推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

K哥很多好東西  這幾天來了很多郵包  有時間便拍照來大家分享。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-15 23:18 發表
B哥
好呀,,我到想看看呢D好野..等你
比兩張澳門影的相K哥  擇過最的兩張。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

[quote]原帖由 大隻西 於 2010-3-15 23:25 發表

比兩張澳門影的相K哥  擇過最的兩張。

K哥有沒看到?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-15 23:38 發表
頭一張藍色型人..好型呀,,,第一張,,
第二張係咪B哥呢
第二張是我的  頭一張黑衣人是我。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-15 23:45 發表
我知呀
我認得到對鞋 嘩B哥真係好靚仔,點夠你玩
幾十張擇兩張看得過的  其它的拍得很醜樣  不敢看。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-15 23:38 發表
頭一張藍色型人..好型呀,,,
第二張係咪B哥呢
藍色人件衫新買  著了幾日頂唔順冷親

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-15 23:51 發表
得喇..型爆.,,,,,,,,,,,,,,
小弟甘拜下風
您誇大讚美

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-15 23:59 發表
初時聽你把聲音,,,估你粗中帶幼..原來是,,,細心中帶幼
嘩女人湯丸,, 殺曬
我聽你把聲好斯文聲線又好  可以唱歌  女人聽見唔想收線!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-16 00:02 發表
在床下底塭到,,兒時用過此鉛筆
你地用過未,留意筆頭,及筆身極幼細,,足有40年了
供參考 !
我冇用過  因為讀書的日子短  但見過女仔好多用。

我要沖良去  拜拜........!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-16 00:07 發表
水哥平時會起到架,,,今晚訓左
答埋先  水哥戴帽遮掩了上半臉  到現在還未清楚他臉孔  只覺是刀郎  叫他拿照片上來

食魚生啊  好吃

http://share.youthwant.com.tw/sh.php?id=23011726&do=D

[url=file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/%E4%B8%8D%E8%A6%81%E5%86%8D%E5%90%83%E7%94%9F%E9%A3%9F%E4%BA%86_%E9%80%8F%E9%81%8E%E8%83%83%E9%8F%A1%E4%B9%8B%E6%89%80%E8%A6%8B%7E%20-%20%E9%9D%88%E7%95%B0%E9%A9%9A%E6%82%9A%E5%BD%B1%E9%9F%B3%20-%20%E5%84%AA%E4%BB%95%E7%B6%B2%E5%85%B1%E7%94%A2%E6%AA%94.URL]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/%E4%B8%8D%E8%A6%81%E5%86%8D%E5%90%83%E7%94%9F%E9%A3%9F%E4%BA%86_%E9%80%8F%E9%81%8E%E8%83%83%E9%8F%A1%E4%B9%8B%E6%89%80%E8%A6%8B~%20-%20%E9%9D%88%E7%95%B0%E9%A9%9A%E6%82%9A%E5%BD%B1%E9%9F%B3%20-%20%E5%84%AA%E4%BB%95%E7%B6%B2%E5%85%B1%E7%94%A2%E6%AA%94.URL[/url]

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-16 20:23 發表
答SUE姐
呢左香港10幾年了,連粗口也識講
成日鵝我變了港女甘,黑白天鵝成日鵝,,,,我成日在屋企,座地下玩具又管,去廁所唔洗手又管,
亞嫂叫  長崎唵噚。

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-16 21:15 發表
算喇,對左十幾年
K哥嫂是日本那處鄉縣人士?

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-16 21:22 發表
我估唔係東京..
會唔會係關西一帶?
何解??

公主病頂得順  感情豐富日日看完韓劇就喊。

舊物未得閒影  先放兩隻蕃茄

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 17:38 發表
今日收到好野同大家分享,,,我叫他名為,,老鼠咬天,食滿金錢
珍藏極品 罕有品 HSBC Year of Rat 匯豐銀行 鼠年 錢罌 ,,,( 撲滿 )
年份 2008年 約2年 保存良好,珍藏極品11.5cm高,有底蓋
多謝GARY先生,讓出 ...
金撐撐的過年擺出來好

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 00:15 發表
B哥
嘩正呀
真係好貼圖,,難塭,難求呀
極幼品,,,咼
不在乎天長地久  只在乎曾經擁有.......被泰米爾之虎宰烹了  變作這個。

罕有軍綠索尼收音機  八年前購入

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:08 發表
早幾日到鴨記,行街,,D擋口仔,賣木制造收音機,D音OK !
問去連澳門及深圳到收到,,,,價錢120-280左右
我知K哥講那隻  我差點燬容那日都有睇  大陸名牌德生牌。

是這?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:11 發表
金撐撐的過年擺出來好
答B哥
好重手有質量,,,價錢好合理,....估下...睇你眼光準唔準
剛上雅烏網找不到  找到這個  現在叫價888  我估K哥那隻一千吧。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:16 發表
一定鮮甜,, 你就好喇有湯飲
羅宋湯  今晚吃了

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:25 發表
是呀,,,
鴨記街頭,,在蛇鋪對面有呢款及其他收音機,,亦有古物收音機..價錢120-240
古物收音機我睇個部約1200有D1850.-
冇錯  協記蛇店對面

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:32 發表
呢隻恆生金鼠,好內,,是銅制,,同個賣家,,減價,到ON GOOD
你那隻看似瓷質塗金漆面。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。