推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

蘭桂芳SPA

蘭桂芳SPA

試咗....在福田保稅區桂花路, 朋友介紹

在皇崗有shuttle接送

個場好大, 人不多...一般去的人好像較斯文...沒有"公仔佬"
真的有寧靜, 享受的感覺, 大休息聽樓底很高.....不同其他場會很噪...

水池是本人去過最大, 最乾淨的一個...我係水池玩咗約半小時...

選擇做日式...入房, 房間設計有少許泰國spa feel, 不錯...
經理幫我安排的囡囡很漂亮   真好彩  

做pat pat 時不會除哂, 除一半...轉身,做大腿肋及肚時...扯哂(因囡囡好靚,有幻想 )
她應知道,但當睇唔到,但間唔鐘有意冇意碰撞下"細佬".....但第一次試lee間....費事問有冇鬼鼠啦....

做完後給她$40小費...好像已很開心...(如在皇室給$40,一般反應不大,有些更會黑面)

正體來說此場值得去....較人少,較寧靜,技師技術好...有小許禾垾冚珍珠,揾到寶的感覺....

在此給大家多個選擇

深圳蘭桂芳Spa 福田保稅區桂花路11號帝港海灣 (高尚住宅區)
離皇岡口岸只需10分鐘 ( 大約20人仔 )車程!!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 coke818 於 2007-10-2 12:58 發表
謝謝C Hing!想知道你見到其他技師的水準如何呢?是否和幫你揼的差不多呢?
大部份年輕, 但不是天仙

引用:
原帖由 wmp 於 2007-10-9 23:59 發表
廣告
廣告??

you are so smart.

yes i am the boss there

i am very rich man

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 wmp 於 2007-10-16 22:29 發表

你既然去過皇室, 那為什麼會說"水池是本人去過最大, 最乾淨的一個", 你是怎麼比較的?
蘭桂芳SPA 的水池確實是比皇室大及乾淨.....我講錯d mud......句句都challenge....你有冇去過嫁
皇室的水池其實算是細及簡陃.....不應拿作標準...

我就上嚟寫report分享下....你就上嚟"挑骨頭"....

唔係好啱channel....

其實lee間 other bro 都有報告過ga la...好似講到我吹水咁
http://xocat.com/f/viewthread.ph ... =%C4%F5%AE%DB%AA%DA

自己下啦, 一日到黑都話 AD AD AD.....

引用:
原帖由 wmp 於 2007-10-27 01:33 發表

我2間都去過, 不過我"感覺"同你唔同, 我"感覺"蘭桂芳SPA的水池污漕同殘舊, 而我亦無師兄咁好彩, 次次都撞到D又後生又靚的技師
蘭桂芳SPA bor.....are we talking about the same one?????污漕同殘舊????

i guess is really different "感覺"...and opinion.....

But pls don't say I am AD.

引用:
原帖由 RDX500 於 2007-11-8 16:18 發表
唔知閒日去蘭桂芳好D定皇室好D呢
寧靜, 舒適, 少人 -> 蘭桂芳
方便, 熱鬧, 市中心 -> 皇室

蘭桂芳較少r tips, 皇室出名r tips

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。