推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-5-24 21:56 發表

經 B 哥 K 哥一點, 小弟恍然大悟, 原來遊戲規則如此, 慶幸又上了一課 ! 先前不情之請, 勿怪。

繼續網上學習........ 。
一哥沒有不對的地方  何怪之有 其實是個好題議

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-28 22:44 發表
B哥  
先祝,明天交收成功
心頭好
謝謝K哥明天你會出現麼?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-29 00:21 發表
明天去灣仔,同我問候黃生
過來飲茶嘛

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-29 00:28 發表
唔得倍太座:呀...$
老婆一定要陪伴了 明天聯系

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-29 19:19 發表
上錬香港(英式)的士咪錶
舊的士舊咪錶 1974年,約36年

香港難尋 市值有價$xxxx.-
K哥!咪錶一流難得 幾時玩厭掉過來

今日之收獲 K哥好介紹

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-29 21:17 發表
好重身,內部吱了WD40及修理7成了.
B哥玩下先 !

好正呀我揾左成年,等了成個月,仲于到手 !
好像不是香港的士用麽!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-29 20:58 發表
B哥
影多兩張, 個銅爐底影一影呀
放紧盘迟两日先  K哥理解

.........搵食艰难

这位先生买了几个入钱的大磅

真是香港用的

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-29 22:52 發表
甘都無甘警
而家要揾第2個舊咪錶,條手把是圓型呀 !
直接问的士师司机就成!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-29 23:19 發表
問過了,的士司機,的士鋪,偉發車行,擋車房等,等等
真係好難塭到 今次收到真係想唔到
你系得记
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-30 15:30 發表
B哥
塭到幾樣野,請指教 !
K哥!全部流野  千祈米制

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-30 17:07 發表
在個邊塭架,多謝指教,好彩有你甘專科睇
唔好咁客氣  你都係有懷疑先上來研究。

引用:
原帖由 suewong 於 2010-5-30 17:18 發表

B 哥點知o袈?

等我仲覺得小匙羹幾細緻....
日本手制銀器無這樣的鑄模磨沙面。校長無去街街

宋代錢罌  供參考

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-1 00:27 發表
流晒口水
係唔係,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,有入無出,錢罌
梗係!

繼續......

這個漢代的  拍賣成交價.....105人仔

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-1 00:39 發表
在比大家看,,,絕代雙豬
現放老家中
好豬

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-1 23:40 發表

塭唔到,第2隻,而家揾細,中,豬仔
內地大把  係未要搵?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-1 23:59 發表
邊處,地区有嗎 ?,,,,
我搵到先!

今朝丟失電話  有個女仔執番比我  人靚心地又好都唔知點多謝人!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-1 23:59 發表
邊處,地区有嗎 ?,,,,
唔係講笑  呢款真係唔見有

http://www.mycollect.net/trade/show-186389-2.html

jobseo.twgg.org/15213.html

www.leoshop.com.tw/.../product/81270000521.html

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-2 00:12 發表
有運行,,,
甘你就要鍚返人
我做唔出啊 佢就在我屋企唔夠一條街  又咁蕎!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-2 00:27 發表
睇下先 !

台中縣有竊賊闖空門,偷走金飾、現金、美鈔,讓屋主最捨不得的,是一個小豬撲滿;原來,這個小豬撲滿,有40年歷史了,當初是外婆送給長孫的小禮物,裡面是小孫子從小一點一點存的錢,雖然錢不算多,外婆 ...
原來重緊要過D金

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。