推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

建議東方兄出個trip, 快D搵番個條女抒發吓感情, 啅完番黎就冇咁掛住架勒

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-28 18:06 發表
真係估唔到呢個post會咁多c兄有回響, 多謝各位c兄支持之餘, 小弟心情亦平復左好多.  其實如老江湖兄話斎, 上去搵佢一定係能完夢, 不過實在非短期內能成事.  而小弟一直耿耿就係冇問佢contact, 而且又希冀佢講既 ...
假使我係條女 5月去香港, 又或者N個月之後個港燦黎K, 兩個人見番面, 條麻甩佬話對我幾有灰, 幾掛住我….. ! 真係既話點會咁耐冇聯絡, 連上海咁近咁方便都唔上黎睇吓我? D男人都係咁, 要做既野只要有心, 又點會抽唔出時間ㄚ? 响呢個場日日見咁多客, 話鍾意我既大把, 捧場出街送野既又有, 靚仔後生有錢有前途既都唔少, 唔通我信個只坐過一次又突然出現既舊客咩? !

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-31 01:41 發表
唔嫌冇涼沖同地方較髒外, 老廟d街女其實都ok的, 平均都後生. 有d仲會幫你吹幾下添
嘩, 之前以為東方ching好純情, 原來响香港都係週圍吐痰既蒲精, 等我仲用激將法篤佢走多轉上海添!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 11:47 發表

纯情先玩得开心呀。。
ching你又信佢? 東方兄咁多經歷, 佢講既係"純"粹色"情"呀!

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-31 10:49 發表
其實, 真係有d比老江湖兄大到的...... 而且你講個番話, 我完全係心度諗過的.
就係要大你! 小心仔細編定個劇本, 搵足理由專程去一轉, 人生苦短, 衝動一次又何妨?

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-4-1 02:39 發表

唉, 其實換轉角度黎睇, 應該係 : 難得難得 仲有你這樣SB(傻B)的...
唉, 天若有情天亦老, 嫖客動情死得早!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。