推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

49 12
發新話題

[原創] 太古漢文學校

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-17 15:34 發表
亞B,下個星期六,约理OH一齊去,再考察過
這幫人已經瘋狂了!!

點解唔好好地坐低飲杯茶傾吓先。

相關搜索目錄:

........係未太古..........??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-21 21:45 發表
ne 一 張見到d mud №呢  ?
有直升機場。

相關搜索目錄: 直升機

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-6-21 11:42 發表
Dear all, I was disappeared because after a long time travel from Xian. It was find that I had some problems in my heart. I need to stay in hospital for checking. when I recover,I will return to the t ...
Are you in Honk Kong or Xian now?We are so care about you brother.Take care!

我廿歲開始到依家  個心臟冇一日正常過!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-6-26 23:30 發表
Ah 西哥、咁你究竟點樣補心架,等我再精彩多三四十年
個心平時都係亂跳一通 試過打完網球跳到240吓 見親心臟科醫生都話唔關心臟同血管事 係外來因素 冇得醫!

[quote]原帖由 tiutiu111 於 2009-7-11 10:05 發表

順順利利  早日康復!

引用:
原帖由 manxcat 於 2009-7-20 13:16 發表

我係咕喱命,喜歡換換下,香港一入夏吹東南風就出動,
前星期剛打完風都揹住三支重鏡連腳架上左一轉雞公嶺。
靚相 耶蘇光。

引用:
原帖由 manxcat 於 2009-7-22 00:06 發表

暫時未考慮換機,鏡頭就始終欠一支中焦,不過器材通常到有逼切需要先會換,
最重要見天色好就要出動。

日同月我都喜歡影,支 500 橙圈停產後我都搵左好耐,上年先從 yahoo japan 以合理價 bid 到 ...
專業 欣賞!

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-25 19:46 發表
明天去老人院探亞伯,順便問黈灣街兩旁是否原業主是莫家的。
太古子弟有乜想問?亞伯今年98,一目能視, 一耳可聽,需講四五次, 但70%答非所問。
拜托老何兄 問亞伯太古泳池邊露天茶座嘅牛河幾錢碟。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-25 21:03 發表
亞伯戰前已去左星加坡船廠了。
轉問星洲炒米一樣。

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-27 14:11 發表

一定,一定, 一會兒就入廠峇, 要觀察點解咁易埽, 娘子話唔洗10,就咕咕聲,是否睡眠窒息症!?
我相反長期失眠 一個月前開始每星期睇一次心理醫生。

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2009-7-27 22:09 發表

到左今時今日, 大隻兄還有何事掛心頭 ?   
唔係有野掛  醫生話我用腦過度 要食血清素調整腦功能 食到個人瘟瘟炖炖

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-28 12:16 發表
各位,多謝關心!

唔洗10 second就埽,咁又被law記捉正。

醫生話, 日間可出外活動, 今電晚番去又埳L,成身電線秉兼大個mask。

B哥, 心理醫生?用腦過度?d D ...
何兄快D出來大家埋檯吹水

心臟醫生一個人搞唔掂我  夾埋個心理醫生打孖上 依家個心正常番好多。

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-7-28 13:02 發表
吓,成個楊利偉咁款,米當去太空探險左一晚,記得發返個綺夢 、出院話返俾我地聽,有空可以約埋亞西出來10吓10吓,都唔錯
係嘅 到時一齊飲茶。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-7-28 23:46 發表
各位

看了何兄西兄羅兄及其它兄長的情況真的有點擔心,小弟天天有看各位的貼,有些又插不上話,只好默默的去吸收各人的智慧好了。暫時我除了糖尿病之外,並沒有其它的症狀,講真也有20年多了,目前沒有打針,但會 ...
mic哥心地善良 無大問題 好有心

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-29 11:15 發表
教我用第三個方法的長者望之如六十許人也

鵅Imic哥, 咁就多謝晒

唉!今晚仲要去, 個Dr.話睇埋今晚先至講bin種架M最fit我喎
最緊要得到適當治療 入多一晚咁多人撐冇有怕!

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-31 23:07 發表
出廠即北上才回來。各位

糖......
出廠就好囉 齊齊玩!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

[quote]原帖由 Lawrencetoo 於 2009-8-11 23:57 發表
講政冶、講共產黨、好無耐、不如再回六十年代太古、放下船仔、由燒壞瓦女仕主持。

好嘢!!十二點後 呢度由Low記嚟話事。

燒壞瓦響樽  邊個重想話事?!

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2009-8-29 16:16 發表

吉林上山滑雪的吊車我坐過, 對腳條條 fing, 扶手是金屬, 對手直情麻痺, 北風凜凜, 幾乎跌落山谷, 真是草菅人命, 唔死好彩 !      事先導遊毫無提示    
人命草介啊!太驚險了

你倆都在忽悠

怎麼不請choihung 主席上來討論呢?

引用:
原帖由 老搜 於 2010-2-9 22:28 發表

ne輪真係做到儍左, 抱歉遲嚟報到!
老搜兄忙完便好了

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。