推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

27 12
發新話題

上海上門按摩好爽記

嘩.............................一口氣睇哂咁多PAGE
原來有咁多同道中人

我都係岩岩先見到依一個TOPIC
其實我第一次試就係小TING 既女...有次搭飛機, 同個北京黎既男仔傾開計先知有依D 按摩, 佢就係比左小TING 既QQ我

引用:
原帖由 老江湖 於 2010-5-28 02:30 發表

係咪個北京既肥哥哥?
真係肥肥地架..
你地識架?

引用:
原帖由 finetime666 於 2010-5-28 13:53 發表

I'want to know too...going there next week.

Any bros can tell?
我住係RITZ CXXXX
冇查房
不過酒店外好多保安

相關搜索目錄: 酒店

不過坦白講, 有時我都會叫小TING SEND D 真係識按摩
有時做完野都唔一定要曳曳既..
佢有幾個技師按摩唔錯

反對我暫時都未遇到D 好放既女仔

引用:
原帖由 老江湖 於 2010-6-8 21:56 發表
真係被小婷激死, 鑊鑊都係等我一走, 佢就入新貨

呢勻又有個正野, 係第間紅牌跳槽過黎既, 琪琪, 安徽, 23/166, 身材均勻, 高挑有氣質, 相貌靚麗, 皮膚白皙, 風騷型...

又要麻煩ching們先試喇, 唔該出包膠~
隻腳幾靚, ONLY 玩腳都開心

傻仔問題一問, 咩係"windows too"?

計畫

人係需要計畫既, 哈哈

下個星期再到上海, 今次係project 既最後一部份, 完左就可以放鬆下

*計畫中*

如果一切順利, 夜晚搵2 個技師起雙飛按摩
咁大個仔真係未試過
唔知會唔會有雙飛FS 呢, 哈哈

引用:
原帖由 Challenger 於 2010-10-1 08:43 發表
來了上海幾天,食了兩晚日本菜到會 ,尋晚終於找小婷安排了一個叫小何(玲玲)的 。個子不高(1.6),比較瘦,波波也小(不過我怕太大的) ,不過態度很好,聊得蠻舒服的 ,按摩技術只是一 ...
日本菜到會? 
師兄介唔介意講多少少?
係真係食落肚定MM ?

引用:
原帖由 老江湖 於 2010-10-3 01:40 發表
心緣(Tel: 1#76467##19  QQ: 4#6909##)推薦個靚女高妹大寶, 重慶, 23/170, 樣貌相當漂亮, 個性開朗, 是職業模特兒, 想賺快錢救急, 只做1K FS, 事前也懂些基本按摩, 各位試過的ching請出report~
感覺上心緣既JS 比較多會接受FS
小TING 既基本上都唔會

相關搜索目錄: 模特兒

but 1k.....that's the same price with the model mentioned by LJW brother before..worth?

我想問下MODEL 大寶仲係唔係度?

引用:
原帖由 dbartlett 於 2010-12-22 23:16 發表

Should be fine, security is lax now, and you find 4 stars at approximately rmb 450-550/night in shanghai now, the park hyatt it 1.4k!!!!!
park hyatt at 1.4k ??? what a price

2010 X'MAS

忙碌既2010 差唔多又完...就黎又過一年
因為聽日有MEETING 係上海, 決定開完會之後留係上海2,3 日, 慢慢試下唔同既技師, 作為一年尾既休息日

引用:
原帖由 dk777 於 2010-12-23 21:04 發表
Park Hyatt at 1.4k?  Wow!  Is this a contract rate or walk-in rate?
Maybe corporate rate, my company can have the rate at Ritz for 1.2k (net price !!)

岩岩係上海玩左幾日, 試左:
紫軒: 個樣都靚, 按摩幾好,我差D 訓著, PART 2 都唔錯
芳芳: 個樣一般, 不過有800 服務
軒軒: 年紀好似比較大, 唔係我杯茶, 不過PART 2 好爽!!
大寶: 個個師兄都應該一試

仲有2 日係上海, 有冇師兄有其他推介?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 siuliee 於 2011-1-16 23:38 發表
好幾日前安安就跟我提過曉月了, 一直找不對時間會她, 今天終於有幾會, 但曉月說要上課, 結果在萬分失望下就找了小亭的紫軒, 老相好, 服務到位, 過了一個快樂下午. 點知....

點知安安晚上來電說曉月有時間了, 本來 ...
我仲想話聽日去試

睇哂近依個月既POST, 似乎依排多左好多CHING 同JS
禮拜尾到我上上海留幾日, 睇下有咩好野

PS.: 依排有冇MODEL ?

剛剛跟小婷傾開, 原來娜娜走左, 菲菲依幾日休息

報告:

腳(雀)仔軟之旅part one
上個星期到早幾日, 分別試左:
- 顏學(小婷): 其實幾靚, 好女朋友feel
- 菲菲 (靈子): 個樣都算靚, part 2 唔錯
- 洋洋(小婷): 有少少失望, 個樣唔係我杯荼, part 2 可能有D 夜, 佢表現唔係咁好, 有少少趕住走咁
- 程菲(小婷): 可能真係比小婷話過, 我幾滿意程菲, 絲足真係好正

仲有幾日, 睇下有冇命試埋小雨 (蔻蔻就不嬲都會encore)  

腳(雀)仔軟之旅part Two

搵左 : 蔻蔻同莉莉, 同其他師兄一樣, 所以冇咩特別
另左試左小美 (小婷)
樣唔錯, 幾好傾, 身型好FIT....望住你時都幾深情, 哈哈
PART 1 唔錯, PART 2 順利升空
完左先知原來有胸推...不過佢知我冇問所以就冇提

引用:
原帖由 老江湖 於 2011-4-24 22:51 發表

同其他師兄一樣? 我同蔻蔻玩得好開心好過癮, 但係又有ching唔係咁鍾意佢, 咁你到底係點呢?

小婷話小美本身胸推好叻, 不過又驚做多左對靚波變形
所以係睇人先決定做唔做, 唔知係要表現紳士, 闊佬定鹹濕先 ...
我同你一樣LA....我同佢玩得唔錯
我覺得可以直接問小美, 佢都算係幾爽快既人

雨婷火紅係有原因既
佢真係值

請問一下有冇人有之前婷婷個果果既contact ?

引用:
原帖由 老江湖 於 2013-1-1 01:21 發表
新年伊始, 老江湖祝各位ching 2013嫖運亨通, 安全盡興!
老江湖很久不見了

引用:
原帖由 老江湖 於 2013-12-24 04:46 發表
性誕佳節又到, 老江湖祝各位ching狂歡盡興!!
老江湖兄 !
Merry Xmas !

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。