推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

屋企舊野專區如舊書....舊物品....請貼上吧 !

我也閃    bye....

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:59 發表
如果試音,,,用靚聲天后,,,,,陳潔麗
你可以喇叭接駁電腦出,,,接收全世界所有電臺
謝謝K佬指導

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-22 01:27 發表
嘩..B哥你會唔會睇錯人呀.
我自己似八十年代演員太保多D咁WOR..
AND酒我唔識飲.出NE一定悶死你地.
吹吓水先係強項.
我也不飲酒  我曾在酒吧叫杯牛奶喝。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 13:00 發表
今日返工,收開工利是,,,一仟元正金牛
等吃飯,今晚回來
今晚吃什麼菜式  有沒有和女上司一起坐  一仟元怎樣花?

引用:
原帖由 suewong 於 2010-2-22 13:53 發表

女士角度:
水哥似馬浚偉, 女士 (不論年齡), 都會好喜歡同佢 1 齊. 覺得佢會有耐性, 聽我講心事. 但唔係 na 形. (黃兄都比我咁感覺).

有女人緣, 但唔係花蝴蝶...
水哥常戴著鴨舌帽  把長長的鴨舌拉低到鼻樑平棑  很難看到他真面孔  校長那樣清楚一定是很留意他了

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-22 23:39 發表
B哥.有機會講吓你d經歷ne聽吓啦.
應該都係好精彩.
我記得 平淡的事沒很特別 這兩天都忙 有空檔便說說。

引用:
原帖由 suewong 於 2010-2-22 23:52 發表

係神似. 好像我說 b 哥似王傑...
我像羅烈

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-23 00:14 發表
我都好耐冇見過B哥..
睇機緣再聚一次..
帶帽係因為懶得梳頭及開始有脫髮跡象了..
本人不是細心既男人.
不是嘛!那是側田的煩惱

相關搜索目錄: 脫髮

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-23 01:26 發表
今天晚上在旺角哥德酒吧飲洒
華,,,,,飲左好多杯,,,,,比絛女溝我,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
溝還溝  一千蚊要袋好。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-23 13:24 發表
各位壇友
小弟昨晚飲醉了,,對不起
呀今晚約會取消吧,,,有野做
打比B哥先
接K哥電話時正在將軍澳拾荒  6點9回到家。

今天的收獲 : 箭三枝  英國上兩世紀指揮劍一對  荔枝木鄉土砧板一塊

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-23 22:17 發表
B哥有冇收藏英國/日本既盔甲?
冇呢!以前我師傅有一套日盔甲  想買下來  跟著發現護胸甲上有一子彈孔便不敢要了  幾月前收到幾張明代鎖子甲照片  很完美  要四萬RMB也放棄了 現在只有一塊匈奴的護心。

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-23 22:49 發表
把劍甘長,,點握回家
好似修士劍
迫巴士

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-23 22:54 發表
k哥返來喇..
b哥把劍開咗封未?
有幾耐歷史?
起碼佰幾年囉  指揮劍不很鋒利。

引用:
原帖由 suewong 於 2010-2-23 23:33 發表

b 哥真係聰明
噓!飲酒失暈暈  校長.............

引用:
原帖由 suewong 於 2010-2-24 16:51 發表

通常古物收藏家都會咁 ? b 哥的忌諱 ? (8 卦)
有這種心態不可能做到真正的藏家  已經隔世的物品多不明來源  況且高古的多從墓塚出土  與死屍同眠了幾千年  我會怕明顯的不吉  沒資格收藏。

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-24 17:10 發表
K哥.B哥點睇?

國內網友如是說:

雜亂的髮型,憂鬱的眼神,一嘴鬍渣叼著一根菸,這名乞丐在大陸網路爆紅,因為他那「混搭」的造型非常「潮」,被網友譽為「究極華麗第一極品路人帥哥」,還引發「人肉搜 ...
這是命理家說的所謂易數  大部份都只是熱哄一段時間又回復常規。   

引用:
原帖由 suewong 於 2010-2-24 17:31 發表

我心目中的B哥, 不過 B哥抑鬱 d...
校長高估我了  我的褲子比他破爛  樣子比他更潦倒。

k哥好圖

我重ma ma  明天要番工

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-2-26 00:00 發表
越戰。有工開,重ma ma 声
八十後的比我勤力多  我跟本是個敗類

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-27 12:51 發表
影相機手錶....唔知第幾代是240X320 ,2GB, USB糟,彩色手機表
連MP4,MP3, 3GP ,針吼相機..中文手寫,,藍芽,2舊電池,鴨記貨色
付圖
手足怎樣少上來了?

相關搜索目錄: 手機 電池

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-27 21:21 發表

B哥
呀媽跌親 入了醫院留醫,,,由星期三至今晚,,,晚晚探病,,,,,
醫生話,,,糖尿病,血糖低會com.昏迷的,,,,,,擔心,,,加傷心
啊!!伯母怎麼了 要小心啊!糖尿病小心調理問題不大  不要跌倒  出門要帶個口罩別染上微菌  K哥真孝順天天都憂心  明天代我問候伯母  你說大隻西會祝福她很快回家的

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-27 21:59 發表
探呀媽,,,時叫我幫佢去買六合彩,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,結果
自己睇
假扮中了三獎  自已挖銀包幾萬元給伯母  她會馬上沒事出院的  請相信我吧  心理治療很有效

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-27 22:39 發表
B哥.好主意!!!
而且可沖喜一下.
K媽沒事的  我已念了日本經文.....捻磨何玲爺鵝..捻磨何玲爺鵝..捻磨何玲爺鵝..捻磨何玲爺鵝........

這是很好的經文

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。