就乜唔順都會唔記得左喇~

哈哈哈, 心緣因為之前的韓雪, 章麗..., 現在的大寶, 安娜, 美美, 小米, 文文, 鶯鶯..., 做出了名氣, 最近竟然有兩家山寨"xx心緣xx" 冒出來, 有位ching就誤闖冒牌貨, 悶了一肚子火PM罵老江湖 , 請舊雨新知認清楚啦, 別亂怪我~

心緣妞妞: xinyuanniuniu老鼠hotmail.com
                 Tel: 13&646&3319
                 QQ: 43^90933

又有新囡!

小婷說這兩個必試! 都靚女, 時尚, 開放度高, 身材勻稱, 服務好, 其他不同的有:

程菲, 貴州, 23/164, C波, 苗條, 有女人味, 風騷會調情, 腎療技術好.
小雨, 浙江, 22/166, B波, 修長, 青春活潑, 熱情健談, 推油手法誘人.

月中去試完再report~

as i can recall, anna is the mature type. nice body except the pair are not very firm. good service & good reaction though.

程菲有新相

引用:
原帖由 siuliee 於 2011-4-1 13:48 發表
好消息!! 曉月現已沒有正職了, 除時可以接order, 各位ching可聯繫安安以作安排!!!!

壞消息!! 曉月要返老家了, 有心既ching最好在15號前找安安安排!!!

昨天找曉月大戰了兩回合, 十分回味! 得知依人快將離開, 心 ...
兩回合?     咁佢收ching幾銀呀?

引用:
原帖由 hanks.ho 於 2011-4-3 11:55 發表
一直有留意這個post, 難得這幾天在上海, 就找小婷幫我安排一下, 她極力推薦程菲, 那就試試吧...

樣子 - 一般
身材 - 不錯
part 1 - 覺得有點馬虎, 不過都算不過不失...
到part2...她竟然跟我索價小費200才給我 ...
如果真係咁, 我就唔試囉; 不過問番小婷, 佢話D客都好滿意程菲噃! 有個客既對話仲send俾我睇添. 係咪同ching你有D乜野誤會呀?

引用:
原帖由 hanks.ho 於 2011-4-3 22:53 發表
我想如果沒有這件事的話, 我沒必要詆毀她吧... 對我也沒好處, 我說只想提醒其他ching罷了...我已跟小婷反映了
是的, 技師有甚麼不好就要向客服反應, 這樣才能保障我們的權益!
待我月中去時也試試, 看她有沒改進~

媚媚有好介紹, 據說是上門全能, 按摩, 油壓, 絲足, BM, FS都會...  ( 不知道會SM否? )

王汐, 四川, 23/163, 36C , 50kg, 豐滿不胖, 態度好, 服務好, 溫柔, 開放.

下次一併試!

引用:
原帖由 smartif 於 2011-4-4 09:53 發表

上周4試左貝貝, 個樣一般, 不過個嘴笑起上來係幾sweet, 又有d sexy.  佢既按摩技術專業, 腎療和前列腺保養技術一如jljw兄話齋...很棒!   佢話之前有好多hk客話俾佢聽喺forum知道佢個名...佢問我知唔知咩foru ...
聽落又幾好噃, 老江湖都未試, smartif兄不如透露吓貝貝開唔開放ㄚ?

性感小騷包菲菲回來了!

這小妞放了個長假回老家, 小婷說她白了漂亮了, 容光煥發, 上次把老小江湖都搞得很開心, 下週去要找她再爽一次!

曉月提前有事回老家, 明天是最後一天做服務了.....  

引用:
原帖由 markLee 於 2011-4-7 00:00 發表

如箭在絃都忍到啊 ? 點解唔UPGRADE埋呢 ?
菲菲好似冇得upgrade卦?

小婷話近排客仔有讚冇彈, 心情大靚, 知道老江湖未咁快去上海, 俾住張四美圖我自己打飛機喎...

引用:
原帖由 kwunho 於 2011-4-10 18:27 發表
各位ching, 我下星期有4晚留係上海, 見大家對小婷有鑚冇彈, 想搵佢幫手.

1. 是不是QQ 預先同佢傾要求, 同埋係老江湖介紹?
2. 到個日再打俾佢? 佢識唔識普通話, 因我普通話很差?
3. 她們的服務時間?
話係老江湖介紹冇問題, 我已經幫你同小婷打過招呼, QQ佢先或者電話佢都得, 講清楚你想要乜, 等佢幫你安排定技師.

QQ用中文英文都得, 但係電話就要講普通話囉, 不過小婷聽慣左我地D"港普", 溝通冇咩問題.

24hr電話, 朝早十點到半夜四,五點都可以安排, 最好早D預約喇~

ching記得返黎出report呀!

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 yale 於 2011-4-10 22:53 發表
对,早一点预约会较好,有一次我心血来潮,早上十一点半打电话给小婷,想中午十二点到会所,小婷说技师还未起床 ...
我都試過下晝食白果, 目標有三件, 點知咁岩呢幾個技師前一晚都包左夜, 要朝早先返去補覺, 夜晚至有得上鐘

引用:
原帖由 kongtat 於 2011-3-10 23:08 發表
Just tried NaNa. Not bad. The breast is soft and just fit with the hand. However, she rejected my offer for additional tips.
引用:
原帖由 kongtat 於 2011-4-13 14:26 發表
"Not too bad" seems mean no good. In that case, any reason for extendion? Any experiecne to share and how much you paid?
you mentioned "not bad" yourself in earlier thread regarding nana as well. so what's the point that you wanna ask for additional service?

引用:
原帖由 YPM 於 2011-4-13 00:52 發表
老江湖同各位大大, 小弟月底会去宁波几日.  不知有无果边的INFO?  例如夜总会, 桑拿或者类似上海呢只outcall?   感激不尽!
唔識喔, 唔好意思, 不過上網search就肯定有, 只好撞彩囉~

引用:
原帖由 kongtat 於 2011-4-15 22:16 發表

Ha Ha! You remember that! My case is try to see there is upgrade to have better experience. As per my understadning, upgarde will still within the service time. However, CHING mentioned is 加鐘. T ...
in fact 洋洋 is a great masseuse that worth a trial as well as 加鐘! i've just re-tried her. sexy and tempting, with good service better than the first time.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。