推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位大大

本人係政府診所...驗到中左非淋病
比左隻 特效藥 我即時食(4粒)...
要等3個星期再去睇報告

我唔想等唷...

1. 有無D醫生介紹..(pm我)
2. 價錢..收費
3. 想問問呢個病係咪一世..會唔會斷尾
4. 有冇d乜野要戒口
5. 內衣褲..會唔會傳染

plx....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-9-3 00:36 發表

kt我都試過, 非淋係最普通既病之一, 我打完一支針, 食兩次藥ok左係比疣同泡疹輕微d既病,好簡單一句又係醫好左之後唔出去玩咪斷尾囉, 但都要去驗血安全d, 以免還有其他, 搵dr ho la,專業d同好有耐性聽你的問題 ...
唔該哂唷..
有冇dr ho資料pm比我...

兩位大大
stanleysex
Tony1

唔該哂你地...

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-5 00:22 發表
kt俊
不用謝,不要再做cd-rom.
= ="
咩叫做cd-rom??

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-5 19:24 發表
kt俊
CD-ROM即是只看,不討論.
因為我都係岩岩先知道中左
以我又未得閒去睇e生

所以咪唔討論住..

踩左14日...今日終於有假放嚕
之前都諗住今日試下去dr.ho到
不過...我食完政府醫生比我既藥
之後...我覺得好轉左!!...

諗下等到月尾...
等到驗血個份報告出左...睇下有冇個兩樣野
先再作決定..

引用:
原帖由 ac6 於 2007-9-15 21:58 發表
咁多位c兄,小弟第一次去玩完,現在很擔心,

話說,我玩完返來後就覺得下面好痕,

睇完兩個普通科醫生都話我無事,

睇第三個就叫我驗血驗小便,驗完個報告又係話我無事(驗左梅毒,胞診二型,同紅,白血球 ...
我都係第一次玩..
就中左啦= =

引用:
原帖由 ac6 於 2007-9-15 22:50 發表

我真係唔明,我朋友同我講,佢玩過過百次都無事,點解我就一次中招呢?定一話佢有事自己都唔知??
可能佢未發出黎...你唔知呢

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-9-17 22:27 發表

原因之一,事實上亦係有d人皮膚免疫系統好d.....不過唔代表一世冇事
我見佢地成日話做冷凍..
冷凍係中左咩先會做架??

非淋..難唔難搞??

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-9-17 22:52 發表
醫生先可以話你知
總之不是最難搞
一定唔好飲酒
咁捱夜係咪冇咁好= =?

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-9-18 09:32 發表
最緊要的.................
我份工要捱夜=.="

斷尾左...冇事了

plx...  stanleysex  tony1 小肥t  三位大哥!!

係咪出黎飲野呀??.....

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-30 11:51 發表
kt俊
是沒有酒精的聚會
冇問題唷...
不過我做飲食業..
我驚好難就你地

相關搜索目錄: 飲食

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。