推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

115 12345
發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

得知我嘅report為ivy帶來麻煩
首先要在此向ivy道歉

我上去前冇留意ivy在4台嘅餐牌係無全套嘅
直到有師兄pm我問起
我睇番至知
開門問價ivy開380
我以為係淨做價
我一心去試骨
就問ivy揼埋幾錢
ivy答???我ok入閘
傾落計果日佢似乎係啱啱上完大陸一排番落黎
我係當日第一個客
可能咁轎果日佢有mood做卦?!
如果ivy本來都無做/少做全套
師兄們請唔好因為我呢個report
人有我又要有咁勉強佢做吧
拜託拜託!!

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-1-29 15:57 發表

想dup骨, 去樂道啦!
舊年試過菲菲, 可惜佢己退役, 上個禮拜試CK
果然又係樂道好骨手

中女, 中等身材, 一般C9樣
骨技仲係菲菲之上
全程好少講嘢, 佢播著音樂, 話係個客幫佢錄的
聲音較得好細, dup得 ...
尋日去YUKI度揼完都打算今年埋齋喇
Im99917師兄描繪得咁精彩
搞到我又想搵CK潻

試左彌敦道561號唐二樓B室子晴
肥C9一名
骨技原本相當不錯
但心態上想快快KO你
開背後快快手手擒上黎響晒成條大陣
啪手指啪腳趾lock頸就想起埋個機收工
搞到我要死dum爛dum
猛話呢度未鬆要錬多兩嘢果度唔夠要踩多一陣
至夾硬砌夠足60分鐘落樓

pm左Schafer師兄
但不知為何發不出pm給kei2046師兄

引用:
原帖由 kellet 於 2010-2-1 01:16 發表
Visited Shirley at Fat Lee yesterday. She was so nice.  I have to admit that her part two was not skillful enough to being top- rated.  But with her 200% good attitude plus master grade part ...
我覺得都幾好吖
Shirley對波有咁嘅size
又唔錫身肯成件"責"埋你身
好有質感架

阿賢樣貌評分最高
我個人口味就唔認同嘞
我反而喜歡阿賢拆彈後充滿少女味道嘅身形

引用:
原帖由 bigdog173 於 2010-3-8 16:38 發表
any bro try tst telephone appoint 'ah win'?

I tried a telephone appointment Jessica ($1k) and felt like I deserve to be paid. Went to hourly hotel when meet her. She look ok gei.

10 mins massag ...
我相信呢條thread嘅忠實支持者
每位對dup都有唔低嘅要求和標準
睇到"10 mins massage"果part
已經覺得呢位囡囡唔使考慮.............

本來想搵阿賢,請按鐘牌但按鐘無人應門
試左天文台6-8唐二樓10室長髮美女一名(門外有中英日文簡介)
樣貌身材甚佳開價$380dup+hj
(入到裡面見佢餐牌標價380/480/600)
見我想走自動減至$350
按落吓吓中穴位但完全無出力
似乎係有相當真功夫
但係呢種場合唔需要落力
敷衍吓你就收錢
和上次彌敦道子晴同一類型
(子晴有少少唔同,子晴有出力但係以極速響晒成條大陣+啪哂手腳就想當dup完去part2)
hj超快頻率只求你快出完全無heart去let you enjoy
全程50mins.
其餘無甚可記........

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-15 20:02 發表

esm兄冒險試骨, 試到假骨, 深表同情.
天文台好多呢d不知所謂的囡囡, 我今年第一骨就係天文台中招, 條女未必唔識dup, 但就唔肯出力, 更加唔肯dup耐d, 除阿賢, 加敏, 婷婷(2-4號6室)外, 其他新面孔都要慎之再慎,  ...
其實我唔介意假骨
我介意嘅係服務態度
佢明明識dup點解唔dup好啲
都係要幫客打jj俾人摸點解唔俾客享受好啲有多啲樂趣
硬係要求求其打你出黎
唔需要付出多好多啫

約半年前都係o係天文台試左個假骨"Albee"
無任何不滿意之餘仲回味無窮
骨雖然係假
但係青春魅力滿瀉嘅身體
真誠嘅服務態度和200%嘅GF feel就一啲都無得假
(Albee嘅GF feel仲勁過7H3婷婷
後生靚女我都唔預有侍浴
自己除衫入沖涼房
點知沖沖吓Albee已經TEO o係後面一嘢抱住我跟住幫我沖
一路dup一路傾計仲好似BF/GF咁調情
爽到震真係幾乎沉船)
最慘係仲未有機會番食已經有兄弟通報佢已經走左
真係嘥料

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-3-18 23:08 發表

我對你提起個Albee都好有興趣, 都係好可惜佢快速消失, 如果唔係, 練好小小骨技, 分分鐘係第二個7h3!
尋日我嘗試pm另一位師兄嘅albee報告俾Im99917師兄你
唔知點解總係send唔到
因為我覺得Im99917師兄會對佢有興趣
下午我會再試send唔send到

昨日出現左一點空檔,我選擇去左發利(前華源)琪琪度揼骨.閒聊中琪琪提及報左名深造揼骨技術,仲話呢個師傅好少開班,上次開班佢遲左一步報唔到名,今次機會好珍貴.琪琪已經係公認骨技一流仲咁虛心學習真係十分難得.還有,連一流高手都想拜師學藝的高人究竟是誰?骨技可以有幾勁??

回復 1719# 的帖子

去左鳳鳴
4台好多師兄討論緊仲出左幾個報告

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-7-29 22:39 發表
想問下邊位先係前wf果間coco?好想試~
前華豐coco搬左去發利603c
即係之前玲玲果間房(文文同琪琪中間果間)

香B2E3 Fanny
樣子十分標緻
e級ball少腩but條腰依然好靚
時間關係只做了part3
相當溫柔誘惑吓吓深喉坐蓮ballball時盪吓盪吓引死人
有冇師兄試過佢dup唔dup得?

引用:
原帖由 greenmail 於 2010-8-31 23:47 發表

雙料大師傅好少「河」噃,淨做,既然咁過癮,要學吓麥才子咁寫番篇聲情並茂既report,雙網齊貼,等各ching有如親歷其境。

你都好懶啫,死台大把Fanny dup既舊report,洗乜問人吖!
greenmail兄好耐冇見!

4號枱揾到1個report咋
而且大街啲report可信性有限!

115 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。