推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

madinhj師兄精彩的report只得聊聊回應,奈何!
可能是大家的關注分得太散了
建議眾師兄以後將report都放在"我想造訪的USB"和"上海街上樓骨"兩個post內集中討論

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-4 01:35 發表

thank you for your information , 就算$500都係低啦 , 嘆足2粒鐘 , so far 阿賢我都係試過一次 ,
但已經好難忘 , 最正就係我要求她輕輕按我頸側 , 果種麻的感覺真係   , 同埋佢落既
...
點解會黎左呢條thread度講阿賢o既?

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-11 13:53 發表

世界真係無十全十美,我知以下所講的是超出現實,但如果有一日去揾囡....一開門條囡有

豆豆的樣貌
7H3的身材
豆豆的擁抱
Yuki的入閘熱情款待細佬
Yuki的侍浴
阿賢的dup及踩背
Yuki的bm+rpp
阿賢 ...
我已經得到3,4,5,6,7,10,11,12項,滿足了.不敢太貪心,貪字得個貧呀!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-14 18:11 發表
昨天試完13K2的阿賢, 拾樓而下, 到7H3望一望, 開緊工, 好正常!
再到6H3和6C5都係"請稍候"牌高高掛!
華豐四朵金花果然好0野! 金融海嘯對她們一點影響也沒有!
沒有影響是不可能吧
不過四朵金花有口碑
受到的影響較少也是事實
Yuki說她的收入大概是金融海嘨前的1/2至2/3
客少了
做300的比例上多了
也較多人開始講價

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2008-12-16 18:43 發表
Dear Mr. MxK, have you read through this yet ? Will you consider trying  ?
三哥顧住去東莞玩
唔理我地lu
我唔制呀三哥......三哥,三哥你o係邊度.........

引用:
原帖由 美斯仔 於 2008-12-20 10:48 發表
你地講果個婷婷
其實係咪141網 10樓P1果位 ??

如果唔係,請PM我婷婷電話
萬分感謝
唔係
係華豐7H3
PM-ed.

終於去試左婷婷(係呀!我e家先第一次去試咋!)
佢應該係比大家當初推介時進步了很多
雖然手法不大正宗(我覺得有點似十幾年前去深圳髮廊(正經果d呀)揼骨果隻feel)
但係完全無嫩和亂的感覺
而且揼到擒上擒落非常落力毫不錫身
真係意料之外
另一樣意料之外係原本我以為佢係溫柔婉若新抱仔型
原來係人細波大妹妹仔型
我覺得婷婷好似明珠台個Becky Lee(以前係做model)
大家點睇?

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-1-15 10:38 發表

呢位呀可? ok似
呢張唔係好似
正面最似

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-17 20:03 發表

乜好難理解咩?
eric兄不過係以為佢係成熟中女feel
點知係妹妹仔feel
咁我又無諗過會係中女feel
不過咁多師兄陷入疑似沉船狀態
我以為婷婷會係雙眼似有千言萬語
重遇初戀情人無限touching果隻feel囉

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-1-23 00:41 發表

我覺得佢擺個防止沉船位,放置得幾好
師兄意思是:狼狗是婷婷有意造出來的假象吧!
狼狗點捨得佢唔做全套!呵呵!
本帖最近評分記錄
  • madinhj 威望 +1 我很贊同 2009-1-23 11:03

引用:
原帖由 youtube 於 2009-2-24 17:54 發表
Could ching PM Yuki tel no for me...many thanks..
唔好踩場影響我同jimsi師兄嘅友誼噃
講吓笑啫!youtube師兄都似乎係無睇門牌入錯房

引用:
原帖由 8-() 於 2009-3-6 23:37 發表
經濟差,以後都會玩少d,亦會少d上黎,又廢事講多錯多h:" />h:" />h:" />
保住工作要緊!各 ching 保重
咁嘅時勢我都係還原基本步
無周圍試骨
所以呢排我都收晒嗲

上黎傾偈唔使咁凝重嘅
就算有時語氣過左火
呢度d師兄大家都心照係無惡意嘅
(最唔鍾意o係4台傾得兩句
就有d友出黎扮晒大佬話你係寫手亂咁屌人)
好開心係見到你同jimsi師兄冰釋前嫌
大家平心靜氣咁傾偈咪幾好!

引用:
原帖由 benwillis 於 2009-6-6 20:25 發表
整個過程好玩與否, 要睇 CHING 們識唔識玩, 及是否明白自己想要的是什麼。若不懂得玩, 一切會很公式化, 很賓主的關係, 什至會有趕時間的感覺; 反之亦可以玩到一剎那有雙雙開始沉船、親暱女友的感覺。用整件事去睇, 7H3 的性格及硬件就有條件提供這樣的一個結果, 但 CHING 要有眼緣、技術及足夠主動性去互相引領、摸索。
個人意見:師兄全中
去婷婷度揼骨
主打唔係揼
亦唔係part2
係玩feel

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。