推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

今日睇dr ho, 本來預左做活檢..睇下咩事都好
但dr ho睇完又話只係裡面發炎,好番左9成
我話我三個月都係咁,無好過..
佢話要我俾時間佢消炎,呢菌應該殺晒,一個月唔好先搵佢......

唉......有冇醫生介紹?
Dr Ho唔信病人講既野....
我都話無好過,重叫我一個月後先搵佢

尿道炎食左一星期藥已經好番
但龜頭炎三個月,食左好多抗生素同藥膏,D紅點都重係度,無變化,唔痕唔痛......
引用:
原帖由 yyhill2013 於 2013-6-11 19:22 發表
其實你有乜洐礸峈A?尿道炎?

唔該你師兄, 已收到你pm, 師兄近排點?
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-11 18:11 發表

師兄,

PM左你,睇下幫唔幫倒你?

Dr ho 同你講既差唔多,發完炎會咁,無病毒唔使恕..

但問題係由三個月前,呢D點都係咁...冇好轉喎,咁如果係有醫度,應該有D好轉...
扯起果時一粒粒更加明顯,不是正常的光滑表面
引用:
原帖由 yyhill2013 於 2013-6-11 20:33 發表
龜頭炎可能D紅點唔N散。 其實無其它病毒就唔駛太恕

BOOK 左DR AU, 原來佢都好忙,旺角要25號先有位
中環就下星期三
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-13 15:22 發表

睇多個睇下點講,再上 update 下大家

已book星期三
其實我一有事已經即刻睇,睇左幾個,一直有用藥..shit
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-13 17:55 發表

建議你中環下星期三,做D睇好D。會好的,加油啊。

多個人傾下真係好好多
師兄都唔使唔開心,你幫左人,人地唔再成日搵你係好事,代表佢都過左呢個階段
希望你都快D好番啦!
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-13 18:36 發表

老實說,我唔係醫生,但人無助黈伬埡`希望有人在旁支持和聽你訴苦,你會安心一點唔係一個人捱,心情會好D,壓力都少D,會快D好番。

好depress...

個病都係咁樣..頭先終於搵左人傾下,依家心情好番dd
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-15 12:31 發表

我都係呀師兄

做乜事呀你?

睇完dr au, 佢話龜頭炎,會自己好,藥都唔使食,cream+消毒水only, 三星期後覆疹,
佢都詳細聽同睇病歷,但睇兩眼我果度後就話包皮龜頭炎,
最好係切包皮....我緊係唔制,dr ho都冇講過要切包皮,同埋應該唔關包皮事(我幾肯定),佢問我想點?我話我想D紅點消失,佢話"充血有時會咁,我唔係話你無事,你係有事,但係通常佢會自己好"我話三個月都未好....,我順手問埋hpv,佢話要一年內都有機會生,依家無唔代表之後冇
佢會sell下hpv針同做std test,整體都ok,

陰囊琴日痕同出左紅點, 頭先用食用白醋試左, 紅個D位變左白色.....係咪中左hpv??

即約左星期三見dr ho, 依家個人好亂
檢查報告幾多日出? 到時何醫生應該唔係香港

即約左星期三見dr ho, 依家個人好亂
檢查報告幾多日出? 到時何醫生應該唔係香港我依家係咪應咪應該搵個第二個醫生好D

琴日先開始係咁, 春代痕發現,
用白醋會見到春代皮膚發炎部份變白左, 有4,5個細水泡(4mm到),都係變白左唔似花,依偏平疣多D.
實要做hpv test....師兄hpv test幾多日知result?
無問題,幫你問下
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-24 16:19 發表

你有冇花生左出?但係都可以做HPV test

另外,師兄約左 Dr Ho 星期三,可唔可以幫手問問 Dr Ho 有花鴾H洗唔洗介海鮮同牛肉。

我上次去 Dr Ho 係18號上星期,下次去應該係7月8號之後了。

三個月前第一次俾錢玩,有戴套的,所以有機會中春代.....
跟住龜頭炎,依家好番DD
以為無事啦..
點解琴日春代開始痕,發現有發炎情況,重有幾粒細泡,
今日拿拿林去左買左食用醋試下,點知真係變白左...
今次都唔知點死
我試過book其他醫生,都要下個月先有位,
反宜dr ho後日有得睇,都係睇左先

依家個人好亂,多謝你...你依家情況點
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-24 17:29 發表

唔好咁擔心住,睇完 Dr Ho 聽下佢有乜野講先啦

凍一次幾錢?
有冇好番D?
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-24 19:09 發表

唔好客氣啦,我做完冷凍,3處傷口,又痛又痕,有少少又要去涷過,預計7月8號後,衣家等D傷口休養,唉

你地有冇用咩消毒? 包括用過既廁板,內衣等?

唔該師兄, 咁果時Dr ho應該唔係到啦....
引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-6-24 22:53 發表
大概要4至5日。

其他位罝清得好咪好!
引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-6-24 21:21 發表

舊位番做應該係2mm∼3mm到!因為有3粒連埋一齊!
Dr Ho話未清得哂!但好在唔見有野起!上次呢個位一睇就個知未解決!
完全同你一樣!D肉都係血紅!可能呢個位面積較大!
其餘位置清得幾好!

咁都可以試下喎
頭先search左,衣物傳染的機會好細,
不過都係加漂白水消毒同分開洗好D
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-24 21:03 發表

紙底兩蚊一條,藥房有售。

睇完dr, 無檢查到hpv,疑似疣果D都唔係, 係敏感發炎, 可能我20號去左跑步..
同埋醫生講白醋碰到呢類皮膚都會變白,所以唔使擔心

放心左DD, 龜頭炎又好番DD,希望摖完藥,春袋位都快D好啦

愛滋病有戴套唔使擔心
其他性病資料睇
http://www.communityhealth.org.hk/new/health_info.php

"個肚開始麻麻地又作嘔
個人感覺興興地個又唔似燒"
並唔係任何性病概病症
引用:
原帖由 kwokyh2 於 2013-7-4 15:06 發表
各位師兄救命
上星期五去完一樓一
冇口交有帶套做
琴晚開始個肚開始麻麻地又作嘔
個人感覺興興地個又唔似燒
好驚
今日去蠷鷚c驗特快話冇事
Dr•ho又要等到星期三先有位
個人好驚好亂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。